ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
Member
Το πακέτο κλεισθηκε μέσω ταξιδιωτικού γραφείου. Περιλάμβανε αεροπορικά Αθήνα-Ντουμπάι και από εκεί μετεπιβιβαση σε άλλο αεροπλανο και από εκεί Μπαλι με Emirates. Διαμονή σε ξενοδοχείο που εγώ επέλεξα και όχι της επιλογής τους εκεί για 5 βραδια. Εν συνεχεία Μπαλί Σιγκαπούρη με Flyscoot. Διαμονή για 2 βραδια σε ξενοδοχείο της επιλογής του γραφείου. Και εν τέλει αεροπορικά Σιγκαπούρη-Ντουμπάι και μετεπιβιβαση σε άλλο αεροσκάφος με τελικό προορισμό την Αθήνα με Emirates. Πρώτη μου φορά σε αεροπλάνο εμένα, δεύτερη της συζύγου, πρώτη φορά τόσο μακρινό ταξίδι και για τους δύο μας. Ο προορισμός ήταν έκπληξη μου προς αυτή και ευτυχώς παρόλο την λαχτάρα μου δεν μου ξέφυγε κάτι. Συχνές ερωτήσεις προς την τουριστική πράκτορα κατέληγαν σε μεγαλύτερη έξαψη και επιθυμία για την έλευση της μεγάλης μέρας. Ανυπομονούσα πολύ να έρθει αρχικά η ημερομηνία του γάμου και 3 μέρες αργότερα η αναχώρηση μας... Ο καιρός κύλησε γρήγορα και όλα πήγαν κατ ευχήν στις ετοιμασίες, στο μυστηριο και στο γλέντι.Στη διαδρομή για το αεροδρόμιο μου ζήτησε να της αποκαλύψω το προορισμό. Της απαντάω :"Τόκυο" και μόνο που δεν θα λιποθύμησε.
"Έχεις ακούσει άλλον να πάει γαμήλιο εκεί;"
-"Με άφησες εν λευκώ"
-"Τι θα κάνουμε εκεί; Είναι κάτι το εξωτικό εκεί πέρα;"
Ήθελα πολύ να γελάσω αλλά κρατιόμουν. Ωσπου έφτασε η ώρα να κάνουμε τσεκ ιν και η υπάλληλος της αεροπορικής της είπε για το προορισμό. Δεν έχω δει πιο ανακουφισμενο άνθρωπο όσο την γυναίκα μου εκείνη τη στιγμή!
Και πολύ σύντομα ήρθε η μεγάλη στιγμή
Σχετικά σύντομο ταξίδι έως το Ντουμπάι και αποβίβαση και βουρ στο λεωφορείο που θα μας πήγαινε στο τέρμιναλ. Έλεγχος χειραποσκευων και γρήγορα για την gate αναχώρησης μας. Πρέπει να περπατήσαμε πολύ μεχρι να την βρούμε ήετσι νιώσαμε γιατί ήταν και μεσάνυχτα και όλη την προηγούμενη μέρα ήμασταν στο τρέξιμο. Αναμονή μέχρι να ανοίξει, δείξαμε τα boarding pass μας και επιβίβαση. Το αεροπλάνο κατάφόρτο με κόσμο, χαρούμενο που θα ταξίδευε για κάτι εξωτικό... Οι αεροσυνοδοί μας μοίρασαν και ένα χαρτάκι να συμπληρώσουμε για τελενειακα δεδομένα και το κάναμε εν πτησει για να γλυτώσουμε χρόνο. Οι ώρες πέρασαν σχετικά γρήγορα, το προσωπικό καμπίνας εξυπηρετικότατο, το φαγητό καλό, η οθόνη να παίζει ταινίες, λίγος ύπνος και εν τέλει.... Denpasar! Καλώς σε βρήκαμε Μπαλί!
"Έχεις ακούσει άλλον να πάει γαμήλιο εκεί;"
-"Με άφησες εν λευκώ"
-"Τι θα κάνουμε εκεί; Είναι κάτι το εξωτικό εκεί πέρα;"
Ήθελα πολύ να γελάσω αλλά κρατιόμουν. Ωσπου έφτασε η ώρα να κάνουμε τσεκ ιν και η υπάλληλος της αεροπορικής της είπε για το προορισμό. Δεν έχω δει πιο ανακουφισμενο άνθρωπο όσο την γυναίκα μου εκείνη τη στιγμή!
Και πολύ σύντομα ήρθε η μεγάλη στιγμή

Σχετικά σύντομο ταξίδι έως το Ντουμπάι και αποβίβαση και βουρ στο λεωφορείο που θα μας πήγαινε στο τέρμιναλ. Έλεγχος χειραποσκευων και γρήγορα για την gate αναχώρησης μας. Πρέπει να περπατήσαμε πολύ μεχρι να την βρούμε ήετσι νιώσαμε γιατί ήταν και μεσάνυχτα και όλη την προηγούμενη μέρα ήμασταν στο τρέξιμο. Αναμονή μέχρι να ανοίξει, δείξαμε τα boarding pass μας και επιβίβαση. Το αεροπλάνο κατάφόρτο με κόσμο, χαρούμενο που θα ταξίδευε για κάτι εξωτικό... Οι αεροσυνοδοί μας μοίρασαν και ένα χαρτάκι να συμπληρώσουμε για τελενειακα δεδομένα και το κάναμε εν πτησει για να γλυτώσουμε χρόνο. Οι ώρες πέρασαν σχετικά γρήγορα, το προσωπικό καμπίνας εξυπηρετικότατο, το φαγητό καλό, η οθόνη να παίζει ταινίες, λίγος ύπνος και εν τέλει.... Denpasar! Καλώς σε βρήκαμε Μπαλί!