• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιούλιο - Σεπτέμβριο 2016! Κάντε κλικ εδώ!

Παραγουάη Αργεντινή Βραζιλία Ουρουγουάη Βραζιλία-Αργεντινή μαζί με Ουρουγουάη-Παραγουάη?

anikoum

Member
Μηνύματα
54
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Κυανή Ακτή
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ο κόσμος όλος
Γεια σε όλους!:D
Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι όποιος γνωρίζει, έχει ακούσει ή έχει πάει προς τα εκεί. Σκέφτομαι να πάω Βραζιλία Ιγκουασσού Αργεντινή και έλεγα μήπως αξίζει να προτιμήσω αυτά τα γκρουπ που έχουν και Ουρουγουάη Παραγουάη. Και επίσης εαν έχετε κάποια γνωμη για πρακτορείο. Επίσης εαν κάποιος εχει πάει καλοκαίρι (δικό μας) να μου πει περίπου καιρό εκεί.
Ευχαριστώ
 

vilia

Member
Μηνύματα
28
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
σπα στη Μονεμβασιά
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αφρική
καλώς τον! είμαι και εγώ καινούργια και ψάχνω πληροφορίες για Αργεντινη-Βραζίλία για τέλη Αυγούστου. Οι πληροφορίες μέχρι τώρα ενισχύουν την άποψη της κακοκαιρίας (στην καλύτερη φθινοπωρινός!). Για την Παταγονία το ξεχνάω-δεν αντέχω τις πολικές συνθήκες!!Μπορεί να βρεις κάποια βοήθεια στην ερώτηση που έχω κάνει στο φόρουμ. Ο panda45 και κάποιοι άλλοι μπορούν να μας βοηθήσουν περαιτέρω καθώς έχουν πάει ήδη!!Να είμαστε σε επαφή για να ανταλλάσουμε απόψεις!!
Προσπάθώ να "βρω το δρόμο μου" μέσα στο φόρουμ καθώς μου φαίνεται πολύ δαιδαλώδες!!Όσο και τα ταξίδια ανά τον κόσμο που κάνουν τα μέλη του!!
 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
30.358
Μηνύματα
710.890
Μέλη
35.214
Νεότερο μέλος
auguste

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom