Δήλος- Μύκονος 2017

Sassenach77

Member
Μηνύματα
7.129
Likes
20.383
Επόμενο Ταξίδι
Τατζικιστάν
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
6) Το μουσείο μου απεπνεε δυστυχώς μιζέρια.
Αυτο το πρόβλημα το έχουν και άλλα μουσεία στην Ελλάδα δυστυχώς........ 🙄

Φχαριστω για τα υπόλοιπα :agnes happy:
 

STKF

Member
Μηνύματα
1.147
Likes
5.364
Λόγω έλλειψης σκιάς, θεωρώ ότι η επίσκεψη αξίζει πολύ περισσότερο άλλη εποχή κ όχι καλοκαίρι. Οπότε διαφωνώ ολίγον με τον STKF😉😄. Είναι για κάθε εποχή εκτός ίσως του κατακαλοκαιρου
Δεν νομίζω ότι διαφωνούμε. :cool: Συμφωνώ ότι δεν είναι για κατακαλόκαιρο. Ιδανικές εποχές νομίζω ότι είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο στα καλά τους. Έριξα μια ματιά πάλι στην ιστορία να δω αν προτείνω κάπου το καλοκαίρι ως καλή εποχή για επίσκεψη. Δεν το προτείνω κάπου. Άλλωστε και εγώ τον Μάιο πήγα.:haha: Για την ακρίβεια δεν προτείνω καμιά εποχή μέσα στην ιστορία μου.:cool: Οπότε βρίσκω αφορμή το σχόλιο σου για να αναφέρω την προτίμησή μου.
Αυτο το πρόβλημα το έχουν και άλλα μουσεία στην Ελλάδα δυστυχώς........ 🙄
Εκεί όμως που τα πάντα λούζονται στο φως , για να χρησιμοποιήσω μια κλισέ φράση, φαίνεται ακόμη περισσότερο.
 

Smaragda53

Member
Μηνύματα
987
Likes
2.075
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Θα ήθελα και εγώ να επιβεβαιώσω τα λεγόμενά σου για τον ήλιο και την πολλή ζέστη που αντιμετωπίζει ο επισκέπτης της Δήλου.

Δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το πόσο πολύ υπέφερα, κατά την παραμονή μου στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου, από τον ήλιο. Σε σημείο λιποθυμίας θα έλεγα. Μετά την ολοκλήρωση της περιήγησης βρήκα σωτηρία στο μουσείο όπου υπήρχε κλιματισμός και κάπως συνήλθα. Εννοείται ότι είχα κάνει καλή προετοιμασία αλλά και πάλι θέλει πολλή προσοχή.

Την εμπειρία της επίσκεψής μου όμως σε αυτόν τον χώρο δε θα την άλλαζα με τίποτα, όση ταλαιπωρία και να έχει. Είναι κάτι το μοναδικό.

Πολύ ωραίο ταξίδι @STKF .
ακριβώς τα ίδια πέρασα και ένιωσα κι εγώ! (αρχές Αυγούστου 1999)
 

MakisSRV

Member
Μηνύματα
23
Likes
141
Περί Μυκόνου
Ως γνωστόν οι Έλληνες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Στους λάτρεις της Μυκόνου :xalara: και σε αυτούς που δεν θέλουν να ακούνε ούτε κουβέντα για αυτό το νησί. :icon_evil:
Υπάρχει όμως μία ιδιαιτερότητα. Εάν κάποιος ανήκει στην δεύτερη κατηγορία αλλά θελοντας και μη επισκεφθεί την Μύκονο, φεύγοντας ανήκει πλέον στην πρώτη. :bleh:

Τι να γράψει κανείς για αυτό το νησί που να μην έχει γραφτεί και να μην είναι ήδη γνωστό?
Αυτό που προανέφερα. Δηλαδή το πως γίνεται κάποιος που δεν την είχε καν ως ταξιδιωτικό στόχο, δύο μήνες μετά την πρώτη του επίσκεψη να μην βλέπει την ώρα να επιστρέψει.
Πολύ όμορφη η ιστορία σου εδώ τα είπες όλα για τη Μύκονο.
 

GKCAPO

Member
Μηνύματα
767
Likes
305
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Μια ιστορία από ταξιδιώτη με πνευματικές αναζητήσεις. Συγχαρητήρια!
ΥΓ. περί μουσείων και άλλων "Υπερεσιών" του δημοσίου, είναι απλό: τί ανάγκη έχουν όλοι τους? (εννοώ οι εμπλεκόμενοι, πολιτικοί, στελέχη, εργολάβοι, εργαζόμενοι...). Κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλεία τους? Αναμενόμενη η μιζέρια. Αποτέλεσμα της "θεωρίας της ήσσονος προσπάθειας"
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.784
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom