gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Κακη αρχή να τα μετρήσουμε, ξεκίνησα, συγγνώμη ....

Το εγραψα μονο για την εκφραση "στροφη" γιατι αυτο κανω παραλληλα με τιποτε καινουριο. Απλως δεν εχω ιδιαιτερα εξερευνητικη διαθεση τελευταια παροτι μ αρεσουν οι διακοπες σε αλλες χωρες.Κακη αρχή να τα μετρήσουμε, ξεκίνησα, συγγνώμη ....![]()
Πολύ υγιές αυτό!Το εγραψα μονο για την εκφραση "στροφη" γιατι αυτο κανω παραλληλα με τιποτε καινουριο. Απλως δεν εχω ιδιαιτερα εξερευνητικη διαθεση τελευταια παροτι μ αρεσουν οι διακοπες σε αλλες χωρες.
Ισως επαιξε ρολο που διαβαζω τελευταια ιστοριες για τη Γεωργια που την ειχα λιγακι στον νου και δεν βγαινει το κλικ με τιποτε ενω αλλο ενα ταξιδι στο Παρισι ηταν τελικα αυτο που με γεμισε απολυτα.
Η χώρα σαν χώρα δε λέει και πολλά στην επανάληψη άμα κάθε φορά είναι διαφορετικό μέρος. Άλλο ταξίδι η Σικελία, άλλο Δολομίτες, άλλο η Ρώμη, άλλο Τοσκάνη κοκ.Γαλλια (9 φορες) Ιταλια (14 φορες) που ειναι ανεξαντλητες και Κων/πολη (2 φορες) για dolce vita, επισης νησιωτικη και στεριανη Πορτογαλια (3 φορες) και Ισπανια (3 φορες) Τις Κατω Χωρες τις εξαντλησα ηδη που τις ειχα εμμονη και ομολογω οτι λειτουργησε, πηγα πολλες φορες, δεν εχω τιποτε αλλο να δω γιατι ειναι μικρες. Εχω κανει τετοια πορεια ηδη απλα θα την εξελιξω. Δεν εχω τεραστια εξερευνητικη διαθεση, ξερω τι θελω να δω και να κανω και θελω να κανω αυτο που με ευχαριστει χωρις να μετραω νουμερα χωρων που πηγα.