Κουφονήσια Βόρεια πλευρά στο Άνω Κουφονησι

Βασίλης11

New Member
Καλησπέρα στο φόρουμ.Νεο μέλος εδώ και αφού μελέτησα προσεχτικά τα threads που αφορούν τα Κουφονήσια παρατήρησα ότι για την βόρεια πλευρά του νησιού και ίσως και την ανατολική υπάρχει μια έλλειψη πληροφορίας.Ηθελα να ρωτήσω αν οι παραλίες εκεί είναι προσβάσιμες με τα πόδια τι δυσκολιες έχουν κλπ αν κάποιος γνωρίζει.Η ανατολική μεριά από το google earth φαίνεται πιο προσβασιμη

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλώς ήρθες & καλή αρχή!
Δεν είναι έλλειψη πληροφορίας, αλλά πρόσβασης.
Οι προσβάσιμες περιοχές στο Άνω Κουφονήσι είναι αποκλειστικά νότια, από το λιμάνι ως το Πορί,το Γάλα, τις σπηλιές Ξυλομπάτη και πίσω, απόσταση που περπατιέται μέσα στη μία ώρα χονδρικά. Ενδιάμεσα θα συναντήσεις και τις υπόλοιπες διάσημες παραλίες του νησιού. Η βόρεια πλευρά είναι ανεμοδαρμένη και μη προσβάσιμη.

Βασίλης11

New Member
Καλησπέρα με τους βοριάδες και εγώ αυτό βλέπω αλλά με νότια όλα αυτά τα κόλπακια που βλέπεις στους χάρτες αναρωτιομουν αν έχουν προσβαση

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλησπέρα με τους βοριάδες και εγώ αυτό βλέπω αλλά με νότια όλα αυτά τα κόλπακια που βλέπεις στους χάρτες αναρωτιομουν αν έχουν προσβαση
Τα περισσότερα είναι σχετικά προφυλαγμένα από τους νότιους ανέμους, όχι όμως το Πορί που το είχα πετύχει με αέρα κι έντονη αμμοβολή. Βλέποντας και κάνοντας. ;)

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Βόρεια και ανατολικά δεν έχω δει να υπάρχει πρόσβαση σε παραλίες όσες φορές έχω πάει Κουφονήσι...και δυτικά υπάρχουν λίγες.. Σπάνια σε ταλαιπωρεί ο αέρας σε αυτό το νησί πάντως, κάπου θα βρεις απάνεμη παραλία όταν φυσά έτσι ή αλλιώς...
Αν θες πληροφορίες για το υπόλοιπο νησί, μπορεί να βρεις εδώ κάποιες..
Κουφονήσι Άνω - Κάτω, Φακούσα, Κέρος Έρως Θ-έρως

Last edited:

Βασίλης11

New Member
Βόρεια και ανατολικά δεν έχω δει να υπάρχει πρόσβαση σε παραλίες όσες φορές έχω πάει Κουφονήσι...και δυτικά υπάρχουν λίγες.. Σπάνια σε ταλαιπωρεί ο αέρας σε αυτό το νησί πάντως, κάπου θα βρεις απάνεμη παραλία όταν φυσά έτσι ή αλλιώς...
Αν θες πληροφορίες για το υπόλοιπο νησί, μπορεί να βρεις εδώ κάποιες..
Κουφονήσι Άνω - Κάτω, Φακούσα, Κέρος Έρως Θ-έρως
Σε ευχαριστώ τα έχω δει όλα αυτά και επειδή γενικά δεν αναφέρουν τίποτα υποθέτω δεν θα υπάρχουν δρόμοι η θα είναι γκρεμιλες.Το αφήνω το thread μη τυχόν κάποιος πιο adventurous έχει εικόνα

annoula

Member
Καλησπέρα στο φόρουμ.Νεο μέλος εδώ και αφού μελέτησα προσεχτικά τα threads που αφορούν τα Κουφονήσια παρατήρησα ότι για την βόρεια πλευρά του νησιού και ίσως και την ανατολική υπάρχει μια έλλειψη πληροφορίας.Ηθελα να ρωτήσω αν οι παραλίες εκεί είναι προσβάσιμες με τα πόδια τι δυσκολιες έχουν κλπ αν κάποιος γνωρίζει.Η ανατολική μεριά από το google earth φαίνεται πιο προσβασιμη
Ο.τι έχει το Κουφονήσι είναι από την Χώρα μέχρι το Πορί. Βορειοδυτικά δεν έχει τίποτα.Αν θες πιο άγριες παραλίες, θα τις βρεις στο κάτω Κουφονήσι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.043
Μέλη
39.764
Νεότερο μέλος
Βασίλης11

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom