Ειναι ΟΚ το Booking.com?

North66

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδέρα - Αζόρες
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Όσο και να το παλεύεις με προπληρωμένη χωρίς χρήματα, ταξίδι δεν πας... βγάλε μια κανονική πιστωτική κάρτα να κάνεις τη δουλειά σου και άσε τις προπληρωμένες για τα παιδάκια που παραγγέλνουν απ'το ebay...

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Όσο και να το παλεύεις με προπληρωμένη χωρίς χρήματα, ταξίδι δεν πας... βγάλε μια κανονική πιστωτική κάρτα να κάνεις τη δουλειά σου και άσε τις προπληρωμένες για τα παιδάκια που παραγγέλνουν απ'το ebay...
Υπερβάλλεις τώρα North. ΟΚ ταξίδι με προπληρωμένη χωρίς χρήματα δεν πάει αλλά με προπληρωμένη με χρήματα μια χαρά την κάνει τη δουλειά του.

North66

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδέρα - Αζόρες
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ακόμα και χρήματα να έχει, μπορεί να του την αρνηθούν στην προέγκριση και μετά να ψάχνετε πάλι αν είναι έγκυρη ή όχι η κράτηση...

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με προπληρωμενη.Αν κανει πχ 400 ευρω το δωματιο,εχε 800 εσυ και δε θα εχεις προβλημα

Cave_man

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Εννοείτε ότι θα βάλω λεφτά στην κάρτα... Κατευθείαν να μας την πεις :p

XRISTOS71

Member
Εννοείτε ότι θα βάλω λεφτά στην κάρτα... Κατευθείαν να μας την πεις :p

Εσυ μαλλον δεν καταλαβαίνεις και ψαχνεις να δεις ποιος '' στην λεει ''
μάθε πρωτα τους όρους χρήσης της κάρτας που εχεις στα χερια σου και μετα ζήτα πληροφορίες .
Και δεν σου ειπε και τίποτα το ιδιαίτερο :shock:. βγάλε μια πιστωτική να τελειώνεις μια και καλή
τόση φοβία πια με τις πιστωτικές ;)

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Η΄ ψαξε για καμια χρεωστικη VISA,καλυτερα οχι electron ,συνδεδεμενη με λογαριασμο σου που εχει λιγα λεφτα,ωστε να εισαι ΟΚ.Μια χαρα ειναι και αυτο.Και εγω ειμαι κατα των πιστωτικων.

Cave_man

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Εσυ μαλλον δεν καταλαβαίνεις και ψαχνεις να δεις ποιος '' στην λεει ''
μάθε πρωτα τους όρους χρήσης της κάρτας που εχεις στα χερια σου και μετα ζήτα πληροφορίες .
Και δεν σου ειπε και τίποτα το ιδιαίτερο :shock:. βγάλε μια πιστωτική να τελειώνεις μια και καλή
τόση φοβία πια με τις πιστωτικές ;)
Μάλιστα φίλε μου.

geopnd

Member
xristo71 40 χρονων εχεις γινει δεν βαρεθηκες να την λες χοντροπετσα σε ολους???κοιτα ρε ανθρωπε την παρτυ σου και ασε τους αλλους να εχουν διαφορετικη γνωμη απο σενα και αν θελουν ας ειναι και επιφυλακτικοι.καλα κανουν στην τελικη.εγω ρισκαρω,ο αλλος δεν θελει να ρισκαρει.απλα τα πραγματα.φιλε βγαλε μια πιστωτικη κανονικη visa.βαλε οριο 1000 ευρω.οσα θελεις βασικα σε νορμαλ πλαισια.αυτο θα σημαινει οτι μεχρι το ποσο που εχεις βαλει οριο μπορεις να κανεις κρατησεις,αγορες κτλ.ειναι πολλυ βολικο και το ελεγχεις πολλυ καλα.για να εισαι 100% ασφαλης οταν κανεις κρατηση απο internet με πιστωτικη οταν θα ανοιξεις την σελιδα της κρατησης δες πανω στην διευθυνση που βαζεις αν γραφει https.το s σημαινει security αρα η κρατηση που κανεις και τα στοιχεια της πιστωτικης που βαζεις ειναι απολυτως ασφαλη.αν δεν εχει s μην κανεις καμμια κινηση.οσο για την γειωση που εριξε το ξενοδοχειο ειναι το οτι ειτε δεν ειχε φραγκα η προπληρωμενη ή οτι το ξενοδοχειο δεν δεχεται προπληρωμενες παρα μονο πιστωτικες

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Μην ξεχνάμε και όσους είναι στον Τειρεσία!
Θέλουν δεν θέλουν με προπληρωμένες ή χρεωστικές θα παιδεύονται!

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Μετα τα παραπανω μνμ κι επειδη χρησιμοποιησα προπληρωμενη καρτα που ομως δεν ειχε ολο το ποσο για την κρατηση που εκανα μεσω booking εστειλα mail στο ξενοδοχειο να επιβεβαιωσω την κρατηση. Οι ανθρωπο απαντησαν την ιδια μερα οτι η κρατηση ισχυει και με περιμενουν. Φανταζομαι δεν θα υπαρξει προβλημα. Βεβαια και με το booking δεν ειχα θεμα εδω και 20 μερες που εκανα την κρατηση. Και για εισιτηρια στο Βατικανο που εκλεισα μια χαρα την δεχτηκαν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.074
Μέλη
39.824
Νεότερο μέλος
ALEX.G

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom