Ιταλία Βοήθεια για Hotel σε Ρώμη-Μιλάνο!

kostadis

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Καλημέρα! Ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη βοηθειά σας. Τα ξενοδοχεία κλείστηκαν και είναι τα εξής: Hotel Ibis Centro Milan - Milano - Official Website για Μιλάνο 93 ευρώ το δίκλινο
και Rome Hotel - Grand Hotel Tiberio - Official Site - rome hotels - 4 star hotel rome - rome italy - hotels in rome 138 ευρώ για 2 νύχτες!
Αν έχει κάποιος εμπειρία από τα εν λόγω ξενοδοχεία,θα ήθελα πολύ την γνώμη του! Επίσης νομίζω ότι αποτελούν και τις προτάσεις μου για αυτούς που ψάχνουν αυτή τη στιγμή
seadreamer εκλεισα και εγω στο ιδιο ξενοδοχειο.ποιες οι εντυπωσεισ σου σε παρακαλω
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
αυτο σημαινει οτι ναι μεν ειναι διπλο δωματιο ,αλλα δινεται για ατομικη χρηση
 

Dust

Member
Μηνύματα
101
Likes
11
Ταξίδι-Όνειρο
Nέα Ζηλανδία
Ρίξε μια ματιά στο Hotel Serendipity in Rome. Cheap B&B in Rome, Termini Station Rome accommodation and best place to start your vacances in Rome.

Είχα μείνει εκεί πέρυσι και έμεινα ικανοποιημένος! Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο από πλευράς πολυτέλειας, αλλά είναι αξιοπρεπέστατο και καθαρό!

Έριξα μια ματιά στο booking.com και υπάρχει προσφορά στα 104 Ευρώ το 2κλινο και για τις δύο βραδιές που ενδιαφέρεσαι (συνολικά).
CakeNet η αποσταση του απο τις κυριες ατραξιον της Ρωμης ποση ειναι;Προτιμοτερο ειναι το μετρο για να πας ή ειναι αρκετα κοντα ωστε να πηγαινει κανεις ευχαριστα με τα ποδια;Γιατι το συγκεκριμενο Β&Β ειναι σουπερ απο αποψη τιμης και αν ειναι και καθαρο το βρισκω ιδανικο!Αν θες δωσε οτι χρησιμη πληροφορια εχεις για το συγκεκριμενο αφου εχεις και προσωπικη εμπειρια.Eυχαριστω.
 

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
Βρίσκεται στα 3 περίπου λεπτά περπάτημα (άντε 5 στο χαλαρό) από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και το μετρό. Από εκεί και πέρα, έχεις άνετη πρόσβαση σε όλα και γενικά η Ρώμη περπατιέται άνετα αν θέλεις να πας κάπου, οπότε δεν είναι πρόβλημα κι αυτό.

Βέβαια, δεν θα αποφύγεις το μετρό, έτσι; Γιατί όπως και να το κάνεις, είναι μια πόλη που δεν προλαβαίνεις να τα δεις όλα σε μία ή δύο ημέρες (ούτε 3) οπότε θα πρέπει να παίρνεις μετρό για να συνεχίσεις κατά κάποιον τρόπο από εκεί που σταμάτησες. Το μετρό τους είναι πανεύκολο και με την Roma Card δεν θα έχεις και την έγνοια των εισιτηρίων.

Όσο για την καθαριότητα, όταν πήγαμε εμείς ήταν καθαρό...θα το βαθμολογούσα άνετα με ένα 8-9 στο θέμα της καθαριότητας.

Ότι άλλο χρειαστείς ρώτησέ με.
 

Dust

Member
Μηνύματα
101
Likes
11
Ταξίδι-Όνειρο
Nέα Ζηλανδία
Βρίσκεται στα 3 περίπου λεπτά περπάτημα..... Ότι άλλο χρειαστείς ρώτησέ με.
Ευχαριστω πολύ.Κάτι ακόμα.Διάβασα σε reviews για το συγκεκριμένο ότι το πρωινό σερβίρεται σε ένα καφέ λίγο παρακάτω.Το δοκίμασες;Και αν ναι ήταν ικανοποιητικό;Δεν περιμένω θαύματα άλλα να είναι τουλάχιστον αποδεκτό.Ευχαριστώ και πάλι.:)
 

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
Όταν πήγα εγώ, τις πρώτες ημέρες ήταν σε έναν χώρο απέναντι από το ξενοδοχείο. Την τελευταία ημέρα άλλαξαν την συνεργασία και μας έστειλαν σε ένα κάπου παραδίπλα.

Ουσιαστικά το πρωινό ήταν κάτι πολύ απλό, καφές της επιλογής σου, ή τσάι, χυμός, ένα τυποποιημένο κρουασάν και νομίζω, αν δεν το μπερδεύω με άλλο ταξίδι, προσέφεραν κι ένα ψωμάκι με μαρμελάδα και βούτυρο.

Στο δεύτερο μαγαζί έδινες παραγγελία και σου έφερναν καφέ ή κάποιο άλλο ρόφημα, κρουασάν (όχι τυποποιημένο) ή τοστ. Κάτι απολύτως βασικό δηλαδή...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.266
Μηνύματα
885.754
Μέλη
38.947
Νεότερο μέλος
GThan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom