babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Χτες το βραδυ, κατα τις 9. Πόσες ώρες κάνει κατα μεσο όρο να "εγκριθει"?babaduma εσυ ποτε την εστειλες την ιστορια σου και δεν εχει μπει ακομα;
Χτες το βραδυ, κατα τις 9. Πόσες ώρες κάνει κατα μεσο όρο να "εγκριθει"?babaduma εσυ ποτε την εστειλες την ιστορια σου και δεν εχει μπει ακομα;
Οχι. Μου επιτρέπουν όμως να ψηφιζω. Απ'οτι θυμαμαι, ναι, η δική σου ήταν εκει όταν έστειλα τη δική μου. Παρεπιπτόντως, να την ψηφίσω κι όλας!εγω την εστειλα χτες και πηρε περιπου μια ωρα για να μπει. σου ηρθε confirmation email?
Σ' ευχαριστω!!! Σε ψήφισα ήδη - αν δεν το εχεις δει. Οσο για το κειμενο, 225-230 λεξεις ηταν, έβλεπα το μετρητή, άσε που νομιζω οτι αν ξεπερασεις τις 250 δε θα σου επιτρεπει να πληκτρολογησεις περισσοτερο. Τι να πώ?Σ' ευχαριστω!!!
Εμενα χτες μου ηρθε ενα story confirmation email και αργοτερα ενα αλλο με την εγκριση.
Αν δεν εχεις λαβει το πρωτο δε ξερω, κοιταξε μηπως εγινε κανενα λαθος
Μηπως ξεπερασεις τις 250 λεξεις;
νομιζω ναι, πρεπει να μπεις στη σελιδα απο το λινκ που σου δινειΜε τα emails που παιρνεις σου ζητουν να κανεις καποιου ειδους επιβεβαιωση?
Πάντως, εγώ έχω ξενερώσει με το θέμα, f***'em! Δεν τους ξαναστέλνω, είμαι σίγουρος ότι επειδή η ιστορία μου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί γι'αυτό την έκαναν γαργάρα! (εκτός απο εξαιρετικός συγγραφέας, είμαι και φοβερά μετριόφρων!νομιζω ναι, πρεπει να μπεις στη σελιδα απο το λινκ που σου δινει