Γενικά Διακοπες για 2 στο Ιονιο

rulakigo

Member
Μηνύματα
200
Likes
78
Επόμενο Ταξίδι
Vienna
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη,Ρωσσία
Να π
Να προτέινω Παξούς?? όλα τα λεφτά είναι βέβαια οι Αντίπαξοι όπου πας με καραβάκι κι έχει όλο κι όλο δύο παραλίες ..μαγικές παραλίες όμως (σε κατεβάζει σε όποια θέλεις).
Οπότε ούτε αμάξι θα χρειαστείτε άλλα και καταπληκτικά νερά θα απολαύσετε. Εμείς πήγαμε πρόπερσι και ειλικρινά μαγεύτηκα..
+1 από εμένα για Παξούς. Μη σας πω +10!!!!!!!! Δε χρειάζεστε μεταφορικό, το πολύ πολύ να νοικιάσετε για μια μέρα να ανεβείτε και στη Λάκκα και ένα απόγευμα στον ερημίτη να θαυμάσετε το ηλιοβασίλεμα. Υπέροχες παραλίες υπέροχο νησί, ότι πρέπει για ζευγάρια και ούτε 9 ευρώ το εισητήριο. Απλά θα ήταν καλύτερα να πας μεσαία σεζόν να βρεις καλές τιμές για διαμονή. Σε παραπέμπω στην ιστορία που είχα γράψει: http://www.travelstories.gr/2012/03/25/παξοί-2011-ένας-επίγειος-παράδεισος/
Καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε!!!
 

Alice21

Member
Μηνύματα
18
Likes
0
πολυ ενδιαφερον φαινεται θα το κοιταξω! βεβαια οι παξοι δν μας βολευουν λογω αποστασης απο αθηνα.. φαινεται να χει πολυ ωραιες παραλιες! α και λευκαδα το συζητουσαμε απλως διαβαζοντας αλλες ιστοριες ολοι επεμεναν με το μεταφορικο..
 

rulakigo

Member
Μηνύματα
200
Likes
78
Επόμενο Ταξίδι
Vienna
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη,Ρωσσία
Είναι όντως μανίκι το μεταφορικό. Όλα τα νησιά του Ιονίου είναι μεγάλα και χρειάζονται μεταφορικό. Η Λευκάδα είναι υπέροχη(από την πόλη μου μόνο μία ώρα πηγαίνω πολύ συχνά) αλλά οι αποστάσεις είναι μεγάλες. Οι πιο ωραίες παραλίες που βρίσκονται στη νότια πλευρά Πόρτο κατσίκι, εγκρεμνοι είναι κοντά στη 1 ώρα με το αυτοκίνητο από το κέντρο γιατί ο δρόμος δεν είναι και αρκετά άσχημος. Και η αλήθεια είναι για μένα πως καλύτερα θα ήταν να μείνεις κέντρο για να έχεις στα πόδια σου τη νυχτερινή ζωή που τα τελευταία χρόνια στη Λευκάδα έχει πάρει τα πάνω της. Φυσικά έχει και άλλα υπέροχα μέρη για διαμονή όπως τον Άγιο Νικήτα που είναι παραλιακά και γραφικά και έχει και νυχτερινή ζωή όμως πιστεύω ότι για ένα νέο ζευγάρι καλύτερα κέντρο. Εξαρτάται τί ζητάτε.
Δύσκολα θα διάλεγα ένα από τα δύο νησιά και ας πηγαίνω συχνά. Αχχχχχχχχχ Ιόνιο ανώτερο τί να λέμε τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ότι άλλο θες στη διάθεσή σου...
 

yiota1986

Member
Μηνύματα
13
Likes
13
Ταξίδι-Όνειρο
Δαλματικές ακτές
εγώ προτείνω Σκόπελο!έχει πάρα πολύ καλά δρομολόγια οι αποστάσεις είναι μικρές και σε πάνε στις πιο διάσημες παραλίες!μπορείς να πας με καραβάκι σε κάποιες αν θες όπως επίσης να πας μια μέρα Αλλόνησο!έχει πολύ καλές τιμές γενικά γιατί όλοι πάνε Σκιάθο και δεν έχουν πολλά πράγματα από Τουρισμό!
 

yiota1986

Member
Μηνύματα
13
Likes
13
Ταξίδι-Όνειρο
Δαλματικές ακτές
  • Με Λεωφορεία του Κ.Τ.Ε.Λ. Υπάρχει καθημερινή ανταπόκριση από το Σταθμό υπεραστικών λεωφορείων (Λιοσίων 260) προς Αγ. Κωνσταντίνο. Η διαδρομή είναι 165 χλμ. και ο χρόνος περίπου 1 ώρα και 55 λεπτά. ΚΤΕΛ Πρακτορείο Αθηνών: 210-8317153
 

Alice21

Member
Μηνύματα
18
Likes
0
τλκ χωρησαμε και μου μεινε και ενα εισητηριο στο χερι! ωραια πραματακια
 

theodora!

Member
Μηνύματα
6
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,,,αύριο κιόλας!!
Παιδια καλησπέρα, το αγορι μου, μου ανέθεσε να αποφασίσω σε ποιο νησι του ιονιου θα παμε διακοπες. Εξαιρώ Λευκάδα και Κέρκυρα και δείχνω μια μικρή προτίμηση στην Ιθάκη. Εχω διαβασει όλα τα σχετικα αρθρα αλλα θα ηθελα και κατι πιο ολοκληρωμενο κυριως για το που θα φαμε , και ποια μερη αξιζει πραγματικα να επισκεφθουμε δεδομένου οτι δεν θα έχουμε πανω απο 5 μερες στη διαθεσή μας .
Ευπροσδεκτες πληροφοριες και για Ζακυνθο και Κεφαλλονια.
Ευχαριστωωωωω
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.735
Μέλη
38.901
Νεότερο μέλος
udemeetim036

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom