Γαμήλιο Ταξίδι στον Μαυρίκιο

Padme

Member
Μηνύματα
91
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Όλα καλά είναι, πλην του σαφάρι που δεν το αντιλαμβάνομαι τι ακριβώς είναι. Αν τα κλείσετε εκεί, προσέξτε γιατί θα έρχονται διάφοροι από γραφεία κλπ στο χοτέλ σας, αλλά οι τιμές να είστε προετοιμασμένοι είναι αρκετά υψηλές δυστυχώς. Θα σου πρότεινα για τα 2 τελευταία να ζητήσετε απλά από το ξενοδοχείο έναν οδηγό να σας πάει τις βόλτες αυτές με το αυτοκίνητο. :)

Τελικά σε ποιο χοτέλ θα μείνετε;

Defkalion, πήρα κάποιες τιμές από το πρακτορείο που συνεργαστήκαμε και μου φάνηκαν τσιμπημένες...μου είπαν πως από εκεί είναι αρκετά οικονομικά..πχ τη βόλτα στον ωκεανό την έδινε 80 €/άτομο :roll::roll: και σε μια ταξιδιωτική ιστορία διάβασα πως την πλήρωσαν από εκεί με παζάρια γύρω στα 40/άτομο..Μισή τιμή...
Ωραία ιδέα για τον οδηγό, σ'ευχαριστώ πολύ!

Τελικά επιλέξαμε το νότιο τμήμα του νησιού...αν και ξέρω πως οι πιο τουριστικές παραλίες είναι βόρεια και δυτικά, διάβασα πως νότια έχει άλλου είδους ομορφιές και είναι και πιο ήσυχα...θα δούμε. το ξενοδοχειο λέγεται shandrani...
 

joss

Member
Μηνύματα
524
Likes
155
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Δεν θελω να σε τρομαξω, αλλα επειδη εγω πηγα Σεπτεμβρη υπηρξαν καποιες ημερες που στο απογευματινο μπανιο κρυωναμε στη θαλασσα και φυσικα δεν αποφυγαμε τις συντομες μπορες. Κατα τα αλλα οτι σου γραψανε τα αλλα μελη ισχυει. Φροντισε να βρεις τοπικο πρακτορειο για τις μικρες εκδρομες που θελεις. Υπαρχουν γραφεια μεσα στα περισσοτερα ξενοδοχεια. Τα ελληνικα πρακτορεια χρεωνουν αρκετα παραπανω.

Αν σας πανε σε καταστημα με βαμβακερα (μπλουζες, πετσετες) αξιζει να αγορασετε. Εχουν πολυ καλη ποιοτητα σε πολυ χαμηλες τιμες και παιρνει πολυ παζαρι, αλλα μονο για μετρητα.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.405
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κάνατε πολύ καλά που κλείσατε στα νότια, είναι πολύ καλύτερα εκεί.
 

emma

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
καλησπέρα,
είμαι καινούρια στο forum και έπεσα σε πολύ καλή σύμπτωση!ετοιμάζουμε και εμείς γαμήλιο ταξίδι στο μαυρίκιο και μάλιστα μέσα σεπτεμβρίου θα πάμε και εμείς.αποφασίσαμε να μείνουμε στη βόρεια πλευρά του νησιού, όχι επειδή είναι πιο τουριστική αλλά όπως μας είπαν για να έχουμε καλύτερο καιρό για την εποχή που θα πάμε...ήθελα να ρωτήσω εάν όσοι έχετε πάει χρειάστηκε να πάρετε κάποιο χάπι για ελονοσία ή εάν αυτοί που θα πάτε έχετε σκοπό να πάρετε....στο ταξιδιωτικό μου είπαν ότι μάλλον δεν χρειάζεται αλλά σε συζητήσεις διάβασα πως η υγειονομική υπηρεσία το βρίσκει απαραίτητο....έτσι μπερδεύτηκα και δεν ξέρω τι να κάνω και η αλήθεια είναι ότι έχω μεγάλοοοοοοο θέμα με τα κουνούπια....μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.405
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ποιος σας είπε ότι έχει ... καλύτερο καιρό στα βόρεια του νησιού; και τι εποχή θα πάτε;
 

emma

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
μεσα σεπτεμβρίου θα πάμε..έτσι είπαν από 4-5 διαφορετικά ταξιδιωτικά που ρωτήσαμε.και επειδή ήταν το μόνο πράγμα που συμφωνούσαν τα γραφεία μεταξύ τους, μας έπεισαν και εμάς!από φωτογραφίες που έχω δει και εμένα μου άρεσε πιο πολύ στη νότια πλευρά..δεν πειράζει όμως...
 

TXARA

Member
Μηνύματα
20
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ
Ο νοτος ειναι πολυ καλυτερος απο το Βορρα.Εμεις ειχαμε παει Νοεμβριο αρχες του καλοκαιριου δηλαδη.Τοτε θυμαμαι οτι ειχαμε ψαξει παντου και τα καλυτερα πακετα τα ειχε η air mauritius,που βρισκοταν τοτε στην Φιλελληνων.Οσο αφορα το χαπι δεν χρειαστηκε να παρουμε τιποτα.
 

joss

Member
Μηνύματα
524
Likes
155
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
στο ταξιδιωτικό μου είπαν ότι μάλλον δεν χρειάζεται αλλά σε συζητήσεις διάβασα πως η υγειονομική υπηρεσία το βρίσκει απαραίτητο....έτσι μπερδεύτηκα και δεν ξέρω τι να κάνω και η αλήθεια είναι ότι έχω μεγάλοοοοοοο θέμα με τα κουνούπια....μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Δεν κινδθνευεις το Σεπτεμβρη απο κουνουπια, μην ανησυχεις.

Ισως αναφεροντουσαν σε καποιο προβλημα που υπηρχε πριν 4-5 χρονια με καποια κρουσματα απο καποιους θανατους απο αφρικανικα κουνουπα. Αυτα ηταν κυριως στη Ρεουνιον - τοτε θυμαμαι ειχαν σταματησεικαι τις εκδρομες πακετο και για τα δυο νησια.
 

Padme

Member
Μηνύματα
91
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Καλημέρα!!

Emma πότε φευγετε? εμείς 13/9, λες να συνταξιδεύουμε? Λοιπόν απ' ότι κατάλάβα στη βόρεια πλευρά είναι πιο κλειστές οι παραλίες και ενδεχομένως δεν έχουν τόσα ρεύματα σε σχέση με τη νότια πλευρά..μάλλον αυτό θα εννοούν όταν λένε ¨καλύτερο καιρό"..:shock:

Τώρα για κουνούπια ή οτιδήποτε άλλο μας είπαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα..

Joss ξέρω πως ο Σεπτέμβριος δεν είναι η high season και μπορεί να ρίξει καμιά μπόρα ή η θάλασσα να είναι λίγο κρύα , αλλά να σου πω δε με πειράζει καθόλου!

Συνάλλαγμα κάνουμε στο Μαυρίκιο όταν φθάσουμε? Ή καλύτερα από το αεροδρόμιο στο Ντουμπάι που θα κάνουμε στάση?
 

emma

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Padme και εμείς 13/9 ταξιδεύουμε!!!! με emirates.εσείς?Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όσον αφορά στο θέμα των κουνουπιών!
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.405
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε νομίζω ότι θα είναι κρύα η θάλασσα, μην αγχώνεστε, σούπερ θα περάσετε. Τώρα και να ρίξει και καμιά μπόρα δεν έγινε και τίποτα, πάλι θα βραχείτε, τι θάλασσα τι βροχή :D
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.504
Likes
8.030
για τις χερσαιες εκδρομες παζαρεψε κ με κανεναν ταξιτζη (εκτος ξενοδοχειου φυσικα), μιλαμε για το 1/3 της τιμης των οργανωμενων εκδρομων! Συν του οτι δεν θα εχετε αλλους στο κεφαλι σας, συν του οτι θα γλυτωσετε χρονο... πχ για πρωτευουσα-βοτανικους κηπους δεν θελει πανω απο 3 ωρες!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.017
Μέλη
38.909
Νεότερο μέλος
LEANDROS GOUMENOS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom