Ισπανία Βαρκελώνη!!(τι πρωτότυπο !) βοήθεια!

lostre

Member
Μηνύματα
28
Likes
24
Πήγα τον περασμένο μήνα Ιούνιο, μόνοι μας, Alitalia, μείναμε Plaza Espanya, βολικό μέρος από άποψης συγκοινωνίας, Barcelona cart και τρέχαμε όλη μέρα, φαί δεν θέλει πολύ γιατί θα βαρύνεις, προτείνω όμως το La Vaca Paca ένα τετράγωνο πιό κάτω από Casa Battlo, με 11 ευρώ θα φας του σκασμού και ότι θέλεις. Τώρα τι θα δεις, τα πάντα, όλα τα αξιοθέατα αξίζει να τα δεις, Sagrada, Camp Nou, Aquarium, Rampla, Guell, Teleferic και Montjuic κτλ.
Το La Vaca Paca το προτείνω κι εγώ σε όποιον πάει Βαρκελώνη. Είναι κεντρικότατα, τρώς του σκασμού εώς εκεί που αντέχεις (πολύ καλό φαγητό, απο σαλάτες, κρεατικά, μέχρι παέγια) και όλα αυτά στην τιμή που αναφέρθηκε. Είναι must!
 

sofianaxos

Member
Μηνύματα
793
Likes
273
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Σε τρείς μέρες προλαβαίνεις να τα δείς όλα, είναι η αλήθεια. Μην αγχώνεσαι. Μάλιστα και πρωί και βράδυ, αν κάνεις καλό πρόγραμμα. Βοηθάει σε όλα η πολύ καλή συγκοινωνία, άσχετα που με τα πόδια μπορείς να γυρίσεις τουλάχιστον τα κεντρικά σημεία. Πρόβλημα θα υπάρχει μόνο αν θέλεις να κάνεις τις εκτός κοντινές εκδρομές, αυτές του Μονσερατ, Χιρόνας και Φιγκερές.
ε ναι αυτά δεν τα προλαβαίνω, μην τα θέλω και όλα! Θα τα αφήσω για μελλοντική επίσκεψη... απλά είναι ευκαιρία αφού θα πάω έως εκεί να κάτσω και 3 μέρες να δω κατιτίς.
 

VPIRO

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Καλημέρα και καλή εβδομάδα . Είμαι νέο μέλος στην παρέα καθώς λατρεύω τα ταξίδια και έχω ταξιδέψει σε αρκετές χώρες με πιο περίεργες την Αρμενία και Γεωργία.

Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής. Πετάω για Βαρκελώνη 2-6 Σεπτεμβρίου με Ryanair και στην επιστροφή η πτήση είναι στις 07:20 το πρωϊ. Θα μπορέσω να φύγω από Βαρκελώνη ή είναι καλύτερα να μείνω στη Girona την τελευταία μέρα;
Επίσης κοιτάω τα ακόλουθα δωμάτια, μήπως έχει κανείς κάποια άποψη για αυτά;
Forget Me Not B&B
AinB B&B Eixample-Muntaner
Hotel Lleó
Το τρίτο είναι αρκετά ακριβότερο φυσικά.
Ευχαριστώ.
 
Last edited by a moderator:

filippia

Member
Μηνύματα
356
Likes
372
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλημέρα Vpiro και καλώς ήρθες.
Μια χαρά θα φύγεις με την πρωινή πτήση, όλοι μ'αυτή έχουμε γυρίσει. Έχει λεωφορεία που φεύγουν από κεντρικό σταθμό της Βαρκελώνης (στάση μετρό κόκκινη γραμμή Arc de Triomf) για Χιρόνα, έτσι ώστε να προλαβαίνεις τις πρωινές πτήσεις. Αν θυμάμαι καλά έφευγε στις 03:45. Αν ψάξεις στο ίντερνετ και σε προηγούμενα θέματα για τη Βαρκελώνη στο φόρουμ θα βρεις τις απαντήσεις, μην αγχώνεσαι. Έχουν γραφτεί τα πάντα.
Για τα ξενοδοχεία δεν μπορώ να βοηθήσω, δεν τα ξέρω.
 

EnjoySilence

Member
Μηνύματα
55
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Eurotrip
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
ποιος θα ηταν ο πιο φθηνος τροπος να φτασει κανεις απο αθηνα - βαρκελωνη (μην υπολοζεται την κουραση,δεν υπαρχει προβλημα) μεχρι τις 7 απριλιου??
 

crveno-beli

Member
Μηνύματα
71
Likes
156
Μια λύση είναι να πας Θεσσαλονίκη και να πετάξεις από εκεί με ryanair κάπου στα 50€ έχει Θεσσαλονίκη-Βαρκελώνη (χιρόνα βέβαια αλλά θα την βγάλεις την άκρη :bleh: )
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.880
Likes
26.788
Δεν μας ειπες,θα ειναι μιας διαδρομης το ταξιδι;Θα εχεις αποσκευες;Δες Aegean,vueling.Αρκετες φορες εχει καλες τιμες και η Aλιταλια Tο ασχημο με την υποθεση σου ειναι οι λιγες ημερες που εχεις μεχρι τις 7του μηνος και οι τιμες θα ειναι ψηλα.
 

EnjoySilence

Member
Μηνύματα
55
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Eurotrip
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
εμεις εχουμε κλεισει το ταξιδι,απλα ενας φιλος παιρνει τελικα αδεια απο 3 Απριλιου και θελει να ρθει.Aegean κοιταξα και μου βγηκαν τα ματια με τις τιμες,vueling ειναι στα 80..Επισης μεχρι τωρα η καλυτερη προσφορα ειναι με Ryanair στις 7 Απριλιου απο θεσσαλονικη (Αφου δωσει 9 ευρω στο τρενο) για Πιζα (20 ευρω) και απο πιζα - Βαρκελωνη (20 ευρω). Απο αποσκευες μονο μια χειραποσκευη και ναι θα ειναι μιας διαδρομης
 

Kwstis_26

Member
Μηνύματα
25
Likes
2
Καλημέρα παιδιά.!!! Ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το θέμα εκδρομής, και ένα πρόβλημα που έχω είναι ότι απο την μια θα ήθελα να πάω μόνος μου για 7 μερούλες στην Βαρκελώνη και από την άλλη να πάω με γκρουπ.
Εγώ έχω καταλήξει σχεδόν στο να πάω μόνος μου.!
Ποια η γνώμη σας και τι θα κάνατε .??
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.677
Μέλη
38.900
Νεότερο μέλος
Arte_miss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom