Ελλάδα Διαδρομές Ιστορίας, εκεί που μας πάνε οι ρόδες και τα πόδια μας ...

YiannisTS

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψήνεται...
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Λίγο άσχετη ερώτηση : τις photos πως τις βάζεις ετσι με τις στρογγυλεμένες άκρες ? Επειδη το εχω δει το κανουν κ άλλοι, τις εχεις κανει προεργασία σε καποιο editing program ή υπάρχει καποια λειτουργία εδω οταν τις ανεβάζεις (κ δεν το ξέρω εγω ως moderator , ντροπή μου :) ) ???
Υπάρχουν πολλά προγράμματα επεξεργασίας εικόνας ελεύθερου λογισμικού, όπως το inkscape, αλλά απαιτείται η εκμάθησή του. Εγώ το χρησιμοποιώ για να αλλάζω τις ...φάτσες.
Για το στρογγύλεμα χρησιμοποιώ κάτι πιο εύκολο και online, το Photo Editor | BeFunky: Free Online Photo Editing and Collage Maker. Πηγαίνεις στην ιστοσελίδα, επιλέγεις get started, μετά create a collage και σου ανοίγει ένας πίνακας 3X3. Μέσα στα κελιά μεταφέρεις τις φωτογραφίες που θέλεις. Μπορείς να αφαιρέσεις κελιά με δεξί κλικ. Αριστερά βρίσκονται κάποια εργαλεία που παρέχονται δωρεάν. Π.χ. επιλέγοντας layouts και μετά grids μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα διαθέσιμα δωρεάν σχέδια κελιών. Από το μενού customize μπορείς να ρυθμίσεις κάποια χαρακτηριστικά του συνολικού κολάζ φωτογραφιών (π.χ. στρογγύλεμα και απόσταση, κλπ).
Ελπίζω να βοήθησα.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Λίγο άσχετη ερώτηση : τις photos πως τις βάζεις ετσι με τις στρογγυλεμένες άκρες ? Επειδη το εχω δει το κανουν κ άλλοι, τις εχεις κανει προεργασία σε καποιο editing program
Υπάρχουν πολλά προγράμματα επεξεργασίας εικόνας ελεύθερου λογισμικού, όπως το inkscape, αλλά απαιτείται η εκμάθησή του.
Έγω για το λόγο αυτό χρησιμοποιώ το PhotoPad που έχει δωρεάν έκδοση demo και κάνει μια χαρά τη δουλειά μου.
ή υπάρχει καποια λειτουργία εδω οταν τις ανεβάζεις (κ δεν το ξέρω εγω ως moderator , ντροπή μου :) ) ???
Λες να υπάρχει και τσάμπα παιδευόμαστε τόσα χρόνια; :haha:

YiannisTS

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψήνεται...
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Τρομερό οδοιπορικό off the road σε μεγάλο μέρος του, μακριά από την πεπατημένη και με ιδιαίτερες αναφορές και σεβασμό στην ιστορία του τόπου. (και) τέτοιες ιστορίες θέλουμε!
🥰🤝

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Είναι και Θεσσαλονικιός ο Χριστιανόπουλος.
Ήταν και τεράστια προσωπικότητα παράλληλα. Από αυτούς που δε ταξιδεύουν ποτέ γιατί αγαπούσε παράφορα την Θεσσαλονίκη αλλά με τέτοιο πνεύμα και τόσο ανοικτό μυαλό που δεν έχουν να του λένε τίποτα κάτι μεγαλοταξιδιώτες που νομίζουν ότι είδαν τον κόσμο.
Η ιστορία της αντίστασης είχε διαστρεβλωθεί για χρόνια μετά τον εμφύλιο και έγινε τεράστια προσπάθεια από τους "νικητές" να εξαφανιστεί.
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Είναι ο κύριος λόγος που προσπαθώ να δω όσα περισσότερα τέτοια μέρη γίνεται, όπως μνημεία (Φλώρινα) μουσεία (σε Άη Στράτη, Γαύδο κτλ) ή σημαντικούς τόπους ανά την Ελλάδα. Χαίρομαι που μέσω της ιστορίας σου μαθαίνω ακόμη περισσότερα.

YiannisTS

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψήνεται...
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Είναι ο κύριος λόγος που προσπαθώ να δω όσα περισσότερα τέτοια μέρη γίνεται, όπως μνημεία (Φλώρινα) μουσεία (σε Άη Στράτη, Γαύδο κτλ) ή σημαντικούς τόπους ανά την Ελλάδα.
Σκέφτομαι να φτιάξω μια ιστορία για τη Μακρόνησο που πήγα φέτος την Άνοιξη. Αλλά δεν ξέρω πως θα ...διαβαστεί και πως θα ...αντιμετωπιστεί. Από τη άλλη ταξιδεύουμε για να γνωρίζουμε και γνωρίζουμε για να τα λέμε σε όποιον ακούει!
Χαίρομαι που μέσω της ιστορίας σου μαθαίνω ακόμη περισσότερα.
Όλοι μαθαίνουμε από όλους... Ακόμη και το τίποτα περιέχει το κάτι!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.255
Μέλη
39.951
Νεότερο μέλος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΤΟ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα