Βόλος - Πήλιο - Νομός Μαγνησίας

mfish

Member
Μηνύματα
1.378
Likes
1.279
Ονειρεμένο Ταξίδι
ολη η γη
Μπορειτε να προτεινετε ενα μερος για διαμονη σε δωματια, που να συνδιαζει καλες παραλιες(για μπανιο καλημερινα), Βολο για βραδυ και καμια βολτιτσα στο Πηλιο; Γιατι διαβασα πολλα χωρια που προτεινετε αλλα δεν ξερω ποιο ειναι το ιδανικο για εμας....
Ευχαριστω!
τετοια εποχη ο βολος το βραδυ ειναι ψιλοαδειος , ο κοσμος παει προς αφισσο καλα νερα κ.τλ για βραδινη ζωη...εκει εχει τσιπουραδικα, ταβερνες, μπαρακια , αλλα δεν εχει καποια καταπληκτικη παραλια....τα μπανακια τα κανεις παντως και σε αποσταση 20-45 λεπτων πας σε αρκετες καλες παραλιες απο κει, ακομα και στο αιγαιο

Στη μερια του αιγαιου βρισκονται οι ωραιες παραλιες....δες εδω αυτο το θεμα ειναι σχετικο
http://www.travelstories.gr/%E8%E5%...EF-%E3%E9%E1-%EA%E1%EB%EF%EA%E1%E9%F1%E9.html

αναλογα τις προτεραιοτητες σου διαλεγεις και παιρνεις
 

linanik

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Γειά σας!!Θέλω να σας πω οτι ήρθα φέτος πρώτη φορά στο Βόλο και συγκεκριμένα μείναμε στη Πορταριά,ήρθαμε βλέπετε για την ανάβαση!!Μένω στα Γιάννενα και η διαδρομή μέχρι το Βόλο ήτανε μια χαρά!!Θέλω όμως να ρωτήσω κάτι και θα ήθελα όποιος-α ξέρει κάτι να μου απαντήσει.Βολτάρωντας Σαββάτο βράδυ στην αγορά του Βόλου ειδα κάποιο μαγαζί που λεγόταν vips,με πολύ ωραία ρούχα μέσα.Εψαξα στο internet να βρω γι'αυτό το μαγαζί κ δε βρήκα κάτι,είχα μια ελπίδα οτι θα ειχε online shop..γιατί μου άρεσαν τα ρούχα αλλά δε μου είναι εύκολο να ξαναέρθω στο Βόλο.Θέλω να ρωτήσω αν είναι αλυσίδα όπως τα Bershka και τα Ζαρα,και αν έχει σε κάποια άλλη πόλη τέτοιο κατάστημα!!Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!
 

sofianaxos

Member
Μηνύματα
792
Likes
273
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω κάτι μιας και δεν έχω επισκεφτεί ποτέ τα χωριά του Πηλίου και λέω φέτος μήπως το τολμήσω για Χριστούγεννα. Σκέφτομαι να επιλέξω την Πορταριά και θέλω να ρωτήσω που μπορώ να βρω αυτοκίνητο για ενοικίαση, λογικά στον Βόλο, σωστά? Η διαδρομή από Βόλο προς Πορταριά και τα γύρω χωριά είναι βατή? Επίσης υπάρχει ενδεχόμενο να πιάσει χιόνι και να αποκλειστούμε Πορταριά, να μην μπορούμε δηλαδή να επισκεφτούμε κάποιο άλλο χωριό? Ευχαριστώ!!
 

sakaflias

Member
Μηνύματα
128
Likes
34
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΚΕΝΥΑ
Οχι ......και χιονι να πεσει ανοιγει ο δρομος. Αυτοκινητο απο Βολο θα βρεις σιγουρα. Διπλα στη Πορταρια ειναι η Μακρυνιτσα και ειναι τελεια. Εξαλλου εχει μετα την πορταρια και χιονιδρομικο οποτε...θα κανετε και σκι!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.565
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom