Τατζικιστάν Διακοπές από τα Lidl!! (Τατζικιστάν)

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.294
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπαγκλαντες
ΠΑΣΟΚ ΣΩΣΕ ΜΑΣ!!!


-Εφιάλτης.... παπαπαπαπαπααα.... Και εσυ βρε! κοιμόσουν σαν όρκα!
Ευτυχώς που με άκουσε ο Αχρορ. Ο οποίος παρεμπιπτόντως μου φάνηκε και λίγο εκνευρισμένος... γιατί άραγε? Ας φωνάξειέναν μαραγκό καλύτερα αντί να στραβοκοιτά τους πελάτες του στις 5 η ωρα τα χαράματα...

-Εχεις δίκιο. Λάθος μου. Επρεπε να μείνω ξάγρυπνος 57 ώρες για να σε βγάλω απο την τουαλέτα ωραία κοιμωμένη. Σ'χωρα με. δεν θα το ξανακάνω. Εχουμε ακομα 15-16 ημέρες ταξιδιού. Δεν θα κλεισω μάτιπριγκίπισα Μοργκάνα. Θα σε σώσω απο τις αδηφάγες πόρτες των τουαλετων που σε εποφθαλμιούν.

-Η Μοργκάνα ήταν μάγισσα. Ασχημη. Αποκρουστική. Την συνανταμε στο..

-Σταμάτα! Κοιμήσου γυναίκα. Μιλά ο άντρας.

-Δεν μπορώ... έχω υπερένταση. Θα βγω έξω να κάνω ένα τσιγάρο, έρχεσαι?
-Εισαι τρελή? Τι ρωτάω? είσαι.
-Καλώς... εσύ δεν θα γευτείς την γλυκιά νικοτίνη και την δροσερή πίσσα, εγω πάω για ενα τσιγαρακι..

Κακή ιδέα Χαράλαμπε... πολύ κακή ιδέα...
Οταν η κυρά κάπνισε τα 3 (!) τσιγαράκια της , προσπάθησε να μπει μέσα στο σπίτι. Αλλά φευ! Η πόρτα δεν άνοιγε. Την είχε κλειδώσει φαίνεται ο Αχρόρ ή κάποιος τέλος πάντων απο τους (ανεξικρίβωτου αριθμου) ενοίκους του σπιτιού.

Στο σπιτι του Αχρόρ στις 4.45

ΠΑΛΙ? ΜΑ ΠΑΛΙ??? Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να συμβεί κάτι τέτοιο? Τι θα κάνω? Αν αρχίσω πάλι να φωνάζω, ο Αχρόρ μάλλον θα με πιάσει και θα μου κάνει κλίσμα με οξύ... για να μην μιλήσω για τον Γκιούλιβερ... ΑΑΑαααα... εκεί να δεις... Οταν τελειώσει μαζί μου δεν θα αναγνωρίζεται το κουφάρι μου... Ρε που έχω μπλέξει....

Στο παραθυρο του υπνοδωματίου του Αχρορ στις 4.57

Η Dim σκαρφαλωμένη, στο εξωτερικό πρεβάζι του κουφώματος
-Ψιτ! Γκιούλι! Βρε Γκιούλι... εγω είμαι... ξύπνα.. ψιτ... ξύπνα βρε μην με πάρει κανένα μάτι και καλέσει την τατζικικη αστυνομία.. ψιτ... ΞΥΠΝΑ ΒΡΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΕ....

Στο σπιτι του Αχρορ στις 5.01

-Ουφφφ.. Να σαι καλά βρε Γκιούλι.. πήρα μια τρομάρα. Νόμιζα ότι θα περάσω το πρώτοβράδυ μου σαν άστεγος ή θα κοιμόμουν στα σκαλοπάτια. Πάντως πλάκα είχε Ε? χε χεχε.. Γκιούλι μου? Γκιουλάκι μου? Γιατί δεν μιλάς? δεν είχε πλάκα? Γκιούλι? Δεν το βρήκες αστείο? Μα γιατί δεν μιλάς?

Ο Γκιούλι σοβαρός και αγέλαστος την κοίταγε με μισό μάτι (το άλλο ήταν κλειστό λόγω νύστας) και είχε το υφος του αρχιεκτελεστή της Γκεστάπο. Μίλησε όμως, αργά και κατανοητά.

-Εχε χάρη που είμαστε σε ξένο σπίτι. Στην αντίθετη περίπτωση, θα σε έκανα να αναφωνούσες μέσα σε φριχτούς πόνους "ΠΑΣΟΚ ΣΩΣΕ ΜΑΣ". Και τώρα κοιμήσου. Απλά κοιμήσου: οχι τσισα, όχι τσιγάρο. Γενικά τίποτε που αρχίζει από ΤΣ. Κατάλαβες?

- Αν και δεν αντιλαμβάνομαι την πηγή του εκνευρισμού σου, ούτε την έλλειψη χιούμορ που σεχαρακτηρίζει αυτή την στιγμή, τολμώ να πώ ότι καλό θα ητ....

-Τίποτα να μην πεις! Σβερκώσου και κάνε νάνι! Κοντευει 6.

-Καλώς. Κοιμάμαι. Αφού εχω να κάνω με τόσο παράλογα βίαιο άνθρωπο δεν έχω παρά να υπακούσω. Αν και να ξερε..
-ΚΟΙΜΗΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥ....... ΜΕ ΕΣΚΑΣΕΣ!!!!

-Μην φωνάζεις: ο κόσμος κοιμάται.

Αυτό θα έκαναν και οι φίλοι μας Χαράλαμπε, αλλά οχι για πολύ. Μην τα ρωτάς... Δυστυχώς είχαν καταφτάσει την χειρότερη ημερομηνία όλου του 'ετους. Τι εννοώ με αυτό? Απλούστατα: Την ημέρα που ξημέρωνε, η εγγονη του Αχρόρ είχε πάρτυ γενεθλίων. Και ως εκ τουτου η οικογένεια ξύπνησε στις 6, προκειμένου να ετοιμάσει την γιορτή που είχαν το απόγευμα (η οποία κράτησε μέχρι τις πρωτες πρωινές, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία).
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.627
Likes
50.308
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχω να πω ότι μετά από ενδελεχή έρευνα που κάναμε με τον @Yorgos τούτη δω η ιστορία έχει τα περισσότερα like στο πρώτο μήνυμα από όλες τις ιστορίες του φόρουμ!

:oscar:
Και δεν έχει ολοκληρωθεί καν. Αμαρτία από το ΘΕό. Χώρια ότι το opening video δεν υπάρχει!
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.344
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Έχω να πω ότι μετά από ενδελεχή έρευνα που κάναμε με τον @Yorgos τούτη δω η ιστορία έχει τα περισσότερα like στο πρώτο μήνυμα από όλες τις ιστορίες του φόρουμ!

:oscar:
Δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη ιστορία, αλλά η Dimkyr τα αξίζει έτσι κι αλλιώς!!:clap::clap:
 

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.294
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπαγκλαντες
Και δεν έχει ολοκληρωθεί καν.
άμα είναι γαιδούρα ρε Γιώργο η άλλη, τι περιμένεις? Την έχει σιχαθεί η ψυχή μου.......
go2dbeach θα γράψω και για παραλίες. Και κόπερτον. Και καρύδες.....Για να γουστάρεις...
 

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.294
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπαγκλαντες
Με τους καλύτερους οιωνούς

15 Ιούνιος 2015. Η Dim βρίσκει την "ο Θεός να την κάνει προσφορά"

17 Ιουνίου 2015 Τουμπάρει σαν μπουλντόζα τον Γκιούλιβερ και τον πείθει να ξηλωθεί

24 Ιουνίου 2015 Ο υπεύθυνος της αεροπορικής στελνει e-mail και λέει ότι η πτήση
ακυρώνεται. Ζητά να στείλει πίσω τα χρήματα

28 Ιουνιου 2015 Αρνούνται (πόσο τρόμπες θεε μου?) και ζητάν απλά αλλαγή πόλης. Η τελευταία ευκαιρία πήγε στον κάλαθο των αχρήστων

Και αρχίζουν όλα:

30 Ιουνίου .... τόμπολα. Εισερχονται τα γνωστά capital controls.

2 Ιουλίου 2015 Ο Γκιούλιβερ έχει αρχίσει ήδη χάπια για την πίεση

5 Ιουλίου 2015 Η Dim προσπαθεί μάταια να κάνει το άσπρο μαύρο. Ο Γκιούλι κάνει 1η απόπειρα εις βάρος της δια της μεθόδου του στραγγαλισμού

8 Ιουλίου 2015 Δεν υπάρχει καμια επικοινωνία μεταξύ των συνταξιδιωτών. Συνενοούνται με νοήματα, βρυχηθμούς και μουγγανητά πλέον

16 Ιουλίου 2015 Ο Γκιούλιβερ αυξάνει την δόση φαρμάκων. Η Dim εξακολουθεί να είναι στην κοσμάρα της, γεγονός που οδηγεί τον Γκιούλιβερ στην σκέψη "δεν μπορεί.... αυτή η γυναίκα πρέπει να παίρνει ναρκωτικά".

20 ιουλίου 2015 Ο Γκιούλιβερ προσπαθεί μάταια να ακυρώσει τα εισιτήρια με την λιγότερη δυνατη απώλεια, ενώ η Dim τον ρωτάει απορημένη "μα γιατί? Δεν θέλεις να πάμε?" . Ο Γκιούλιβερ της χυμάει για 57η φορά. Η Dim βρίσκει τρέχοντας καταφύγιο στο σπίτι της μαμάς της.

27 Ιουλίου 2015 2η απόπειρα δολοφονίας κατά της Dim δια της μεθόδου του στραγγαλισμού.

30 Ιουλίου 2015 η υπόθεση βρωμάει μπαρούτι. Ο Γκιούλιβερ πλέον έχει τριπλασιάσει την δόση των χαπιών της πίεσης, ενώ ταυτόχρονα έχει γίνει η σκιά του παλιού του ευτού. Η Dim βγάζει τα φρύδια της και βάφει τα μαλλιά της ακούγοντας "τα τρελοζουζούνια".

2 Αυγουστου 2015 Ο Γκιούλιβερ έχει αφήσει γένια, έχει αδυνατίσει και το βλέμμα του είναι συνεχώς προβληματισμένο. Η Dim αγοράζει αντιηλιακό και πάει χαρούμενη για μπάνιο. Εχει πάρει 1 κιλό.

4 Αυγούστου 2015 Η Dim ανέμελη φτιάχνει λίστα με το τι θα πάρει μάζι της ενώ ταυτοχρονα δαγκώνει το μολύβι. Αυτή η σκηνή εξοργίζει τον Γκιούλι, που ορμά καταπάνω της. Ενα τηγάνι δίπατο τεφάλ θα δώσει την λύση.

7 Αυγουστου 2015 παραμονή του ταξιδιού. Εξοδος σε μπαρ, μπυροποσία μέχρι θανάτου και συμβιβασμός "Θα πάμε. Θα πάμε κι ότι γίνει....."
Και έγιναν πολλά.... πάρα πολλά...

Για να το δεις το παραπάνω κειμενο και οπτικοποιημένο, κοίτα το παρακάτω βίντεο. Φτιάχτηκε πριν το ταξίδι, στις 20 Ιουλίου περίπου. Θα σε συμβούλευα να το παρακολουθήσεις για να κατανοήσεις καλύτερα και την εισαγωγή, αλλά και την ιστορία που θα ακολουθήσει

Πρίν το δεις να θυμάσαι:
Ντόλμπυ: γείτονες με 3 παιδιά οι οποίοι με τρυπάνια, αλυσοπρίονα, γκαρίσματα, τσακωμούς, κραυγές, και λοιπούς ήχους καθ' όλη την διαρκεια της ημέρας και της νύχτας προσπαθούν να κάνουν την ζωή απολαυστικότερη και συναρπαστικότερη. Με μιά λέξη, οι γείτονες που όλοι απεύχονται να είχαν.

Καλή διασκέδαση

Σας άρεσε το βιντεο? ε...ερχεται και η συνεχεια για γριπη 2019
Βιντεο Νο 2 περικαλω
Καθιστε στα πολυθρόνια σας και οσο εσεις περιμενεται το βιντεο ερχεται
(δεν θα αγιιασω .... το ξερω...)
 

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.294
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπαγκλαντες

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.680
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom