Διατροφή, λαοί και άλλα.

turms

Member
Μηνύματα
2.070
Likes
2.830
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Καλά κανείς μας δεν κατάλαβε τι εννοούσες με το κακάο.Οκ, δεν μου άρεσαν ποτέ αυτά τα ροφήματα αλλά οτι συνδιάζονται με μπουγάτσα το διαβάζω πρώτη φορά εδώ.Κοίτα τι μαθαίνεις στο φόρουμ.
σερραικη μπουγατσα (με τυρι η κρεμα) και μετα ενα μιλκο....οταν πας θεσσαλονικι πες μου να σου πω που να πασ

μετα σκαει μυτη το φραπογαλο, καμια εφημεριδα (σπορ του βορρα κλπ) και μεχρι να το καταλαβεις πιασαμε μεσημερι και παμε για μεσημεριανο

μετα σιεστα, ξυπναμε το απογευμα, φραπεδακι (παλι) μετα κανα ματσακι στην τηλεοραση με πιτσα η πιτογυρα και μετα βγαινουμε....και κατα τις 05.00 το πρωι μετα τα ποτα και τα τσιγαρα, τι θα φαμε? φυσικα μπουγατσα ζεστη (παλι με κακαο)


PS και μετα απορουμε γιατι χρωσταμε καμια 15 αρια μαθηματα
PS 2 οπως καταλαβαινεις το 1993 καπου η λεξη διατροφη ηταν γνωστη μονο σε καρδιοπαθεις...ο μπαμπινιωτης δεν την ειχε στην τοτε εκδοση...μονο ο Σπυρου στο παπανικολαου την χρησιμοποιουσε ...
 
Last edited:

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.659
Likes
50.483
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Kι εμείς πάντως πιτσιρικάδες ήταν μπασκετάκι και στο καπάκι μπουγάτσα μίλκο, καθημερινή κατάσταση. Επίσης ως φοιτητής έπαιζε πολύ το γυμναστήριο το βράδυ και στο γυρισμό τσακίζαμε τα περίπτερα σε πιτσίνια και πουράκια. Σε εκείνη την ηλικία δεν ήταν ορατή η ζημιά, φέτες ήμασταν.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.005
Likes
40.909
η λεξη διατροφη ηταν γνωστη μονο σε καρδιοπαθεις...ο μπαμπινιωτης δεν την ειχε στην τοτε εκδοση.. μονο ο Σπυρου στο παπανικολαου την χρησιμοποιουσε ...
Εχεις συμφαει με τον Σπυρου σε ταβερνα να δεις τι ετρωγε? Εγω ναι., σε 2 στεκια, Τσαρουχας μετα τα ξενυχτια και Μικρακι στη Μητροπολεως . Μπαξες ηταν ο ανθρωπος.
Μου εχουν μεταφερει φοιτητες ιατρικης τα ακριβως αντιθετα που τους ελεγε. "Ελα μωρε που θα κοψουμε απο τον παππου ενα ουισκακι καπου καπου κι ενα τσιγαρακι, να πεθανει απο στρες". Ο ιδιος καπνιζε πολυ.
 

Nikos86

Member
Μηνύματα
547
Likes
4.011
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
Και γω μιλκο και τυρόπιτα παλαιότερα όταν ήμουν φοιτητής το πρωί πρωί όταν ήξερα πως θα είμαι όλη μέρα έξω και θα γυρίσω βράδυ-νυχτα για να είμαι σίγουρος πως θα πάω τουαλέτα. Μιας και δεν πάω σε άλλη τουαλέτα εκτός της δικιάς μου.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.384
Υπάρχουν βέβαια και πιατα που δύσκολα θα βρει κάποιος σε εστιατορια γιατι ειναι και δύσκολο να βρεις κάποια υλικά..
Μια σπεσιαλιτέ μου τα τελευταία χρόνια, που εμαθα εδω στο Πήλιο, ειναι τα αυγά με χόρτα.. και εντάξει μπορεί να βρεις σε εστιατοριο εδω αλλά και αλλού αλλά το θέμα ειναι η ποικιλία των χόρτων που θα βάλεις.... ποιος εστιάτορας θα σου βρει την ποικιλία των χόρτων που θα μαζέψει κάποιος για την πάρτι του οπως χοιρομουρίδες, λάπατα, πετιναρακια, καυκαλήθρες, πικραλίδες κλ και βεβαια μπορεις να βαλεις και πολλά που αγοράζεις ευκολα ζοχοι, ραδικια, σπανάκι, μαιδανό, δυόσμο, άνιθο κλ.. Σήμερα το μαγείρεψα αλλά να θυμηθώ την επομενη φορά να βγαλω και φωτο..
 
Last edited:

tripakias

Member
Μηνύματα
8.021
Likes
12.109
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
... αν τρως ολη μερα πιτογυρα η καρδιολογικη του παπανικολαου σε περιμενει...
Η καρδιολογική του Παπανικολάου περιμένει εσάς τους πτωχούς. Τους πλούσιους μας περιμένει το Ωνάσειο.
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.021
Likes
12.109
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Πάντα παίζει ρόλο ο κύκλος εννοείται.Αλλά αυτό ισχύει σε όλες τις χώρες. Από τα ποσοστά που έβαλε ο Γιώργος οι Έλληνες είναι πολύ πιο λεπτοί από πολλούς λαούς της Ευρώπης κι οι Ελληνίδες ακόμα περισσότερο. Και δείχνουν κι ότι οι νέοι προσέχουν πολύ παραπάνω από τους μεσήλικες και τους μεγαλύτερους Έλληνες. Δες το 18-24 πως είναι οι νέοι Έλληνες στο πινακάκι. Οι 18-24 είναι κάτω κι από το μέσο όρο της ΕΕ.

Αλλά κι αυτό που λες πάλι σωστό για τον κύκλο. Ας πούμε στους πίνακες οι Κροάτες φαίνονται τοπ παχύσαρκοι. Με διαφορά. Κροατία δεν έχω πάει. Έχω γνωρίσει νέους ανθρώπους Κροάτες ομως σε διάφορες άλλες χώρες και δεν έτυχε να είναι παχύσαρκοι.

Αντίθετα ας πούμε σε γυναίκες από τις Βαλτικές δεν μου έκανε εντύπωση που στον πίνακα ήταν πιο παχείς από τις Ελληνίδες, γιατί έτυχε όσες έχω γνωρίσει να είναι ευτραφείς.

Υ.Γ. Μπουγάτσα με κακάο ποιος τρώει; Είναι must στη Θεσσαλονική ας πούμε; Γιατί στην Αθήνα δεν πολυπαίζει στα must.
Ούτε εγώ ξέρω μπουγάτσα με κακάο.
Μήπως εννοείς με πραλινα; μερεντα δηλαδή
Δε το έχω δει αλλά από γουρουνιες δε μου κάνει εντύπωση τίποτα πλέον.
Σου κάνουν και δώρο το χαρτί υγείας;

Στην Αθήνα ήταν διαδεδομένο το κόμπο μίλκο-τυρόπιτα. Δεν το είχα τολμήσει!
Και γω μιλκο και τυρόπιτα παλαιότερα όταν ήμουν φοιτητής το πρωί πρωί όταν ήξερα πως θα είμαι όλη μέρα έξω και θα γυρίσω βράδυ-νυχτα για να είμαι σίγουρος πως θα πάω τουαλέτα. Μιας και δεν πάω σε άλλη τουαλέτα εκτός της δικιάς μου.
Αμάν μωρέ χαμουτζηδες...Πως μεγαλώσατε έτσι χωρίς μπουγάτσα-κακαο;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.170
Μηνύματα
882.789
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom