• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιούλιο - Σεπτέμβριο 2016! Κάντε κλικ εδώ!

Ισπανία Εκδρομές από Βαρκελώνη

Ulysses

Member
Καλησπέρα.
Αρχές Ιουλίου θα βρεθώ στη Βαρκελώνη για 6 μέρες. Θέλω να κάνω κάποιες εκδρομές, ημερίσιες, απο εκεί, αλλά δεν ξέρω πού... Μόνη προυπόθεση να είναι προσβάσιμα μέρη είτε με τρένο είτε με λεωφορείο και σε απόσταση που να καλύπτεται εντός 3ωρου πχ.
Εχω δει το μοναστήρι Monseratt και το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον και μάλλον το κρατάω.
Σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να πάρω το τρένο για Γαλλία και να πάω Perpignan. Αξίζει να το κάνω; Ή ακόμα και πιο μακριά, Μονπελιέ εστω κι αν χρειαστεί να διανυκτερεύσω σ αυτό το δεύτερο.
Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει, που έχετε πάει, ίσως κάτι πιο ψαγμένο; Στις γύρω μεγάλες πόλεις έχω παει, εκτός απ´τη Χιρόνα. Θα την προτείνατε;
Το να παω σε ενα μερος που εχει απλά θάλασσα για μπάνιο δεν μ ενδιαφέρει.
 

pxanth

Member
Figueres για το σπίτι-μουσείο του Νταλί, αν βέβαια σ' ενδιαφέρει το θέμα... Πολύ γραφική και συμπαθητική βρήκα επίσης την Tossa del Mar.
 

dimosf

Member
Εγώ ήμουν στην περιοχή ένα μήνα πριν αλλά είχα νοικιάσει αυτοκίνητο. Πήγα λοιπόν σε μια απίστευτα όμορφη μεσαιωνική μικρή πόλη (μάλλον χωριο) μετο όνομα Besalu. Ψαξε να δεις φωτογραφίες. Δεν ξέρω όμως πως πάνε με τα μέσα συγκοινωνίας. Γι αυτο και δεν το έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα. Απέχει από τη Figueres γύρω στα 25χμ προς τα δυτικά, στους πρόποδες των Πυρηναίων.
 

alvadi

Member
Σκέφτομαι να επισκεφθώ το μουσείου του Νταλί στη Figueres κι έχω βρει τη συγκεκριμένη εκδρομή https://www.getyourguide.com/barcelona-l45/figueres-girona-full-day-catalunya-bus-tour-t23067/?referrer_view_id=4f28286b6a526323eb211d54dc6f4be9&referrer_view_position=0

Νομίζω ότι από το να μπερδευτούμε ποιο τραίνο πρέπει να πάρουμε και να προλάβουμε δε συμφέρει καλύτερα μία τέτοια εκδρομή;
 

Left777

Member
Καλησπέρα και πάλι! Ελπίζω να μη σας έχω κουράσει με τις ερωτήσεις! :)

Θέλω μια γνώμη για το κατά πόσο αξίζει με δεδομένο ότι θα έχουμε 3 γεμάτες μέρες (Δευτερα-Τεταρτη) και 2 μισές λόγω των απογευματινών πτήσεων, μια επίσκεψη έξω απ' τη Βαρκελώνη και που.

Με βάση και αυτά που βλέπουμε στις προηγούμενες σελίδες παίζει πολύ Figueres και Dali museum, αλλά επίσης είδαμε και μας άρεσε πολύ και η Girona σαν περιοχή. Πιστεύετε ότι χωράει εστω ένα από τα 2 στο πρόγραμμα και αν ναι ποιο;
 

mikebrs

Member
Καλησπέρα,

Θα πάω τέλη Γενάρη 2020, Βαρκελώνη για ενα συνέδριο. Θα εχω τα απογεύματα ελεύθερα και θα ηθέλα να μου πειτε τι μπορω να δω. Εκτός αυτου σκέφτομαι να κάτσω 3 ημέρες παραπανω και να παω παρα εξω. Οπότε σκέφτομαι για Girona, Figueres, στο abbey de montserrat besalu και στην γύρω περιοχή. Τι με προτείνετε ? Επίσης αξίζει τις 3 ημέρες να μείνω εκτός Βαρκέλωνης , κα΄που αλλου, και την τελευταία ημερα να επιστρέψω Βαρκελώνη για αεροδρόμιο ?
 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
30.349
Μηνύματα
710.567
Μέλη
35.199
Νεότερο μέλος
Gorget

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom