Ειναι ΟΚ το Booking.com?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω παντως εχω μια debit απο αυτες τις καινουριες με το τσιπακι ,την φορτωσα λεφτα και θα κλεισω εισητηρια ..ελπιζω να μην γινει καμια στραβη.Εχει ξανασυζητηθει το θεμα για τις debit σ αυτο το thread ,δεν θυμαμαι που ειχαμε καταληξει τελικα .

annageo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Paris!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου...
καλημέρα & καλό μηνα!!
εχω κανει πολλες φορες κράτηση μέσω booking, και ποτε δεν είχα πρόβλημα..
θέλω να σας ρωτήσω σχετικα με το προβλημα που δημιουργήθηκε τωρα..
λοιπον εκανα κρατηση μεσω booking, για το tour eiffel hotel απο 22- 28 Νοεμβριου, μου εστειλαν στο μεηλ το κωδικο κρατησης και όλα καλα!!
ΟΜΩΣ την Παρασκευή με πηραν τηλεφωνο απο την τραπεζα, οτι η πιστωτικη μας καρτα νομιζουν οτι εχει υποκλαπει (υπάρχει τέτοιο ρήμα??) και μας την ακυρωσαν.. το ερωτημα μου ειναι εγω τι πρεπει να κανω? το ξενοδοχειο με την κρατηση εχει δεσμευσει τα χρηματα σε περιπτωση που δεν θα εμφανιζομασταν?
επικοινωνησα με το ξενοδοχειο για να ρωτησω αν η κρατηση μας ειναι οκ.. μεχρι στιγμης δεν μου εχουν απαντησει..
ποια ειναι η γνωμη σας? αν εχετε εμπειρια να μου πειτε γιατι πραγματικά εχω μπερδευτει & δεν θελω να παω Παρισι και να μεινω σε κανενα παγκακι..

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
καλημέρα & καλό μηνα!!
λοιπον εκανα κρατηση μεσω booking, για το tour eiffel hotel απο 22- 28 Νοεμβριου, μου εστειλαν στο μεηλ το κωδικο κρατησης και όλα καλα!!
ΟΜΩΣ την Παρασκευή με πηραν τηλεφωνο απο την τραπεζα, οτι η πιστωτικη μας καρτα νομιζουν οτι εχει υποκλαπει (υπάρχει τέτοιο ρήμα??) και μας την ακυρωσαν.. το ερωτημα μου ειναι εγω τι πρεπει να κανω? το ξενοδοχειο με την κρατηση εχει δεσμευσει τα χρηματα σε περιπτωση που δεν θα εμφανιζομασταν?
επικοινωνησα με το ξενοδοχειο για να ρωτησω αν η κρατηση μας ειναι οκ.. μεχρι στιγμης δεν μου εχουν απαντησει..
ποια ειναι η γνωμη σας? αν εχετε εμπειρια να μου πειτε γιατι πραγματικά εχω μπερδευτει & δεν θελω να παω Παρισι και να μεινω σε κανενα παγκακι..
Μίλησε πρώτα με την τράπεζα κι ενημερώσου για την κίνηση της κάρτας πριν την ακύρωση και μετά μίλησε τηλεφωνικά και με το ξενοδοχείο.

annageo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Paris!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου...
καλημέρα & καλό μηνα!!
Η προετοιμασια για το Παρισι, έχει ξεκινησει με πολύ άγχος και απροοπτα για την ολη πορεια του ταξιδιου .. να σας πω τις εξελιξεις! Ψαχνοντας στο site του booking, γραφει καπου οτι αν εχει αλλαξει/ καταργηθει η καρτα που κανατε την κρατηση επικοινωνηστε με το ξενοδοχειο, εγω τους εστειλα μηνυμα και μου απαντησαν πολυ ευγενικα σημερα ότι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την κρατηση μας αλλα αν θελουμε μπορουμε να πληρωσουμε με μεταφορα χρηματων σε τραπεζα :shock:... τι να κανω?

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Η προετοιμασια για το Παρισι, έχει ξεκινησει με πολύ άγχος και απροοπτα για την ολη πορεια του ταξιδιου .. να σας πω τις εξελιξεις! Ψαχνοντας στο site του booking, γραφει καπου οτι αν εχει αλλαξει/ καταργηθει η καρτα που κανατε την κρατηση επικοινωνηστε με το ξενοδοχειο, εγω τους εστειλα μηνυμα και μου απαντησαν πολυ ευγενικα σημερα ότι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την κρατηση μας αλλα αν θελουμε μπορουμε να πληρωσουμε με μεταφορα χρηματων σε τραπεζα :shock:... τι να κανω?
Μάλλον αυτοί κατάλαβαν ότι ακυρώθηκε η κάρτα σου και γι αυτό σου προτείνουν μεταφορά χρημάτων μέσω τράπεζας. Μπορείς να τους δώσεις τα στοιχεία της καινούργιας κάρτας ή οποιασδήποτε άλλης. Αυτό δεν είναι δεσμευτικό, όταν φτάσεις στο ξενοδοχείο μπορείς να εξοφλήσεις με όποιο τρόπο εσύ επιθυμείς ακόμα και με μετρητά.

annageo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Paris!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου...
Το θέμα είναι ότι όντως η καρτα ακυρώθηκε, οποτε αυτοι σε περιπτωση που δεν εμφανιστουμε δεν μπορουν να χρεωσουν την πρωτη βραδια.. σκεφτομουν μηπως εστελνα μεσω τραπεζας τα χρηματα μονο για την 1η βραδια που και αυτοι να ειναι καλυμμενοι και εμεις σε περιπτωση που τυχει τιποτα να μην πληρωσουμε τσαμπα 6 νυχτες.. απο την αλλη φοβαμαι να στειλω τον αριθμο της καρτας μου μεσω μεηλ.
Απο την visa μας ειπαν οτι η προηγουμενη ακυρωθηκε γιατι ειδαν επανειλλημενες προσπαθειες για κλεισιμο αεροπορικων εισιτηριων που τους φανηκαν περιεργες :roll: και ευτυχως γιατι δεν τις καναμε εμεις!!!

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Το θέμα είναι ότι όντως η καρτα ακυρώθηκε, οποτε αυτοι σε περιπτωση που δεν εμφανιστουμε δεν μπορουν να χρεωσουν την πρωτη βραδια.. σκεφτομουν μηπως εστελνα μεσω τραπεζας τα χρηματα μονο για την 1η βραδια που και αυτοι να ειναι καλυμμενοι και εμεις σε περιπτωση που τυχει τιποτα να μην πληρωσουμε τσαμπα 6 νυχτες.. απο την αλλη φοβαμαι να στειλω τον αριθμο της καρτας μου μεσω μεηλ.
Απο την visa μας ειπαν οτι η προηγουμενη ακυρωθηκε γιατι ειδαν επανειλλημενες προσπαθειες για κλεισιμο αεροπορικων εισιτηριων που τους φανηκαν περιεργες :roll: και ευτυχως γιατι δεν τις καναμε εμεις!!!
Αν η πολιτική ακύρωσης του ξενοδοχείου είναι η χρέωση μιας νύχτας σε περίπτωση μη εμφάνισης, πώς γίνεται εσύ να πληρώσεις 6 νύχτες;

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Όσο για τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αν φοβάσαι , στείλε φαξ ή επικοινώνησε τηλεφωνικά με το ξενοδοχείο για να τους τα δώσεις.

ANEL

Member
καλημέρα & καλό μηνα!!
νομίζω πως πρέπει ν άρχίσεις ελέγχοντας την πολιτική ακύρωσης του ξενοδοχείου για τα δωμάτια που έκλεισες...αυτό θα σου απαντήσει στο ερώτημα αν έχει ήδη χρεωθεί η κάρτα σου ή όχι.αν έχει χρεωθεί,η τράπεζα θα περάσει αυτόματα τη χρέωση, στη νέα κάρτα που θα σου βγάλει.
αν δεν έχει χρεωθεί,όταν θα πας και αφού μείνεις στο ξενοδοχείο θα πληρώσεις εκεί με όποιον τρόπο επιλέξεις(μετρητά ή χρήση άλλης πιστωτικής ή προπληρωμένη..)
αλλά απ'τη στιγμή που έχεις μέιλ επιβεβαίωσης από το booking.com ,δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να κοιμηθείς σε παγκάκι;)
κατά τη γνώμη μου να μη στείλεις αριθμό πιστωτικής μέσω μέιλ...και δεν βλέπω για ποιο λόγο να στείλεις χρήματα για το 1ο βράδυ(σε περίπτωση που δεν πας),απ΄τη στιγμή που κανείς δεν στο ζητάει!;)
σε κάθε περίπτωση,σου εύχομαι να περάσεις καλά και χωρίς άγχος!:)

mapi

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
αφρική
Καταρχήν συμβαίνει συχνά να πας σε ένα ξενοδοχείο με κράτηση και να μην υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο, λόγω overbooking, το οποίο είναι και νόμιμο (αλλά όχι ευχάριστο). Υποχρέωση του ξενοδοχείου είναι να σε στείλει σε ισάξιο ή ανώτερης κατηγορίας ξενοδοχείο. Το booking δε φέρει ευθύνη ούτε για το overbooking που έκανε ο ξενοδόχος της αρχικής κράτησης (ευθύνη του ξενοδοχείου είναι να δηλώσει αν έχει διαθέσιμα ή όχι στο booking) ούτε για το πού σε έστειλε λόγω του overbooking ο εν λόγω ξενοδόχος. Αν όντως το ξενοδοχείο που τους έσετιλαν δεν είναι ισάξιο, αν προσφύγουν στη δικαιοσύνη θα πάρουν αποζημίωση, έχει γίνει αμέτρητες φορές.

Υorgo, σ' ευχαριστώ δεν ήξερα καθόλου για όλα αυτά αφού ποτέ δεν έκανα κράτηση μέσω site!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Υorgo, σ' ευχαριστώ δεν ήξερα καθόλου για όλα αυτά αφού ποτέ δεν έκανα κράτηση μέσω site!!
Δεν έχει να κάνει με το μέσο με το οποίο κάνεις την κράτηση, τα ίδια ισχύουν ανεξάρτητα αν οι κρατήσεις γίνονται από site, τηλεφωνικά, τηλεγραφικά, με fax, ταχυδρομικά, μέσω πρακτορείου ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.

mapi

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
αφρική
Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας για τη βοήθεια!
Όταν έγραψα οτι δεν έχω ξανακάνει κράτηση μεσω site εννοούσα site μηχανής αναζήτησης παρ' όλα αυτά όλες μου οι κρατήσεις γίνονται απευθείας με το site του εκάστοτε χοτελ. Δεν μου έχει τύχει η στραβή μέχρι στιγμής και ομολογώ οτι αν δεν σας διάβαζα...θα αντιδρούσα διαφορετικά εαν μου συνέβαινε (είμαι και λίγο ευέξαπτη βλέπεις :xmas_biggrin: ) και θα έχανα το δίκιο μου!!!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.074
Μέλη
39.824
Νεότερο μέλος
ALEX.G

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom