Kanel28
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- Εδιμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Παιδάκια ας μείνουμε στο πνεύμα της ιστορίας ε;
Μη σας μπεριλάβω όλους
Μη σας μπεριλάβω όλους

Να τα βάλεις στο εξοχικό στην Ελβετία αλλά να τα πάρεις από τη Μπρατισλάβα, μαζί με ωραίες πιζάμες, ξέρεις παραδοσιακές, να τις βλέπουν οι φίλες εκεί στα ξένα να σκάνε και θα πάνε και με τα πιάτα, αμαρτία να τα πετάξει χειροποίητα έργα τέχνης.Κεραμεικα στην Ελβετια; Και να τα βάλω δίπλα στα Baccarat;;;
Να θυμηθώ να φέρω κανένα κεραμεικο για την παραδουλεύτρα μου από την Θεσσαλικό κάμπο να πετάξει τα ζωγραφισμένα πιάτα απ' το Πήλιο αν είναι....
Μα στο πνεύμα είμαστε, ενημερώνουμε τον κόσμο τι μπορεί ν' αγοράσει!Παιδάκια ας μείνουμε στο πνεύμα της ιστορίας ε;
Μη σας μπεριλάβω όλους![]()
. Ο δε άντρας μου είδε ένα ρολόι που γενικώς είναι τύπος του στυλ "φοράω ότι βρω "
και γενικώς δε φοράει ρολόγια, αλυσίδες κτλ.. Το κόστος του ρολογιού ήταν 26000 ευρώ
. Περιουσία ολόκληρη θα κάνουμε
. Βρε να πηγαίνουμε σε στενάκια και να του λέω, " να να το το νιώθω τώρα θα βρούμε", 2500 ευρώ
. Τέλειααα!!! Κάτσαμε σένα πολύ ωραίο τραπεζάκι με θέα όλη την Βιέννη. Τέλειο περιβάλλον τον μπαρ και πολύ ωραία κοκτέιλ. Ο άντρας μου πήρε μία μπύρα και εγώ ένα κοκτέιλ "diabolo" κάτι τέτοιο λεγόταν.Ήταν φανταστικό!!! Μας έβγαλαν και δύο μπολάκια με φρεσκότατους ξυρούς καρπούς λίγο καυτερούς
Σευχαριστω πολυ ευαγγελια, χαρης εσας καταφερα να παω και αυτο το ταξιδι Και χαιρομαι πολυ που σας αρεσει η ιστορια μου.Υποκλίνομαι .. Περνάω υπέροχα διαβάζοντας την ιστορία σου
. Καλέ τι παράξενο κτίριο, μπλε, κίτρινα, κόκκινα χρώματα πολύχρωμες κολώνες και έτσι σαν κύμα έκανε εκείνη η πλατεία γύρο από αυτό το κτίριο. Μείναμε για λίγο με τα στόματα ανοιχτά με μία απορία, μας θύμισε και λίγο του goudi στη Βαρκελώνη το στυλ. Εκεί όπως σας είπα είχε πολύ ωραία και οικονομικά μαγαζάκια με σουβενίρ. Από εκεί πήρα μία πυραμίδα με το γνωστό φιλί του Κλίμ, ένα μπρελόκ και διάφορα άλλα. Κάποια στιγμή ο άντρας μου πήγε τουαλέτα και ανέβηκε σε δευτερόλεπτα πάνω και μου λέει " έλα να δεις "
περίεργα λέω μου τα λες χα χα
. Τι να δω η τουαλέτες ήταν φανταστικές!!! Ήταν το ίδιο στυλ με όλο το κτίριο, πραγματικά εντυπωσιακό. Αφού βγήκε ο άντρας μου, μου λέει "πρώτη φορά έχω πληρώσει τόσο ακριβά το κατούρημα"
. Να το πω αυτό παιδιά σε πολλές τουαλέτες και σε μαγαζιά έχει κάποιον που πρέπει να του δώσεις κάτι για να μπεις ή να σου δώσει χαρτί. Εγώ αυτό το είχα ξανασυναντήσει και στη Πράγα αλλά ο άντρας μου δεν το ήξερε και κάθε φορά μου έλεγε δώσμου κανένα ευρουλάκι για τα παιδιά κάτω χα χα