Για φοιτητές (και όχι μόνο) που ψάχνονται για εξωτερικό

North66

Member
Μηνύματα
4.308
Likes
5.063
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Θερινές υποτροφίες στη Λιθουανία.

Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Λιθουανίας προσφέρει υποτροφίες σε σπουδαστές, για την θερινή περίοδο του έτους 2012, που επιθυμούν να ασχοληθούν με την εκμάθηση της Γλώσσας και του Πολιτισμού της Λιθουανίας.

Τα Πανεπιστήμια στα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις θερινές τους σπουδές Γλώσσας είναι:
1. Klaipeda University: από 27 Ιουλίου έως 24 Αυγούστου Lithuanian Language and Culture Summer School :. Humanitarini ,
2. Vytautas Magnus University: από 24 Ιουλίου έως 17 Αυγούστου Lithuanian Language Course | Humanitarini και
3. Lithuanian University of Educational Sciences: από 1 Αυγούστου έως 25 Αυγούστου Lietuvi

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι:
-Φοιτητές (αλλά όχι στο τελευταίο έτος σπουδών τους),
-Ερευνητές ή Λέκτορες σε ΑΕΙ ή Ερευνητικό Ίδρυμα.
Δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη χορήγηση δύο υποτροφιών.

Στους προπτυχιακούς, πτυχιούχους και μεταπτυχιακούς φοιτητές θα χορηγηθεί υποτροφία ύψους 1.950Lt (περίπου 565?).
Στους Λέκτορες και Ερευνητές θα χορηγηθεί υποτροφία ύψους 3.250Lt (περίπου 941?).

23-01-12 Θερινές υποτροφίες Λιθουανίας | Υποτροφίες / Κληροδοτήματα
 

fitziano

Member
Μηνύματα
1.934
Likes
533
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Dell Social Innovation Challenge 2012

Η εταιρεία Dell ανακοίνωσε τη δράση Dell Social Innovation Challenge 2012, η οποία αφορά τους φοιτητές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Το Dell Social Innovation Challenge 2012 στοχεύει στον εντοπισμό και την υποστήριξη νέων και πολλά υποσχόμενων καινοτόμων ιδεών για την επίλυση των πιο πιεστικών προβλημάτων του κόσμου.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε φοιτητές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και ο νικητής θα αποκτήσει πρόσβαση σε παγκόσμιας κλάσης και κατάρτισης διδασκαλία, καθώς και σε ένα αρχικό κεφάλαιο και σε ένα δίκτυο σύμβουλων και μεντόρων.

Το Dell Social Innovation Challenge 2012 δέχεται εγγραφές και οι συμμετέχοντες μπορούν να διεκδικήσουν πάνω από 140.000 δολάρια σε μετρητά και δώρα αξίας πάνω από $ 500.000 σε βραβεία σε είδος! Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της τελικής εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου 2012 στο Ώστιν του Τέξας στις ΗΠΑ .

Το 2011 προσφέρθηκαν πέντε χρηματικά έπαθλα, συνολικού ύψους 100.000 δολαρίων. Η πρόκληση του 2012 θα δώσει 27 βραβεία, περισσότερα από 140.000 δολάρια σε μετρητά και δώρα αξίας πάνω από $ 500.000 σε βραβεία σε είδος. Η διεύρυνση αυτή επιτρέπει στην Dell να αναγνωρίσει τα καλύτερα έργα από κάθε στάδιο της ανάπτυξης, περιοχής ανά τον κόσμο και πεδίο κοινωνικής επίπτωσης.

Οι φοιτητές πρέπει να υποβάλλουν μέχρι τις 13 Φεβρουάριου τις προτάσεις, να ανεβάσουν το project τους και να δημιουργήσουν ένα προφίλ στην ιστοσελίδα Dell Social Innovation Challenge | Είναι ελεύθεροι να ανεβάσουν όσα Projects θέλουν και να προσδιορίσουν όσα θέλουν να αποτελέσουν μέρος της φετινής πρόκλησης.
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.149
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Παρακαλω οποιος γνωριζει ή πεσει στην αντιληψη του καποιο χειμερινο (μηνες Σεπτεμβριο μεχρι Μαιο) προγραμμα (ακομα κι αν εχει αναφερθει σε καποιο ποστ του τοπικ, οχι για φοιτητες ομως) που να αφορα το Παρισι ή κοντινη περιοχη ας με ενημερωσει (θα προτιμουσα και πμ αν ειναι δυνατον γιατι εδω μπορει να μην το προσεξω).

ΥΓ Σας ευχαριστω ολους για τα ιδιαιτερα παρηγορα λογια σας (και τα public και τα pm). Συγχωρεστε με που δεν γραφω στο φορουμ (ελπιζω να καταφερω να επανελθω το συντομοτερο δυνατο)
 

fitziano

Member
Μηνύματα
1.934
Likes
533
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
EDUCATIONAL TRIP 2012



Οι Σύλλογοι Ελλήνων Φοιτητών των Πανεπιστημίων Stanford (Hell.A.S), Berkeley (Hestia) και MIT (HSA of MIT) στις ΗΠΑ, με τη συνεργασία του Corallia, διοργανώνουν για 3η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα Educational Trip και σας καλούν να συμμετέχετε και να επισκεφτείτε για μία εβδομάδα ένα πανεπιστήμιο παγκoσμίου βεληνεκούς, με την υποστήριξη του ιδρύματος Μποδοσάκη και της εταιρίας Sunlight. Όπως κάθε χρόνο, στο πλαίσιο του Προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα, διαλέξεις και σεμινάρια, σύμφωνα με τα ακαδημαϊκά τους ενδιαφέροντα, να επισκεφθούν τεχνολογικές εταιρείες αιχμής και ερευνητικά κέντρα στη Silicon Valley, στο Berkeley και στο San Francisco ή στο Cambridge και στη Βοστώνη.



Περισσότερα Educational Trip 2012
 

glioliou

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.260
Μηνύματα
885.398
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom