Ιταλία Βοηθεια για ταξιδι στη λιμνη κομο κ στη βενετια

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Θεωρω οτι η Τοσκανη συνδυαζει και μουσεια και πολυ ωραια φυση-χωρια.Αλλα δεδομενου οτι τα αεροπορικα ειναι για Μιλανο..αυτο μπλεκει καπως τα πραγματα.
Ειναι επιτακτικη μαλλον η αναγκη να νοικιασετε αμαξι.Θα σας λυσει τα χερια,οι χρονοι θα μειωθουν =αρα περισσοτερη ωρα για να δειτε περισσοτερα και ωραιοτερα πραγματα ..μεγαλυτερη αυτονομια στο προγραμμα σας.
 

σαιτας

Member
Μηνύματα
696
Likes
372
Να ρωτήσω και εγώ κάτι για Βενετία σε αυτούς που έχουν πάει για να μην ανοίγω καινούριο θέμα.
Θα πάω την άλλη εβδομάδα και θα κάτσω ένα 48ωρο στην Βενετία.Ξέρω είναι λίγο αλλά δεν γίνεται να κάτσω παραπάνω.
Επειδή είναι λίγος ο χρόνος που θα κάτσω και επειδή δεν έχουμε και σαν παρέα πολλά χρήματα λέμε να μην μπούμε μέσα σε μουσεία η πινακοθήκες και να φάμε τον χρόνο μας μόνο σε βόλτες με τα πόδια,γόνδολα,βαπορέτο και κανένα καφέ, με εξαίρεση ίσως το Παλάτι των Δόγηδων και το καμπαναριό που είναι δίπλα και βλέπεις θέα όλη την πόλη.Σε εκκλησίες δεν μπαίνω με τίποτα για προσωπικούς λόγους.

Ποια η γνώμη σας;
μια χαρα τα λες , παλατι των δογηδων αρκει, galleria dell' academia αν σου αρεσει η ζωγραφικη. με τα ποδια απειρες βολτες και βαπορετο απλα για την εμπειρια ή για να πας μουρανο. Για καφε στο μοναδικο φλοριαν. γονδολα μην παρεις. ψαξε να δεις κανενα ναυπηγειο-καρναγιο γονδολας εχει εξαιρετικο ενδιαφερον.
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.207
Εννοειται πως θα παρεις...:cool:
Ζητώ καταρχάς συγνώμη από αυτήν που έφτιαξε το θέμα για την κατάχρηση του χώρου αλλά επειδεί δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα πάει Βενετία η όχι νομίζω θα την ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέμα.

Σχετικά με την γόνδολα που λέτε, διάβασα σχετικό θέμα [URL="http://www.virtualtourist.com/travel/Europe/Italy/Veneto/Venice-140867/Tourist_Traps-Venice-Gondole-BR-1.html"]εδώ [/URL]όπου οι περισσότεροι λένε ότι η βόλτα με την γόνδολα δεν ήταν τελικά αυτό που περίμεναν και δεν άξιζε τα χρήματα της.Ισως έχει να κάνει και με την κουλτούρα των λαών βέβαια το θέμα.
Τέλως πάντων εμένα παρότι τα οικονομικά μου δεν είναι καλά θα ανέβω σε γόνδολα μάλλον γιατί θέλουν κάτι τέτοιο και τα άλλα 2 άτομα που θα είμαι μαζί τους και γιατί επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο γονδολίερης να είναι φίλος φίλων οπότε πιστεύω ότι θα μας φερθεί καλά και θα αξίζει η βόλτα:D
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω παντως ειχα μια υπεροχη εμπειρια με γονδολα πριν πολλα χρονια.Εκανα βραδυνη βολτα και οχι ημερησια.Τα κτηρια ηταν φωτισμενα και στη γονδολα ενας τροβαδουρος με ακορντεον ελεγε ιταλικες κανταδες.
Να παρεις γονδολα....!!!
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.784
Likes
1.111
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
νομίζω ότι η κάλύτερη ωρα να πάρεις γόνδολα είναι την ωρα που αλλάζει το φως κι έρχεται η νύχτα οπότε ξεκινας με λίγο φως και μεχρι να τελειώσει νυχτωνει.... τιμη για 40 λεπτά 80ευρω με το σχετικο παζαρι...;)
 

piccolo_mondo

Member
Μηνύματα
851
Likes
776
Να παρεις γονδολα κ να ζητησεις απο τον γονδολιερη να σε παει σε καναλια στενα κ μικρα, που δεν φαινονται απο τα γεφυρακια κ τα σοκακια..
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.207
Ανέβηκα τελικά σε γόνδολα.

Δεν μπορώ να πω ότι ήταν από τις καλύτερες στιγμές στην ζωή μου και να αρχίσω να κοκορεύομαι για αυτό αλλά σίγουρα ήταν ωραία εμπειρία και δεν μας βγήκε ιδιαίτερα ακριβά γιατί κάναμε παζάρια με έναν παράξενο τρόπο.Ο ένας δεν ήθελε να ανέβει και έφευγε και εγώ προσπαθούσα να τον πείσω και από την άλλη ο γονδολιέρης κατέβαζε συνεχώς την τιμή για να μην φύγουμε :haha:Κωμικοτραγικές καταστάσεις:D φτάσαμε την τιμή έτσι στα 50 ευρώ για 30 λεπτά και λόγω του ότι είμασταν 3 άτομα βγήκε 16 ευρώ το άτομο περίπου :)
Αν κάποιος θέλει να πάρει γόνδολα και να κάνει βόλτα ήρεμη χωρίς πολύ βαβούρα και πολύ κόσμο και φασαρία πάντως η ιδανική περιοχή νομίζω είναι η περιοχή dorsoduro από την μεριά του δρόμου zattere που την πήραμε εμείς.
Ισως να γράψω ιστορία από την διήμερη περιπλάνηση μου στην Βενετία κάποια στιγμή.
 

Sarah_Dale

Member
Μηνύματα
12
Likes
0
περασες ωραια?Εμεις τελικα φλωρεντια θα μεινουμε.8 μαιου πεταμε.Μετα παιρνει σειρα κ το καλο ταξιδι:D
 

ioanna balla

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
565
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
περασες ωραια?Εμεις τελικα φλωρεντια θα μεινουμε.8 μαιου πεταμε.Μετα παιρνει σειρα κ το καλο ταξιδι:D

εμεις 30 μαιου....περιμενουμε νέα σου....
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.228
Μηνύματα
884.350
Μέλη
38.919
Νεότερο μέλος
ArgiroPappa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom