Λευκορωσία Βιζα για Λευκορωσια

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ονειρεμένο Ταξίδι
RTW
στην Πολωνία ναι :)
όσο για ξενοδοχείο, ξέρω μερικά καλά χόστελ στα οποία μπορούν να κανονίσουν τα πέρι πρόσκλησης, όπως και αρκετά γραφεία στην Πολωνία, κανονίζουν τις βίζες.
Π₯остСл VIVA - Ρ†Π΅Π½Ρ‚Ρ€ Минска, Π‘Π΅Π»Π°Ρ€ΡƒΡΡŒ - Главная страница ένα καλό χόστελ.
Εφόσον έχετε σκοπό να μείνετε σε κάποιον, τότε είναι ακόμα ποιο εύκολο, μιας και δε χρειάζεται πρόσκληση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι scan την σελίδα διαβατηρίου του με τα στοιχεία του και την διευθυνση του, τα γράφετε στην φόρμα, και η βίζα είναι έτοιμη σε 5 ή 2 εργάσιμες μέρες.

εφόσον πάτε για περισότερες μέρες οι τιμές για κατόχους Ελληνικού διαβατηρίου είναι 60 ευρώ 5 εργάσιμες και 120 2 εργάσιμες
 

panosku78

Member
Μηνύματα
19
Likes
7
Μπορεις επισης να βγαλεις βιζα απο την Λιθουανια εχω γραψει ενα αναλυτικο αρθρο σχετικα με την πρεσβεια κτλ. εδω http://www.mybelarus.net/belarus-visa-getting-the-visa-from-vilnius-lithuania/

Επισης ενα αλλο σιτε με πληροφοριες στα ελληνικα οπου μπορεις να κατεβασεις την αιτηση εδω: http://www.aeroporika.gr/traveller-guide/index_visa.htm#2
 

maiknik

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
καλησπερα και απο μενα !! θα ειμαστε στο Βιλνιους σε 12 μερες και θελουμε να επισκεφτουμε το Μινσκ για 2-3 μερες το πολύ αλλα οδικώς και οχι με αεροπλανο. και ψαχνουμε να δουμε πω θα βγαλουμε βιζα . ξερω οτι το προξενειο της Λευκορωσιας στη Σόφια εξυπηρετει την Ελλάδα αλλα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει περισσοτερες πληροφοριες οπως το ποσες μερες θα κανει να εκδοθει η βιζα, πως και που την παραλαμβανεις και ποσο κοστιζει για 2-3 μερες . δηλαδη αν καποιος εχει κανει κατι παρομοιο ..
ευχαριστω!
 

xar.emmanouil

Member
Μηνύματα
9
Likes
10
Επόμενο Ταξίδι
ουκρανια, λβιβ
Ονειρεμένο Ταξίδι
κουβα
Γεια σας. σκοπευω να επισκευτω τον απριλιο την Λευκορωσια,και συγκεκριμενα το Μινσκ... Τωρα μηπως ξερει να μου απαντησει καποιος πως θα την εκδωσω? Α,να σημειωσω οτι θα παω στο μινσκ με τρενο απο την βαρσοβια και οχι κατευθειαν στο αεροδρομιο...οποιες πληροφοριες καλοδεχουμενες... ευχαριστω!!!
 

Alex Loco

Member
Μηνύματα
336
Likes
1.729
Επόμενο Ταξίδι
🇫🇮
Ονειρεμένο Ταξίδι
Pamir highway
αν θες να μπεις με μηχανή στη Λευκορωσία από Ουκρανία τότε τι κάνεις ? Επίσης Ουκρανία και Μολδαβία θέλουν μόνο διαβατήριο αν δεν κάνω λάθος και όχι βίζα ?
 

Giota1986

Member
Μηνύματα
8
Likes
1
Καλημέρα. Θα ήθελα να πάω Οκτώβριο η Νοέμβριο Λευκορωσία και συγκεκριμένα στο Μινσκ με αεροπλάνο από Ελλάδα για μια βδομάδα. Πώς βγάζω βίζα; μπορώ στο αεροδρόμιο του Μινσκ;
 

vasilis84

Member
Μηνύματα
25
Likes
123
Πλέον μπορείς να επισκεφτείς τη χώρα μέχρι 5 μέρες χωρίς βίζα. Διαφορετικά, εφόσον δεν υπάρχει πρεσβεία της Λευκορωσίας στην Αθήνα(έτσι νομίζω), μπορείς να πάρεις visa on arrival στο Μινσκ. Αυτά τα βρήκα από το wikitravel, δεν έχω επισκεφτεί τη χώρα.
 

litanies

Member
Μηνύματα
46
Likes
88
συμπληρώνεις ένα χαρτί στο αεροπλάνο, μετά έχει ιατρική ασφάλιση στο αεροδρόμιο, 4 ευρώ για 5 μέρες και μετράς και την ημέρα που φτάνεις και την ημέρα που φεύγεις, ουσιαστικά είναι καθαρές 3 μέρες γεμάτες και ανάλογα τι ώρα φτάνεις και φεύγεις άλλες 2 μισές μέρες.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.648
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom