mariaphilip
New Member
Καλησπέρα σε όλους 

Πρώτα ο Θεός λέμε Οκτώβριο να πάμε Βουδαπέστη, με ένα μωρό (15 μηνών τότε) και έναν σκύλο. Ημερομηνίες 24-27. Από Θεσσαλονίκη.
Και οι απορίες μου είναι ως εξής και εύχομαι να ξέρει κάποιος να μου πει:
Πρώτα ο Θεός λέμε Οκτώβριο να πάμε Βουδαπέστη, με ένα μωρό (15 μηνών τότε) και έναν σκύλο. Ημερομηνίες 24-27. Από Θεσσαλονίκη.
Και οι απορίες μου είναι ως εξής και εύχομαι να ξέρει κάποιος να μου πει:
- Σκεφτόμουν να ξεκινήσουμε νωρίς. Ώστε μέχρι το βράδυ να καταφέρουμε να φτάσουμε Βουδαπέστη. Βέβαια δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι κάτι τέτοιο.
- Εκτός από τα γνωστά free αξιοθέατα, ή κάποια που δεν είναι free αλλά μπορούμε να τα δούμε από έξω. Υπάρχει κάτι άλλο να δούμε που μπορεί να είναι και η σκυλίτσα μας μαζί;
- Την βινιετα (αν το λέω σωστά) για την Ουγγαρία θα πρέπει να την αγοράσουμε on-line ή υπάρχει κάποιο μέρος εκεί; Επίσης στις άλλες χώρες που περνάμε είδα πως δεν αγοράζεις κάποια κάρτα για τα διόδια σωστά; Πληρώνεις όμως με ευρώ ή να κάνω συνάλλαγμα; Και περίπου πόσο έχουν πάει σαν κόστος;
- Στην revolut (μιας και δεν την λειτουργούμε καθόλου σαν κάρτα) μπορούμε να βγάλουμε ηλεκτρονική κάρτα και αν ναι μετά πως λειτουργεί και δουλεύει για εκεί; Ειδικά στις χώρες που θα περάσουμε χωρίς ίντερνετ.
- Σουβενίρ από που προτείνεται να αγοράσουμε μιας και κατά 99% θα φάμε πόρτα στην σκεπαστή αγορά;
- Αν τύχει και στον γυρισμό μείνουμε Βελιγράδι ένα βράδυ τι προτείνετε να κάνουμε;
- Επίσης θα ήθελα να μου πείτε μέρη που προτείνεται για να μείνουμε. Τι παιζει με το πάρκινγκ αν ξερετε και που πραγματικά αξίζει να φάμε.