Ειναι ΟΚ το Booking.com?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ποτέ δεν θα έκλεινα δωμάτιο ή οτιδήποτε άλλο μέσα από σελίδες που μεσολαβούν. Θα χρησιμοποίούσα τέτοιο ψαχτήρι για αναζήτηση σε συνδυασμό με το google maps και μετά θα έκλεινα απευθείας από τη σελίδα του ξενοδοχείου. Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Έχω ακούσει πολλά κουλά να συμβαίνουν σε τέτοιες σελίδες.
Θα χρησιμοποιούσες? Δεν το έχεις κάνει? Πως κλείνεις διαμονή εκεί που σε πηγαίνει η Ryanair?

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Ποτέ δεν θα έκλεινα δωμάτιο ή οτιδήποτε άλλο μέσα από σελίδες που μεσολαβούν. Θα χρησιμοποίούσα τέτοιο ψαχτήρι για αναζήτηση σε συνδυασμό με το google maps και μετά θα έκλεινα απευθείας από τη σελίδα του ξενοδοχείου. Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Έχω ακούσει πολλά κουλά να συμβαίνουν σε τέτοιες σελίδες.
Εννοείς ότι το site του ξενοδοχείου σου δίνει καλύτερη τιμή από το booking.com;

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Κοίταξε ταβερ, συνήθως μου κλείνει δωρεάν διαμονή, δεν ξέρω με ποιό τρόπο, αφού είναι πλέον γνωστό ότι δουλεύω για την εταιρία...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μην αφήνεις ανίδεους να σε πάρουν στο λαιμό τους... (και ναι, τις μέτρησα τις λέξεις μου). Ακούς εκεί είναι επικίνδυνο να κλείνεις από σελίδες (όπως το Booking, το hostelworld...). Τι άλλο θα διαβάσουμε... (όχι δεν εννοεί κάτι για καλύτερη τιμή, το έγραψε ξεκάθαρα τι εννοεί).

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Το τελευταίο ξενοδοχείο που έκλεισα μόνος μου απο το booking.com ήταν το Kempinski Soma Bay. Έιχα διαβάσει άρθο για το ξενοδοχείο στις Times που μιλούσε για τις τιμές του. Όταν είπα σε φιλό μου να πάμε, ενώ αρχικά ενθουσιάστικε με πήρε πίσω τηλέφωνο ότι κόστιζε τουλάχιστον τα διπλάσια απότι έλεγε η εφημερίδα. Μπήκα στο site και όντως ήταν μεγάλη η τιμή. Λέω για να δω και Κayak που όντως μου έβγαλε το booking.com σαν την φθηνότερη λύση (60% διαφορά με το site του ξενοδοχείου για το ίδιο δωμάτιο).

Χρησιμοποιώ πάντα το ΚΑΥΑΚ για να βρώ δωμάτια και μετά επιλέγω (αν και συνήθως booking και expedia καταλήγω) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το μοναδικό που μου έχει συμβεί ήταν στο Corinthia Budapest που η δεσποινής στη reception δεν ήξερε αν η τιμή που κλείσαμε το δωμάτιο κάλυπτε και τα 2 άτομα για πρωινό (το οποίο κόστιζε 20Ε το άτομο αλλα όντως ηταν καταπληκτικό). Όντως το κάλυπτε...

Η λογική του να κλείνεις κατ'ευθείαν απο το ξενοδοχείο χωρίς να βλέπεις τιμές και αλλού είναι χαζό, έκτος και αν είναι αλυσίδα που προσφέρει best price guarantee etc...

LV24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Los Angeles
Καλησπέρα σας! Οι απόψεις τελικά διίστανται; Το booking είναι πολύ χρήσιμο. Από κει και πέρα παίρνεις και ένα τλφ στο ξενοδοχείο και διαπραγματεύεσαι τιμή.Μου χει τύχει σε ξενοδοχείο σε νησί Ελλάδα να κλείσω πολύ χαμηλότερα από ό,τι μ έβγαζε το booking. :xmas_wink: Με βοήθησε όμως να βρω ξενοδοχεία.

Ανάλογη περίπτωση και το εξωτερικό, σωστά; Στέλνεις μέιλ π.χ. και διαπραγματεύεσαι τιμή. Γίνεται αυτό; Δεν έχω πείρα μεγάλη.:xmas_redface:

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Καλησπέρα σας! Οι απόψεις τελικά διίστανται; Το booking είναι πολύ χρήσιμο. Από κει και πέρα παίρνεις και ένα τλφ στο ξενοδοχείο και διαπραγματεύεσαι τιμή.Μου χει τύχει σε ξενοδοχείο σε νησί Ελλάδα να κλείσω πολύ χαμηλότερα από ό,τι μ έβγαζε το booking. :xmas_wink: Με βοήθησε όμως να βρω ξενοδοχεία.

Ανάλογη περίπτωση και το εξωτερικό, σωστά; Στέλνεις μέιλ π.χ. και διαπραγματεύεσαι τιμή. Γίνεται αυτό; Δεν έχω πείρα μεγάλη.:xmas_redface:
χλωμο το κοβω... σε αλυσιδες του εξωτερικου δε νομιζω να μπορεις να διαπραγματευτεις... αλλωστε οταν εχουν αναγκη να τραβηξουν κοσμο, βγαζουν απο μονοι τους ειδικες προσφορες...

marquis

Member

-

Οι μεγάλες αλυσίδες όπως HILTON, MARRIOTT, INTERCONTINENTAL, SHERATON, συνήθως δεν είναι δεκτικές στις διαπραγματεύσεις. Ωστόσο αν καταφέρεις και βρεις το e-mail κάποιου υψηλα ιστάμενου, τότε ίσως θέτοντας του το έτοιμα σου να έχεις μία καλύτερη τιμή ή κάποια δωρεάν αναβάθμιση. Επίσης, υπάρχει και το best rate guarantee, που σε ορισμένες, σπάνιες κυρίως, περιπτώσεις είναι αποτελεσματικό! Δεν χάνεις όμως τίποτα με το να ρωτήσεις.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το τελευταίο ξενοδοχείο που έκλεισα μόνος μου απο το booking.com ήταν το Kempinski Soma Bay
Στα υπόλοιπα συμφωνώ, αλλά εδώ έχουμε πρόβλημα. Αρχίζω και απορώ για το γούστο σου. Μα σε Kempinski? Καλά μας τα έλεγες για το Peninsula και τα άλλα και είχα αρχίσει να σε συμπαθώ... :xmas_cheesygrin:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Στα υπόλοιπα συμφωνώ, αλλά εδώ έχουμε πρόβλημα. Αρχίζω και απορώ για το γούστο σου. Μα σε Kempinski? Καλά μας τα έλεγες για το Peninsula και τα άλλα και είχα αρχίσει να σε συμπαθώ... :xmas_cheesygrin:
Off topic εντελως: :xmas_lol:Αλλα πες μου σε παρακλω τι εχει αυτο το Kempinski:Luxury Hotel Munich - Luxury Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski Munich
η παλι αυτο το Kempinski: Hotel Adlon Kempinski. Das Luxushotel in Berlin. Home
Οχι δηλαδη για να ξερω να τα αποφυγω αμα βρεθουν στο δρομο μου....:xmas_mrgreen:

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Ας κάνει ο καθένας ένα απλό πείραμα τηλεφωνόντας σε κάποιο χοτέλ στην Αθήνα ή στο Ρόδο και ας ανοίξει παράλληλα και το booking. Να βάλει όμως και το πρωινό μέσα! Μετά ελάτε και πείτε μας τί συμφέρει τελικά...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.074
Μέλη
39.824
Νεότερο μέλος
ALEX.G

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom