Γιατί δεν ταξιδεύει ο κόσμος;

paefstra

Member
Κακη αρχή να τα μετρήσουμε, ξεκίνησα, συγγνώμη ....:russian_roulette:
Το εγραψα μονο για την εκφραση "στροφη" γιατι αυτο κανω παραλληλα με τιποτε καινουριο. Απλως δεν εχω ιδιαιτερα εξερευνητικη διαθεση τελευταια παροτι μ αρεσουν οι διακοπες σε αλλες χωρες.
Ισως επαιξε ρολο που διαβαζω τελευταια ιστοριες για τη Γεωργια που την ειχα λιγακι στον νου και δεν βγαινει το κλικ με τιποτε ενω αλλο ενα ταξιδι στο Παρισι ηταν τελικα αυτο που με γεμισε απολυτα.

Last edited:

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Το εγραψα μονο για την εκφραση "στροφη" γιατι αυτο κανω παραλληλα με τιποτε καινουριο. Απλως δεν εχω ιδιαιτερα εξερευνητικη διαθεση τελευταια παροτι μ αρεσουν οι διακοπες σε αλλες χωρες.
Ισως επαιξε ρολο που διαβαζω τελευταια ιστοριες για τη Γεωργια που την ειχα λιγακι στον νου και δεν βγαινει το κλικ με τιποτε ενω αλλο ενα ταξιδι στο Παρισι ηταν τελικα αυτο που με γεμισε απολυτα.
Πολύ υγιές αυτό!
Αν δεν σου κάνει κλικ, γιατί να πας?
Το ταξίδι είναι απόλαυση και δεν υπάρχει άνθρωπος που να του αρέσουν όλα.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Γαλλια (9 φορες) Ιταλια (14 φορες) που ειναι ανεξαντλητες και Κων/πολη (2 φορες) για dolce vita, επισης νησιωτικη και στεριανη Πορτογαλια (3 φορες) και Ισπανια (3 φορες) Τις Κατω Χωρες τις εξαντλησα ηδη που τις ειχα εμμονη και ομολογω οτι λειτουργησε, πηγα πολλες φορες, δεν εχω τιποτε αλλο να δω γιατι ειναι μικρες. Εχω κανει τετοια πορεια ηδη απλα θα την εξελιξω. Δεν εχω τεραστια εξερευνητικη διαθεση, ξερω τι θελω να δω και να κανω και θελω να κανω αυτο που με ευχαριστει χωρις να μετραω νουμερα χωρων που πηγα.
Η χώρα σαν χώρα δε λέει και πολλά στην επανάληψη άμα κάθε φορά είναι διαφορετικό μέρος. Άλλο ταξίδι η Σικελία, άλλο Δολομίτες, άλλο η Ρώμη, άλλο Τοσκάνη κοκ.

Robert

Member
Ότι θες ακούς!
Εμένα μου είπαν ότι οι άνθρωποι που ταξιδεύουν είναι δυστυχισμενοι, δεν καλύπτονται από τη ζωη τους και τις σχέσεις τους, έχουν συναισθηματικα κενά και γι αυτό έχουν την αναγκη να αποδρουν απο την καθημερινότητα και να εξερευνούν άλλες χώρες. Αχαχαχ είμαστε για τον ψυχολόγο!!!
Συμφωνω απολυτα. Στην ψυχολογια λεγεται "διαφυγη". Ειναι υγιης διαφυγη παντως Αλλοι πανε καζινο, παιρνουν ναρκωτικα, πινουν κλπ.
Η καθημερινοτητα συνηθως δεν ειναι ουαου, ζουμε σε ασχημες πολεις και συχνα με απανθρωπο τροπο δουλειας. Γιατι να ειναι για ψυχολογο μια υγιης διαφυγη?
Σίγουρα έχουν βάση όλα αυτά.Έχει συμβεί να κλείσω ταξίδι τελευταία στιγμή κυριολεκτικά (που το πλήρωσα και παραπάνω) για να ξεφύγω απο μια έκτακτη στρεσογόνα καταστάση.Τουλάχιστον εμένα,με βοηθάει πάρα πολύ αυτή η 'διαφυγή' που λέγεται ταξίδι.

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Sorry αλλά με αρέσει να ξέρω πού θα περπατήσω, που θα φάω καλά, που θα ριλαξάρω και γενικώς δεν κάνω ανταγωνισμό.
Δεν εχω τεραστια εξερευνητικη διαθεση, ξερω τι θελω να δω και να κανω και θελω να κανω αυτο που με ευχαριστει χωρις να μετραω νουμερα χωρων που πηγα.
Ακόμη κι εγώ που έχω επισκεφτεί μόνο 4 χώρες το "ακούω" αυτό που λέτε και με βάζετε σε σκέψεις!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.181
Μέλη
39.913
Νεότερο μέλος
acpanagiotopoulos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom