• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Γαλλία Εισιτήρια για Πύργο του Άιφελ

Efi7

Member
Παιδιά ψάχνετε εισητήρια στο internet μέχρι κ την τελευταία μέρα πριν φύγετε...εμείς ενα μήνα νωρίτερα δε βρίσκαμε κ βρήκαμε τελευταία στιγμή κ μάλιστα είχε αρκετά..κ ούτε ουρές ούτε τπτ
σε ποιο site να κοιτάξω?

Efi7

Member
Είχες δίκιο !!! Λιγες ωρες πριν να ξεκινησουμε ,σε ακουσα και ξανακοιταξα ! ..και βρηκα !!! Ευχαριστώ πολύ! ! Τελικα το Τravelstories με βοηθησε σε ολα ...μακαρι να εχω κι εγω Tips που να βοηθησουν τους επομενους ! τα λεμε οταν με το καλο γυρισουμε!

ilianthi22

New Member
καλημερα. πριν λιγες μερες αγορασα 2 μεσω ιντερνετ εισητηρια για το πυργο του αιφελ. για μενα κ τον αντρα μου. εφτιαξα λογαριασμο οπως λεει και αγορασα 2 απο κει που λεει αγοραστε ατομικα εισητηρια. το θεμα ειναι οτι τωρα που τα εκτυπωσα βλεπω οτι λεει και τα δυο το ονοματεπωνυμο μου. πουθενα οταν τα αγορασα δεν ζητησαν κ τα στοιχεια του δευτερου ατομου. ξερει κανεις να μου πει αν θα εχω προβλημα οταν παμε εκει?

giannis-nexus

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΡΩΜΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΚΟΥΝ ΜΕΞΙΚΟ
καλησπερα παιδια, εχει κλεισει κανεις ηλεκτρονικα εισητηρια για αιφελ με προπληρωμενη καρτα? η χρειαζεται αποκλειστικα πιστωτικη?

karfitsa

Member
καλησπερα παιδια, εχει κλεισει κανεις ηλεκτρονικα εισητηρια για αιφελ με προπληρωμενη καρτα? η χρειαζεται αποκλειστικα πιστωτικη?
Δεν το γνωριζω,αλλα ειναι αυτο που λενε ...μια δοκιμη θα σας πεισει:).

doraf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Κι εμείς με προπληρωμένη τα κλείσαμε και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα..

Cave_man

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Στο site έχουν 15€/άτομο, απο εκεί αν τα αγορασεις ποσο έχουν;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ