Γαμήλιο Ταξίδι - Κρουαζιέρα στην Καραϊβική

Samion

Member
Μηνύματα
10.355
Likes
9.276
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1. πιστεύετε πως θα προλάβω την πτήση ???
2. για την κρουαζιέρα χρειάζεται και βίζα ή αρκεί το εστα?
3. χρειάζεται για κάθε νησί βίζα?
4. απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό υγείας?!?
1. χλωμό. έχεις να περάσεις και immigration 2 φορές. 1 στο λιμάνι, 1 στο αεροδρόμιο. και αμερικάνικο immigration σημαίνει από 10' έως 2 ώρες την κάθε φορά. αναζήτησε τη μετάθεση της επιστροφής από την αεροπορική σου. αφού σου άλλαξαν την ώρα είναι υποχρεωμενοι νομιζω να σου αλλάξουν χωρίς χρέωση κ την ημέρα αν θες.
2. αρκεί το εστα.
3. όχι.
4. όχι.
 

maryv

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γαλλική Πολυνησία
α ωραια! την εβαψα.. δικιο εχεις για την αλλαγή απλά μετά θα πρέπει να αλλάξω και την άλλη πτήση για αθήνα... με early disembarkation δεν κερδίζω τίποτα?
για ενοικιαση αυτοκινήτου ποιές εταιρείες προτείνετε? θα πρέπει να έχω νοικίασει από πριν ι.χ.? δεν βρίσκω γαφεία ενοικίασης κοντά στα λιμάνια.. ξέρει κανεις κανένα site?
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.355
Likes
9.276
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Βγαινεις απο τους πρωτους.και μετα?εχεις immigration εις διπλουν.δεν ξερω κιολας, δεν το εχω κανει σε τοσο λιγο χρονο κ ουτε προκειται. Στο Fort θα προλαβαινες, εκει δεν ειμαι σιγουρος για τπτ.
Rent a car εχει παντου.παρε το φθηνοτερο.αλλιως πες που εχεις θεμα να δουμε τι ξερουμε πιο συγκεκριμμενα.
 

kosdan

Member
Μηνύματα
149
Likes
35
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Διαστημα
Να ρωτησω κατι οσους ταξιδευουν με κρουαζιεροπλοια.
Δεν σας πιανει ενα πανικος, μια υστερια στην ιδεα οτι βρισκεσαι τοσες μερες σε ενα πλοιο με τοσο κοσμο και γυρω γυρω θαλασσα;
Ακριβως το αντιθετο!! Μια απιστευτη ηρεμια και χαλαρωση!
 

marianino

Member
Μηνύματα
276
Likes
83
Ονειρεμένο Ταξίδι
οποιοδήποτε!!
Λοιπόν τα έχω ακόμα φρέσκα οπότε θα σου δώσω τα φώτα μου :) ...το νωρίτερο που μπορείς να βγείς απο το πλοίο είναι 7,30 νομίζω... λίγο δύσκολο ο έλεγχος που ακολουθεί δεν είναι χρονοβόρος αν ξεκινήσει κανονικά η αποβίβασή σου αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις καλύτερα να αλλάξεις την πτήση σου . εγώ δηλαδή είχα πτήση 11,45 ξεκίνησε η αποβίβαση 9 ώρα και πρόλαβα μια χαρά να πιώ και καφεδάκι..το πλοίο απλά δεν υπάρχει... είναι τέλειο απο όλες τις απόψεις..και τώρα οι συμβουλες για τα λιμάνια .. δεν χρειάζεσαι κανένα επιπλέον χαρτί ούτε visa απλά το διαβατήριο σου και το εστα σου.. να έχεις μια φωτοτυπία απο αυτά μαζί σου κάθε φορά που βγαίνεις απο το πλοίο..εκδρομές πιστεύω οτι μπορείς να κάνεις και μόνος σου..ότνα βγείς απο το πλόιο θα βρείς άπειρα ταξί που σου κάνουν ότι τουρ θέλεις σε καλύτερες τιμές απο το πλοίο.. απλά ΜΗΝ χάσεις το κολύμπι με τα σαλάχια στην antiqua... δεν υπάρχει ...και κάτι άλλο οπωσδήποτε μια μέρα τουλάχιστον να φάς στο εστιατόρειο portofino του πλοίου.. είναι ιταλικό πληρώνεις 20$ το άτομο χωρίς το κρασί και έχεις ένα πλήρες μενού...απίστευτο φαγητό!!!! γενικά είμαι πολύ ενθουσιασμένη με την όλη φάση ... ότι άλλο θέλεις ευχαρίστως να σε βοηθήσω άν μπορώ!!
 

maryv

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γαλλική Πολυνησία
κατ αρχας χρόνια πολλά και καλή χρονια!! ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες marianino .. τωρα με ξεσηκωσες και ανυπομονώ!!!
απο τα νησια ποιο σου αρεσε περισσοτερό?
ποιό είχε καλύτερες παραλίες?
να υποθέσω οτι δεν νοικιάσατε αυτοκίνητο καπού?
στο πλοίο πληρώσατε κάτι εξτρα?
πρεπει να πληρώσεις κάπου εξτρα φιλοδωρήματα??
ελπίζω να μη σας ζάλισα...
 

marianino

Member
Μηνύματα
276
Likes
83
Ονειρεμένο Ταξίδι
οποιοδήποτε!!
Καλή χρονια, πολύ καλά έκανες και ξεσηκώθηκες γιατί πραγματικά είναι super..ποιό πολύ μου άρεσε η antiqua.. έχει πολύ όμορφες παραλίες αλλά όλα τα νησιά έχουν την δική τους ομορφιά. Αυτοκίνητο δεν νοικιάσαμε γιατί πέρναμε ή τα ταξι ή κλείναμε απο το πλοίο όταν είχε κάτι ενδιαφέρον. Στο πλοίο το μόνο πράγμα που πληρώνεις είναι τα ποτά και τα αναψυκτικά κατα τα άλλα όρεξη να έχεις να τρώς...( εμείς πήραμε 3 κιλά χαχαχ ). Στο πλοίο τα τίπς περιλαμβάνονται σε αυτά που πληρώνεις , για τα υπόλοιπα την τελευταία μέρα θα σου έρθουν φακελάκια στο δωμάτιό σου που θα πρέπει μέσα να βάλεις τα τιπς για για κάποια συγκεκριμένα άτομα που σε εξυπηρέτησαν κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας, πχ σερβιτόρος. Κατα τα άλλα στα λιμάνια είναι όπως και στην ΝΥ αφήνεις φιλοδώρημα πάντα σε περίπτωση που δεν συμπερηλαμβάνεται στην απόδειξη...δεν με ζάλισες καθόλου .. ότι άλλο χρειαστείς ε\υχαρίστως να βοηθήσω... με τα εισητήρια τα αεροπορικά τί έκανες τελικά?
 

maryv

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γαλλική Πολυνησία
ακομα δεν εκανα τιποτα... οι πτησεις της delta απο ν. υόρκη-πουέρτο ρίκο-ν. υόρκη έχουν αλλάξει τρεις φορές από τότε που έκλεισα τα εισητήρια!! δικαιούμαι μια αλλαγη ώρας-μέρας χωρίς χρέωση αλλά λέω να περιμένω λίγο... μην έχουμε και καμιά καινουργια αλλαγη.. το κακό είναι πως πρέπει να αλλάξει και το εισητήριο από ν. υόρκη για αθήνα ... που ήταν σε πολυ καλή τιμή(420με επιστροφη)... δεν εχω μάθει ακόμη την επιπλέον χρέωση.. φεύγουμε 18/2. λέτε να βιαστώ?
Η εκδρομή στην αντικουα που κάνατε περιλάμβανε και καταδύσεις?
Στα τιπς π.χ. για τον σερβιτόρο πόσα περίπου πρέπει να δώσεις?Δεν έχω ιδέα.
 

marianino

Member
Μηνύματα
276
Likes
83
Ονειρεμένο Ταξίδι
οποιοδήποτε!!
εγώ λέω να κάνεις κάποια κίνηση με τα εισητήρια μην περιμένεις άλλο. Σε κάθε νησί έχει πολλές διαφορετικές εδρομές και πολλές απο αυτές περιλαμβάνουν και καταδύσεις,αυτή με τα σαλάχια όχι ΄δεν έχει. Όσον αφορά τα τιπς στο πλόιο θα υπάρχει την τελευταία μέρα ένα χαρτί στο δωμάτιό σου που θα σου τα εξηγεί όλα και την διαδικασία και τα ποσά. Τώρα στα μαγαζιά έξω συνήθως αφφήνεις περίπου ένα 15%.
 

maryv

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γαλλική Πολυνησία
μια τελευταια ερωτηση περι δρομολογίων: το κρουαζιερόπλοιο έφτασε στις 6:00 πμ στο λιμάνι ή καθυστέρησε και γι αυτό άργησε να ξεκινήσει η αποβίβαση?
τις εκδρομες τις κλείσατε στο πλοίο ή πριν ξεκινήσει η κρουαζιέρα?
τελικά τα εισητήρια που είχα κλείσει δεν επιστρέφονται, ούτε τροποποιούνται φυσικά..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.114
Μηνύματα
880.827
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom