Γεια σας και απο εμενα

Dennis34

Member
Μηνύματα
10
Likes
0
τελικά den αξιζε το χρόνο και το χρήμα αυτό το ταξίδι?? πές μας αν ναί ,να το έχομε στα υπόψιν με τις πρέπουσες βελτιώσεις...
καλά μας ταξίδια .
Ειχα γραψει απαντηση αλλα... μακαρι να ξερα που.. Αξιζε το ταξιδι, απλα αν το ξαναεκανα θα παρεκαμπτα το Βουκουρεστι και θα ακολουθουσα πιο συντομη διαδρομη απο Βουλγαρια για Ρουμανια και οχι απο το Ρουσε. Απο οικονομικης πλευρας το να φτανεις αγρια μεσανυχτα σε μια πολη χωρις να εχεις κλεισει ξενοδοχειο, εμπεριεχει τον κινδυνο να μην κανεις ερευνα αγορας και να το πληρωσεις λιγο ακριβοτερα απο οτι συνηθως.

Μόλις συνέλθω από την απότομη επιστροφή στην Αθήνα θα γράψω αναλυτικά για όλο το ταξίδι. Μια τελευταία παρατήρηση πάντως για όσους σκέφτονται μεγάλα road trip. Το λιγότερο 3ατομα γιατί και πιο ξεκούραστα είναι αλλά κυρίως αν δημιουργηθεί πρόβλημα σε έναν από τους δυο είτε υγείας (εμάς μας έτυχε στη Ρουμανία τσιμπήματα από σφίγγα και μύγες κατά την οδήγηση παρακαλώ) είτε παρεξήγηση (και αυτό έγινε με φίλο 10 χρόνια) δεν βγαίνει το ταξίδι. Στην επιστροφή ήμασταν τρεις και αυτό βοήθησε αρκετά.
 
Last edited by a moderator:

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
Ειχα γραψει απαντηση αλλα... μακαρι να ξερα που.. Αξιζε το ταξιδι, .
οκ θα περιμένω την ιστορία του ταξιδιού σου ,και θυμήσου την επόμενη ...αυστηρά μόνο ένας συνεπιβάτης !!!!!!! αρκεί!!!!:lol:
 
Last edited by a moderator:

mary_a

Member
Μηνύματα
1.180
Likes
110
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Συμφωνώ με την Ρενάτα..μεγάλα ταξίδια όχι με πολλά άτομα..δύο είναι αρκετά!
περιμένω κι εγώ την ιστορία σου..:)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.205
Μέλη
38.914
Νεότερο μέλος
daglas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom