Γενικά Διακοπές σε νησί μόνος

Foteini M

New Member
Καλημέρα

Έχω δύο βδομάδες άδεια τέλος Αυγούστου κ αρχές Σεπτεμβρίου κ θέλω να κάνω διακοπές σόλο.
Θα ήθελα προτάσεις συνδυασμό νησιών η ακόμα κ ενός νησιού

Ευχαριστώ 🙃

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Έχω δύο βδομάδες άδεια τέλος Αυγούστου κ αρχές Σεπτεμβρίου κ θέλω να κάνω διακοπές σόλο.
Θα ήθελα προτάσεις συνδυασμό νησιών η ακόμα κ ενός νησιού

Ευχαριστώ 🙃
Μερικές ακόμα πληροφορίες θα ήταν χρήσιμες προκειμένου να δώσουμε ιδέες. Το σολο είναι ωραίο αλλά περίεργο σπορ και ίσως θέλει επιλογές για να μη βαρεθείς.
Έχεις κάτι κατα νου ή κανένα νησί που πήγες, σου έκανε εντύπωση και ψάχνεις κάτι παραπλήσιο; Θέλεις κόσμο, νύχτα, ησυχία, παραλίες, τι απ' όλα;
Προσωπικά σκεπτόμενος θα κοιτούσα συνδυασμό μικρών νησιών, κάτι σε τύπου Φολέγανδρο, Σίκινο και τα σχετικά, αυτά όμως είναι γούστα.

Last edited:

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Μερικές ακόμα πληροφορίες θα ήταν χρήσιμες προκειμένου να δώσουμε ιδέες. Το σολο είναι ωραίο αλλά περίεργο σπορ και ίσως θέλει επιλογές για να μη βαρεθείς.
Έχεις κάτι κατα νου ή κανένα νησί που πήγε, σου έκανε εντύπωση και ψάχνεις κάτι παραπλήσιο; Θέλεις κόσμο, νύχτα, ησυχία, παραλίες, τι απ' όλα;
Προσωπικά σκεπτόμενος θα κοιτούσα συνδυασμό μικρών νησιών, κάτι σε τύπου Φολέγανδρο, Σίκινο και τα σχετικά, αυτά όμως είναι γούστα.
Συμφωνώ με την τελευταία πρόταση του Ψηλού! Συνήθως άμα πάει κανείς μόνος του διακοπές θέλει να αποφορτιστει, οπότε ήσυχα νησιά χωρίς πολλά πολλά είναι ο,τι πρέπει,. Πριν δυο χρονια στη Σίκινο είχα πάρει 4 βιβλία κι όχι τίποτα βαριά, Αγκάθα Κρίστι και τα 4. Ε, ζήτημα είναι να διάβασα τα δύο. Έπαιρνα το βιβλίο στην παραλία και με αποροφουσε ο οριζοντας, το έπαιρνα το βράδυ στην ταβέρνα και πριν το ανοίξω μου πιάναν όλοι την κουβέντα. Όλη μέρα μπάνιο, εξερευνηση και ήρεμες βραδυνές βόλτες στη χωρα. Δε βαρέθηκα στιγμή. Την τρίτη μέρα, άλλαξα τα εισιτήρια κι αντί μια εβδομάδα, έμεινα 2 τελικά. Δεν μου έκανε καρδιά να φύγω. Σημειωτέον ήταν η πρώτη φορά που έκανα διακοπές μόνη μου. Φέτος λέω να το ξανακάνω όσο αντέχουν τα πόδια μας ακόμα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.065
Μέλη
39.812
Νεότερο μέλος
Makis123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom