Διακοπές μόνη/μόνος μου

ile_92

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι 22 χρονών και σκέφτομαι να πάω μετά τον 15Αύγουστο ένα τριήμερο μόνη μου σε κάμπινγκ,κάπου κοντά στην Αθήνα, έχετε κάποιο μέρος να μου προτείνετε? Η αλήθεια είναι ότι διστάζω αρκετά γιατί δεν το έχω ξανακάνει αλλά από την άλλη μου αρέσει πολύ σαν ιδέα.
 

parasxoss

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
καλησπερα σε ολους παιδια..μολις εγινα μελος και θα ηθελα να σας ρωτησω κατι..
δυστυχως δεν εχω καποια παρεα να παω διακοπες,ετσι σκεφτομουν να παω μονος..εχετε να μου προτινετε μηπως καποιο μερος που δεν χρειαζεται και αμαξι?δεν εχω σκοπο να κανω γνωριμιες κτλπ,θα μου αρεσε το νησι ομως να ειχε και λιγο κοσμο..
σας ευχαριστω πολυ.
 

drazen3

Member
Μηνύματα
11
Likes
6
Επόμενο Ταξίδι
Scotland
Ονειρεμένο Ταξίδι
U.S
Καλησπερα και καλως ορισες . Εχεις εξοπλισμο για καμπινγκ?
 

ile_92

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Καλώς σας βρήκα. Ναι έχω τα βασικά για το κάμπινγκ δηλαδή σκηνή και υπνόσακο, έχω ξανακάνει και άλλες φορές κάμπινγκ.
 

ile_92

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Το καμπιγκ θελει παρεα για να διασκεδασεις ολα τα παραξενα που μπορει να τυχουν και ειναι πολλα. Ψηφιζω δωματιο.
 

XristinaK

Member
Μηνύματα
624
Likes
1.296
Ονειρεμένο Ταξίδι
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Θα κοιτάξω πού έχει, σκέφτομαι κάπου προς Πελοπόννησο. Εσείς τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο?κάμπινγκ ή δωμάτιο για κάποιον που πάει μόνος του διακοπές?
Κάμπινγκ φυσικά! Γνωρίζεις πολύ πιο εύκολα κόσμο απ'ό, τι αν μένεις σε δωμάτιο! Πελοπόννησο έχει πάρα πολλά..Θα βρεις πολλά να σου αρέσουν! Έχω μείνει στο Ρεποντίνα (κυρίως μόνιμοι με τροχόσπιτα είναι εκεί), στην Κουρούτα (don't do it), στη Γιάλοβα σε όλα όσα έχει (καλύτερο το Ερωδιός), στη Φοινικούντα (νομίζω), στον Σίμο (ό,τι πιο ακριβό σε κάμπινγκ!), στα Κύθηρα (ντεκαντάνς!) και αν είσαι του ελεύθερου, η κλασική αξία της Ελαίας Μεσσηνίας για δροσιά (δεν έχω πάει ακόμη φέτος για να σου μεταφέρω εικόνα..) Μια χαρά θα περάσεις παντού μόνη σου! Κόσμο θα έχουν όλα
 

silentscream

Member
Μηνύματα
20
Likes
13
Αν είσαι μόνη σου καλύτερα να αποφύγεις το ελεύθερο, εκτός αν πας κάπου που έχει πολύ-πολύ κοντα σκηνές και πάει και κόσμος που είναι στη φάση σου, οπότε θα γνωρίσει και κόσμο
 

KOSTASD9

Member
Μηνύματα
10
Likes
0
Ιδανικη λυση ειναι η Λευκαδα.Δεν χρειαζεται αυτοκινητο και ειναι πολυ ωραιο νησι με πολλες επιλογες,με μερικες με λιγο κοσμο και ωραιες παραλιες.Μην κολλας που θα πας μονος το εχω καινει 3 φορες μπορει και φετος.
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Κουφονήσι, Ηρακλειά, Φούρνοι και για πιο κοντά (από Αθήνα) Υδρα, Σπέτσες, Αγκίστρι. Όμως όλα αυτά είναι σχετικά και παίζει ρόλο η ηλικία και η φάση που βρίσκεσαι. Αν θες τζερτζελέ υπάρχει και η Πάρος που έχει καλές συγκοινωνίες (τουλάχιστον αυτό ίσχυε παλιότερα) και η Ιος οπου τα γλέντια κινούνται ανάμεσα στη Χώρα και στο Μυλοπότα (διαδρομή που την κάνεις και ποδαράτο). :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.116
Μηνύματα
880.708
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom