Άγιος Δομήνικος Βοηθεια για ταξιδι στον Αγιο Δομηνικο

nmavra

Member
Μηνύματα
62
Likes
16
ναι,ολα μαζι ειναι κ μας ειπε πως εχει στειλει πολους ελληνες εκει κ οτι μεχρι κ φραπε ξερουν να φτιαχνουν.Εγω δε ξετρελαθηκα με το ξενοδοχειο κ η τιμη ειναι περισσοτερο απο οσο μας εταζε στην αρχη.Για 1500 ελεγε θα βρει ανετα,το πολυ 1600 ελεγε.Κ για σεπτεμβρη ελεγε θα ηταν 500 κατω αλλα τωρα λεει 100 κατω.Κατι δε μου αρεσει στην ολη φαση κ μαλλον θα μιλησω αλλου

Τα πράγματα είναι απλά.. και ουσιαστικά αυτό που περνάς το έχω ζήσει και εγώ πριν 2 χρόνια που έψαχνα να βρω για να πάω Μπαλί..

Τα ταξιδιωτικά γραφεία ΔΕΝ θα γίνουν κλέφτες, από κάποιον πρέπει να βγάλουν.. και αυτός ο κάποιος είσαι εσύ, καλώς η κακώς. Επειδή απ'τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω ότι είσαι αρκετά νεαρός, άκου τη συμβουλή όλων μας και ψάξου internet 2 μέρες και κλείσε τα ΠΑΝΤΑ μόνος σου.

Το να πω στη μάνα μου που είναι μιας ηλικίας να ψάξει στο internet και να βρει και να διαβάσει και και και, απλά δεν παίζει.. η μάνα μου θέλει να δώσει ΟΣΟ ΤΗΣ ΠΟΥΝΕ για να πάει και να μην ανησυχεί για τίποτα.

Οι επιλογές σου είναι 2.. Ή πληρώνεις ότι σου λένε και έχεις την ψευδαίσθηση του σούπερ οργανωμένου ταξιδιού-κονσέρβα, ή ψάχνεσαι μόνος σου και καταφέρνεις να πας ένα ονειρεμένο ταξιδάκι με τα μισά λεφτα..... Your choice!!

Και για να σου μιλήσω και με προσωπικό παράδειγμα, στο Μεξικό πήγαμε με:
Αθηνα Μεξικο Αθηνα 440?
Mexico City - Cancun - Mexico City - Acapulco - Mexico City (4 αεροπλάνα) 160? (!!!!!!!!!!!!)
Και τα ξενοδοχεία 330? για 11 νύχτες..

Σύνολο 840? το άτομο.....
Τα ταξιδιωτικά ****ΜΟΝΟ**** για το Αθηνα - Mexico City - Αθηνα ζητάγανε 1350+...... (το ατομο, ΧΩΡΙΣ ξενοδοχείο, ΧΩΡΙΣ το Cancun & Acapulco, για τις ιδιες ακριβως ημερομηνίες)

Go figure....... :p:p:p:p:p
 

SPROM

Member
Μηνύματα
774
Likes
177
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Τα ταξιδιωτικά ****ΜΟΝΟ**** για το Αθηνα - Mexico City - Αθηνα ζητάγανε 1350+...... (το ατομο, ΧΩΡΙΣ ξενοδοχείο, ΧΩΡΙΣ το Cancun & Acapulco, για τις ιδιες ακριβως ημερομηνίες)
Μόνο που το Μεξικό συνήθως περιλαμβάνει και πολλούς αρχαιολογικούς χώρους και πόλεις όπως η Οαχάκα. Εσείς τα είδατε αυτά ή πήγατε μόνο στα θέρετρα; Ρωτάω, γιατί είναι προφανώς σημαντικό.
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.571
Likes
8.258
Αν και δεν έχω πάει στον Άγιο Δομήνικο, μπορώ να πω ότι, επειδή κι εγώ το έχω ψάξει στο παρελθόν, φθηνή τιμή από Θεσσαλονίκη... δύσκολα. Δεν έχουμε καλά αεροπορικά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εγώ που κοιτούσα για να πάω ανεξάρτητος είχα βρει περίπου την ίδια τιμή με εσάς και σε πολύ χειρότερο ξενοδοχείο.
Εσύ, varioAthens, έχεις κάτι στο μυαλό σου και το λες με αυτοπεποίθηση; Μήπως από Αθήνα έχει φθηνά εισιτήρια;
Δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει όλο το τόπικ αλλά αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι το πρακτορείο προφανώς θέλει να πιάσει κώτσο τον φίλο μας βασικά γιατί ενώ του ότι τον Αύγουστο το πακέτο θα είναι περί των 500 ευρώ κάτω, μετά του τα γύρισε και του δίνει ίδια τιμή με high-season :shock: συν του ότι το ξενοδοχείο που του δίνει δεν φαίνεται ωραίο...
 

vastsak

Member
Μηνύματα
46
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
nmarva με ποιες εταιριες πηγες μεξικο και ποια περιοδο?
 

nmavra

Member
Μηνύματα
62
Likes
16
@ SPROM: Καλά θα ήταν να περιλάμβανε και τουρς όπως νόμιζες.. τα 1350? το άτομο ήταν τιμή του ταξιδιωτικού γραφείου **ΜΟΝΟ** για τα αεροπορικά.. Τίποτα άλλο.


@ vastsak: Με Iberia το Αθηνα - Μεξικό, και Mexicana τα εσωτερικά. Το ταξίδι το κλείσαμε αν δεν κάνω λάθος 8 Μαρτίου, και πετάγαμε 14 Ιουνίου. Σε όλες τις τιμές έχω συμπεριλάβει φυσικά και τους φόρους.



Παιδιά ας μην το ψάχνουμε.. τα γραφεία είναι επιχειρήσεις, πολύ καλά κάνουν που βγάζουν λεφτά και σε σπρώχνουν προς τα εκεί που τους βολεύει!!!! Δηλαδή αν εγώ είχα μάντρα με αυτοκίνητα θα έλεγα σε πελάτη μου φέρτην απ'έξω γιατί θα σου βγει πιο φθηνά??? Ή θα μου έβρισκε αυτός ακριβώς το αυτοκίνητο που θέλει από γερμανική μάντρα επειδή δεν θέλει να μπλέξει με τελωνεία κλπ και θα του το έφερνα εγώ αφιλοκερδώς????

Κανείς δεν θέλει να πιάσει κανέναν "κώτσο". Ο ένας θέλει να πάει διακοπές, και ο άλλος θέλει να γυρίσει στο σπίτι του στα παιδιά του με ένα κομμάτι ψωμί. Είναι συνηθισμένη τακτική, για αλλού ξεκινάς (οικονομικά) και αλλού σε στέλνουν. Γι΄αυτό είμαστε όλοι εδώ για να βοηθάμε όλοι ο ένας τον αλλο ώστε να πετυχαίνουμε τη μέγιστη δυνατή απόλαυση του ταξιδιού μας με το ελάχιστο δυνατό κόστος! Δεν είμαστε τσίπιδες, απλά θέλουμε value for money! :)

Φυσικά δεν κατακρίνω τον οποιονδήποτε θέλει να πάει οργανωμένα, καμία σχέση! Απλά το οργανωμένο έχει εκ των πραγμάτων υψηλότερο κόστος.. Οπότε αν το κόστος αυτό είναι απαγορευτικό, προκειμένου να το χάσει το ταξίδι ή να το αναβάλει για αργότερα, ας ψαχτει και λίγο ιντερνετικά.. Κρίμα είναι να μην πάει.. Πάντως τα λεφτά που του είπαν μου ακούγονται υπερβολικά...
 

vastsak

Member
Μηνύματα
46
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
συμφωνω μαζι σου nmarva,αλλα επειδη ενδιαφερομαι και εγω για δομηνικο τον ιουλιο,ειναι δυσκολο να βρω αεροπορικα εισητηρια φθηνα απο θεσ/νικη η' εστω να τα πληρωσουμε,αλλα να ειναι καπως βολικες οι ανταποκρισεις.ετσι μερικες φορες μας επιρρεαζουν οι πρακτορες και αλλαζουμε προορισμο!
 

nmavra

Member
Μηνύματα
62
Likes
16
Vastsak δεν ξερω ακριβως ποσες ανταποκρίσεις έχει το Αθηνα - Αγ. Δομινικος, αλλά ίσως να σε βόλευε να πετάξεις μέσω Αθηνας? Δηλαδη αν το κλεισεις νωρις, το πολυ να σου βγει +100? το ατομο για να συμπεριλαβεις δηλαδη και τα αεροπορικα τις αθηνας. Αν δεν ειναι πολυ ταλαιπωρια, ισως να αξιζει.. προκειμενου δηλαδη να πληρωσεις πολυ παραπανω αν πας μεσω πρακτορα κλπ..

Γενικα σε τετοιες περιοδους κρισεις βλεπω οτι πολλες εταιρειες κοβουν δρομολογια ακομα και απο αθηνα.. και πολυ φοβαμαι οτι θα χειροτερεψουν τα πραγματα και μαλλον θα μας χωνουν σε πτησεις με άκυρες ωρες που δεν θα βολεύουν κανέναν..

Βασικα εγω αυτο για τους πρακτορες το ειπα με την εννοια οτι οσες φορες εγω τους μιλησα κατα καιρους, παντα με σπρωχνανε προς τα ξενοδοχεία που τους βολευαν, ασχετως αν υπήρχαν φθηνοτερα και ομορφοτερα ξενοδοχεια.. Ειναι που κανουν συμφωνιες.. Γι'αυτο λεω θελει ψαξιμο! Και το κακο ειναι δυστυχως οτι δεν σου αλλαζουν το ξενοδοχειο μ'αυτο που τους λες εσυ.. εχουν εκει 2-3 επιλογες ξενοδοχείων και σου λέει επελεξε απο αυτα.. μα δε θέλω καλέ μου!!! :D
 

Ko_Ton

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλημέρα και από εμένα!
Harry Green εγώ έκλεισα μόνη μου για Αγ.Δομίνικο για τον Ιούλιο.
Οι τιμές είναι πολύ διαφορετικές σε σχέση με αυτές των πρακτορείων. Όχι τόσο στα αεροπορικά, όσο στα ξενοδοχεία! Και έχεις και την άνεση να κλείσεις όπου θες εσύ και ότι τύπου δωμάτιο θες εσύ!
Όλα τα ταξίδια μου στο εξωτερικό τα έχω κλείσει μόνη μου και έχω εξοικονομήσει πάρα πολλά χρήματα!!!!
 

vastsak

Member
Μηνύματα
46
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Ko_Ton με ποια εταιρια εκλεισες αεροπορικα?απο αθηνα? αν επιτρεπεται ποσο κοστισαν?
 

Harry Green

Member
Μηνύματα
59
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβαη
μπορεις να δωσεις ενα μικρο plan κ ποσο σου βγηκε?Εχω πολλες δουλειες αυτη τη βδομαδα κ δε μπορω να παω στο πρακτορειο.Με πηραν τηλεφωνο κ μου παν πως αν θελω να πεσει το κοστος θα μου βρουν χειροτερο ξενοδοχειο κ ισως κατι γινει αλλα ποσο χειροτερο?Ετσι κ αλλιως αυτο με τα 1850 δεν ηταν χαλια.
 

Ko_Ton

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Έκλεισα με Alitalia γιατί είχε τις καλύτερες ανταποκρίσεις και την λιγότερη αναμονή. Επίσης λόγω της διαφοράς ώρας φεύγω στις 11:30 περίπου από Αθήνα και φτάνω την ίδια μέρα το μεσημέρι Αγ. Δομίνικο (Πούντα Κάνα συγκεκριμένα). Τα αεροπορικά ήταν 1000? (μαζί με φόρους και όλα). Ξενοδοχείο έκλεισα στην Πούντα Κάνα ένα από τα πολλά ΑΙ. Εκεί οι τιμές έπαιζαν πολύ αλάνογα με τον τύπο του δωματίου που θες. Το απλό (Junior suite) σε καλό ξενοδοχείο, για 10 διανυκτερεύσεις που ήθελα εγώ πήγαινε περίπου στα 300? το άτομο. Εγώ λόγω του ότι είναι και γαμήλιο ταξίδι και είπα "να το ρίξω έξω", έκλεισα σουίτα με προσωπική πισίνα σε ένα 5* ξενοδοχείο ΑΙ και κόστισε 800? το άτομο. Κοίταξα επίσης για ενοικίαση αυτοκινήτου και για τις 10 μέρες κοστίζει περίπου 200? και έτσι θα μπορώ να γυρίσω όλο το νησί ανεξάρτητη από group κλπ.
Συμβουλή: Άμα κοιτάξεις για αεροπορικά από τα γνωστά site που πουλάνε, κοίταξέ τα ΟΛΑ! Όταν έκλεισα βρήκα για την ίδια ημερομηνία διαφορές από 300? έως και....κάτι χιλιάρικα!!!
 

NUOVO..

Member
Μηνύματα
18
Likes
0
Ιουλιο,επειδη ετυχα κι επειδη ειχα και επαφες με ντοπιους αποτι μου ειπανε ειναι ο μηνας των βροχων....Σεπτεμβριο δεν ξερω...:roll:
Παντως εμενα Πουντα Κανα δεν μου αρεσε καθολου! Αποστειρωμενα τελειως,,:rolleyes:
Να πατε Σαμανα!!!:clap:
η προσβαση για σαμανα σε περιπτωση κατεβαινεις στο las americas πως ειναι??
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.297
Μηνύματα
887.157
Μέλη
38.965
Νεότερο μέλος
mareeap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom