Εκπομπές Travelstories - η γνώμη σας

psilos3

Member
Μηνύματα
6.073
Likes
44.465
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru, Japan, Iceland
:)
Πολλά και αξιόλογα «σχήματα» μπορούν να προκύψουν από αυτό το πολύ ωραίο καινούριο εγχείρημα.
Συμφωνώ απόλυτα για Isabelle και Hydronetta και τη περιγραφή ενός ή και παραπάνω ταξιδιών τους.

Προσωπικά τώρα, θα ήθελα πολύ να δω Γιώργο από Κολομβία, να μας περιγράφει τη ζωή, τη χώρα και κάποιες εμπειρίες από γειτονικές χώρες που έχει περιγράψει και στις ιστορίες του

(edit Συμπλήρωσα τη φόρμα, χωρίς να αναφέρω τη πρόταση για τα επόμενα επεισόδια, ήταν κάτι που μου ήρθε μετέπειτα)
 
Last edited:

underwater

Member
Μηνύματα
2.672
Likes
10.994
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
Μόλις συμπλήρωσα κι εγώ τη φόρμα! :)

Αλλά ας γράψω μερικά λόγια και εδώ.

Προσωπικά έχω βρει μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτές τις εκπομπές, αποτελούν για μένα έναν πολύ ωραίο και ταξιδιάρικο τρόπο χαλάρωσης μετά τη δουλειά. :) Μου αρέσει που είναι όλοι ως τώρα χαλαροί και ανεπιτήδευτοι, αλλά και ο σεβασμός που δείχνουν ο ένας προς τον άλλο.

Ο αγαπητός μας @Defkalion , παρότι χαμηλών τόνων άνθρωπος, δείχνει να μη φοβάται το γυαλί και εξελίσσεται σε πολύ αξιόλογο παρουσιαστή/συνεντευξιαστή (υπάρχει άραγε η λέξη; :p ). Με σεβασμό, ευγένεια και χιούμορ, ενώ βρίσκει και τον τρόπο να αφήνει τους συνομιλητές του να ξεδιπλώνουν τις ιστορίες τους, ακόμα κι όταν αυτοί είναι κάπως "μαγκωμένοι".

Φυσικά οι περισσότεροι ως τώρα είναι άκρως επικοινωνιακοί και ευχάριστοι στην παρακολούθηση! :) Οι εκπομπές που ξεχώρισα ήταν με τις κουζίνες του κόσμου και η Κολομβία της Φένιας.

Σίγουρα θα ήθελα να δω μεγαλύτερη ποικιλία στους καλεσμένους, από την άλλη γνωρίζω ότι ο Δεφ το προσπαθεί κι εντάξει, φταίμε και εμείς οι πιο εσωστρεφείς προσωπικότητες που δεν το παίρνουμε απόφαση.

Τέλος, όπως έγραψα και στη φόρμα, νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμο να δούμε και παρουσιάσεις/προτάσεις πιο κοντινών/προσιτών ταξιδιών, καθώς δε θεωρώ ότι από τα χιλιάδες μέλη του φόρουμ έχουν τόσοι πολλοί το προνόμιο να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, την Κολομβία, το Ομάν, την Αυστραλία κλπ. Είναι πολύ γοητευτικά τα μακρινά ταξίδια, αλλά νομίζω ότι πολύ περισσότερα μέλη θα βρουν πρακτικό ενδιαφέρον σε κάτι πιο "χειροπιαστό".
 
Last edited:

Sam-chal

Member
Μηνύματα
852
Likes
1.894
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού, Χιλή, Βολιβία
Συμπλήρωσα τη φόρμα και έχω να προτείνω το εξης:
Στην εκπομπή να υπάρχουν 4 "παράθυρα" ένας ο παρουσιαστής, ένας ο συνεντευξιαζόμενος και δύο να υποβάλλουν ερωτήσεις.

Μετά από μια ντουζίνα εκπομπών του travelstories ας πω κι εγώ πέντε πράγματα κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό. Οι εκπομπές ήταν μια ιδέα του Δευκαλίωνα που γυρόφερνε πολύ καιρό στο μυαλό μας και ο κορωνοιός ήταν η αφορμή να το αποφασίσουμε επιτέλους. Μας ιντριγκάριζε η ιδέα να παρουσιάσουμε κάτι πιο άμεσο και πιο πιασάρικο στα μέλη και έτσι ο κύβος ερρίφθη εν μέσω πανδημίας. Η πρώτη εκπομπή ήταν μια ιστορική μπούρδα. Δεν είπαμε τίποτε άξιο λόγου αλλά ήταν η πρόβα τζενεράλε για το τι θα επακολουθούσε. Είμαστε χύμα, χάλια, χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο, αυτοσχεδιάζαμε, αλλά πολεμήσαμε τις τηλεοπτικές μας φοβίες και βγήκε ότι βγήκε. Όταν σε λίγα χρόνια γίνουμε τηλεοπτικοί αστέρες να είστε σίγουροι ότι θα αποκηρύξουμε την συγκεκριμένη εκπομπή!!

Στο δεύτερο επεισόδιο, αυτό της Μελβούρνης τα πράγματα πήγαν ελαφρώς καλύτερα. Ήμαστε και οι δύο αγχωμένοι, εγώ λίγο περισσότερο, αλλά η εκπομπή είχε τουλάχιστον καθαρά ταξιδιωτικό περιεχόμενο και δεν λέγαμε πια γενικότητες. Το επεισόδιο του top 5 της Αυστραλίας ήταν πάνω κάτω στο ίδιο μέτριο επίπεδο. Θεωρώ ότι κάναμε λάθος που ασχοληθήκαμε ξανά με την Αυστραλία τόσο σύντομα, μια που ο κόσμος είχε μπουχτίσει από down under και ενώ ο Δευκαλίωνας έβγαζε πλέον μια ηρεμία στο λόγο του εγώ μάλλον ήμουν κακός. Νευρικός, κεκέδιζα δεν ήμουν και υπόδειγμα συνομιλητή.

Η πρώτη εκπομπή του Γιώργου, αυτή με τον εξωγήινο, ήταν μέχρι τότε ότι καλύτερο είχαμε παρουσιάσει. Ο Γιώργος, αν εξαιρέσει κάποιος μια νευρικότητα και μια υπερκινητικότητα που είχε κυρίως στην αρχή, ανταποκρίθηκε άριστα στο ρόλο του. Είχε σαφήνεια λόγου, είπε ενδιαφέροντα πράγματα και μπορώ να πω ότι σε συνδυασμό με τις εύστοχες πάσες του Δευκαλίωνα έσκισε.

Το Βανουάτου τηρουμένων των αναλογιών μου φάνηκε αριστούργημα. Πρώτα απ’ όλα είχαμε βίντεο και φωτογραφίες! Υπερπαραγωγές! Μετά είχαμε ένα μπούσουλα παρουσίασης στο μυαλό μας και πιστεύω ότι δεν τα πήγαμε άσχημα. Είπαμε στον κόσμο πως θα πάει εκεί στην άκρη του κόσμου, πόσο θα μείνει, παρουσιάσαμε τα βασικά αξιοθέατα και τέλος δώσαμε ένα οικονομικό μέγεθος για το όλο εγχείρημα. Το αποτέλεσμα αντικειμενικά ήταν απλά καλούτσικο, αλλά εμείς ενθουσιαστήκαμε και πήραμε κουράγιο για την συνέχεια. Εγώ παρουσίαζα ακόμη τις παιδικές αρρώστιες του κεκεδίσματος αλλά λεπτομέρειες. Προχωράμε δυναμικοί !

Στη Ν.Ζηλανδία οι ρόλοι αντιστράφηκαν, ο Δευκαλίωνας έλαβε ρόλο πρωταγωνιστή κι εγώ ανακριτή. Οι φωτό και τα βίντεο πολλαπλασιάστηκαν και έχω την εντύπωση πως κάναμε ακόμη ένα βήμα προς τα μπρος. Κάνοντας αυτοκριτική θα έλεγα ότι σε αυτό τον ρόλο τα πήγα ελαφρώς καλύτερα ενώ ο Δευκαλίωνας είχε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και η παρουσίαση του ήταν πολύ καλή.

Το επεισόδιο της Ινδονησίας ήταν ένα μεγάλο πείραμα που σε γενικές γραμμές πήγε καλά. Ένας συμφορμίτης και μάλιστα αξιόλογος, δέχτηκε να βγει στο γυαλί και αυτό από μόνο του ήταν σημαντικό. Ο interted χωρίς να έχει καμιά προηγούμενη πείρα μπήκε εντελώς στα βαθιά και έμαθε κολύμπι. Όχι δεν ήταν άριστος, ποιος άλλωστε είναι, αλλά μας παρουσίασε ένα ενδιαφέρον ταξίδι και μπράβο του. Είμαι σίγουρος ότι η επόμενη φορά δεν θα αργήσει και θα είναι ακόμα καλύτερος.

Το πρώτο τρίο που κάναμε θεωρώ ότι μέχρι το επόμενο, ήταν ότι καλύτερο έχει βγει μέχρι τώρα. Πιασάρικο θέμα, ιντριγκαδόρικες επιλογές και πολύ καλή παρουσίαση. Ο Δευκαλίωνας σε ρόλο οικοδεσπότη ήταν άριστος ενώ ο Γιώργος αν εξαιρέσεις την έμφυτη υπερκινητικότητα του εντυπωσίασε. Για την αφεντιά μου να πω πως πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη παρουσία μου. Λιγότερα κεκεδίσματα, λιγότερο άγχος καλύτερο αποτέλεσμα.

Η εκπομπή της Φένιας ήταν μια πρωτοπορία. Η πρώτη γυναίκα που δέχτηκε να εκτεθεί στο γυαλί και τα πήγε άριστα. Είχε ειρμό σκέψης και λόγου, αποδείχθηκε ότι είναι ιδιαίτερα τηλεοπτική, τα views ανέβηκαν και τα σχόλια έπεφταν βροχή!! Αν ψάξω να βρω κάτι κατά, θα ψέξω τον Δευκαλίωνα γιατί δεν την βοήθησε να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο ταξίδι. Λείπουν οι χρηστικές πληροφορίες στο συγκεκριμένο επεισόδιο αλλά μικρό το κακό, η επόμενη φορά θα είναι ακόμη καλύτερη.

Η εκπομπή του Babaduma για μένα ήταν από τις καλύτερες. Σαν δίδυμο με τον Δευκαλίωνα λειτούργησαν άριστα και ο ίδιος ο Babaduma με εντυπωσίασε. Χωρίς ίχνος τρακ παρουσίασε με σαφήνεια το ταξίδι του και πραγματικά σε έκανε να θέλεις να πας στο Ομάν τώρα. Ένα μικρό μείον ήταν αυτό της έλλειψης μιας οικονομικής εικόνας του ταξιδιού αλλά μην είμαστε αχάριστοι. Μακάρι να έχουμε τέτοιες παρουσιάσεις ταξιδιών και στο μέλλον. Σε ευχαριστούμε Babaduma!

Ο Krekouzas ήταν για μένα μια ευχάριστη έκπληξη. Παρουσίασε ένα θέμα που εμένα μου είναι παντελώς αδιάφορο. Ούτε έχω κάνει στο παρελθόν ούτε υπολογίζω να κάνω στο μέλλον κάποιο ταξίδι με βάση κάποια συναυλία. Νόμιζα ότι θα βαρεθώ στο πεντάλεπτο και θα πάω για άλλα, αλλά διαψεύστηκα. Είχε χημεία με τον Δευκαλίωνα και έβγαλαν λαβράκι. Ναι και εδώ έλειπαν οι χρηστικές πληροφορίες αλλά ο τηλεθεατής και ειδικά αυτός που έχει τρέλα με το θέμα έμαθε απίθανα πράγματα. Μπράβο Krekouzas!!

Η εκπομπή που κλείνει αυτό τον κύκλο ήταν η Ν.Υόρκη. Υπέροχο θέμα, λατρευτή πόλη και πολύ πληροφορία ρε αδερφέ. Εδώ τα κεκεδίσματα από πλευράς μου ήταν λιγότερα αλλά η παιδική ασθένεια του άγχους επανήλθε. Έπρεπε να πω πάρα πολλά πράγματα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, αγχώθηκα και κατά συνέπεια σας άγχωσα. Ναι ήμουν αγχωτικός, είπα και ορισμένες σάχλες , το Μανχάταν παλικάρι δεν έχει θάλασσα έχει ποτάμι, αλλά ουδείς τέλειος. Η Ν.Υόρκη σε γενικές γραμμές βγήκε όπως θέλαμε. Θέλαμε να δώσουμε πολλές πληροφορίες με συγκεκριμένο κόστος για διαμονή, εστιατόρια, μουσεία, αξιοθέατα, γειτονιές έτσι ώστε να φτιάξουμε ένα συνολικό πακέτο για κάποιον που θέλει να πάει και να απολαύσει την πόλη. Λαθάκια έχει αλλά το παλέψαμε και πιστεύουμε να σας αρέσει.

Κλείνω λέγοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε καινούργια πρόσωπα στις επόμενες εκπομπές. Πιστέψτε με έχει πλάκα να παρουσιάζεις ένα ταξίδι σου, να προσπαθείς να δώσεις μια γενική εικόνα του πως πέρασες και να παρακινήσεις τον άλλο να σε ακολουθήσει. Άλλες φορές θα είμαστε καλοί, άλλες μέτριοι αλλά η γενικότερη προσπάθεια μετράει. Επαγγελματίες δεν είμαστε και δεν το κόβω να γίνουμε τα επόμενα 100 χρόνια, γι αυτό χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε. Εξετάσεις κανένας δεν δίνει, τουναντίων προσθέτει ένα λιθαράκι έτσι ώστε το σαιτ να γίνει ακόμη καλύτερο και να αποκτήσει και τηλεοπτικό ενδιαφέρον και περιεχόμενο. Το μεγάλο στοίχημα είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε εκπομπές γιαυτό θέλουμε βοήθεια από όλους. Δεν θέλουμε κάθε βδομάδα να βγαίνουμε οι ίδιοι και οι ίδιοι. Εσωτερικό, εξωτερικό μικρό ή μεγάλο ταξίδι δεν παίζει ρόλο. Θα το κουβεντιάζουμε μαζί , θα βοηθηθούμε μεταξύ μας και θα χαιρόμαστε πάντα μαζί το αποτέλεσμα!! Σηκώστε χεράκια λοιπόν και λάβετε όλοι μέρος. Σε αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι κανένας μας δεν περισσεύει.
Μην αγχώνεσαι, μια χαρά τα πας!
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα

fenia42

Member
Μηνύματα
3.844
Likes
14.004
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τη συμπλήρωσα κι εγώ τη φόρμα - είναι πολύ μικρή και δε θα σας πάρει πολύ χρόνο.
Ήθελα να πω πάντως ότι δεν είναι ωραίο να "κρίνουμε" τις εκπομπές. Και μόνο που κάποιος δέχτηκε να βγει και να μιλήσει για την εμπειρία του, είναι αξιοθαύμαστο. Το λέω αυτό γιατί έχω αντιληφθεί πως πολλά μέλη θέλουν να βγουν και τους αποθαρρύνει η ενδεχόμενη έκθεση.
Κάτι που θέλω να δω είναι ταξίδια δυσπρόσιτα. Σουδάν, Πακιστάν, Σβλαμπαρντ (Ζωή Σβάλμπαρντ λέω). Επίσης θα ήταν ωραίο να μας μιλήσει κάποιο άτομο που έχει μεταναστεύσει ή ζήσει σε άλλη χώρα και μπορεί να μας περιγράψει το μέρος με μια ματιά πέρα από την τουριστική.
 

thalia tsif

Member
Μηνύματα
575
Likes
1.825
Είδα αρκετές ...ξεχώρισα της fenia42 ,του yorgos με θέμα τον εξωγήινο κ του babaduma ..πολύ ωραίο το νέο εγχείρημα ειδικά σε μια περίοδο που κλείστηκαμε μέσα κ απλά ονειρευόμαστε τα ταξίδια .πρώτη φορά στην ζωή μου κάθομαι από την δουλειά κ δεν έχω χρήματα κ ανοιχτά σύνορα για να ταξιδέψω..
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.343
Likes
9.257
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1. Ήθελα να πω πάντως ότι δεν είναι ωραίο να "κρίνουμε" τις εκπομπές.
2. Το λέω αυτό γιατί έχω αντιληφθεί πως πολλά μέλη θέλουν να βγουν και τους αποθαρρύνει η ενδεχόμενη έκθεση.
1. Μα αυτο ακριβως ζητειται να γραψουμε. Τη γνωμη μας, να πούμε ψεματα? Δεν βγαινουμε, δεν γραφουμε για να πουλησουμε η να παρουμε το χειροκροτημα. Ισα ισα που η κριτικη φερνει βελτιωση. Θελω πιο πολεμικο κλιμα.
2. Κ θα τους ενθαρρυνει η απουσια κριτικης? Εμενα θα με ενοχλουσε. Αυτοι που δισταζουν, δισταζουν για αλλους λογους ευφραδειας κλπ ισως, που δεν θα επρεπε αλλα οσο αυξανονται οι εκπομπες θα μειωνονται οι δισταγμοι. Πιθανον θα βοηθουσε κ η συζητηση με πολλα ατομα πχ. Αν ειναι εφικτο τεχνικα.
 

Earth Citizen

Member
Μηνύματα
2.859
Likes
7.077
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
(Ζωή Σβάλμπαρντ λέω).
Γκουχ γκουχ:icon_redface:

κι εντάξει, φταίμε και εμείς οι πιο εσωστρεφείς προσωπικότητες που δεν το παίρνουμε απόφαση.
Φταίμε κι οι δυοοοο...
(Λες να μας ρίξουν τελικά; )

Ας πετάξω μια ιδέα: τι θα λέγατε αν έβγαινε ανακοίνωση για το ποιο άτομο θα είναι στη συνέντευξη λίγες μέρες πριν (και ποιο το θέμα συζήτησης), ούτως ώστε να υποβάλλει οποιος θέλει πιθανές ερωτήσεις προκειμένου ν απαντηθούν;
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Ας πετάξω μια ιδέα: τι θα λέγατε αν έβγαινε ανακοίνωση για το ποιο άτομο θα είναι στη συνέντευξη λίγες μέρες πριν
Στην επόμενη εκπομπή θα είμαι εγώ :haha: :haha: :haha:

Πέραν της πλάκας, ορισμένα στατιστικά στοιχεία που για μένα δείχνουν ότι οι εκπομπές έχουν βρει πάρα πολύ καλή ανταπόκριση από την κοινότητά μας.

Τα 12 επεισόδια λοιπόν έχουν μέχρι στιγμής περισσότερες από 1500 ώρες τηλεθέασης :shock: :clap: :clap:

Για μένα είναι τεράστια επιτυχία διότι το κανάλι ουσιαστικά ξεκίνησε από το μηδέν χωρίς κοινό και χωρίς περιεχόμενο παρά μόνο μερικά σκόρπια βίντεο που είχαν ανέβει κατά καιρούς.

Μια που μιλάμε για το κανάλι λοιπόν, πλησιάζουμε τους 1.000 συνδρομητές (έχουμε 902 σήμερα), τους οποίους ελπίζω να γιορτάσουμε σύντομα - ίσως με ένα live :cool:

Το όλο εγχείρημα ήταν πολύ αυθόρμητο και σίγουρα σε πολύ ανορθόδοξες συνθήκες για όλους, αλλά θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλα τα μέλη που βγήκαν ως καλεσμένοι να μιλήσουν μέχρι τώρα, εγώ περνάω καλά στις κουβέντες μας και ελπίζω να συνεχιστούν :)

Στο μεταξύ όσοι δεν έχετε περάσει από τη φόρμα - μίνι έρευνα για την εκπομπή περάστε τώρα εδώ.
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.014
Likes
6.395
Λοιπόν, @Defkalion το μικρόφωνο σου λιγάκι, αν μπορώ να το πω έτσι, σαν να κουδινιζει, σαν να βγάζει πολύ ψηλές, ο χώρος που μιλάς έχει πράγματα μέσα; Δηλαδή έπιπλα, χαλιά, κουρτίνες κτλ κτλ;

Ο @Yorgos να αλλάξει θέση κάμερας γιατί τον εμφανίζει πολυ κοντά.

Περιμένουμε και άλλες εκπομπές, καλή συνεχεια.
 

Vito

Member
Μηνύματα
746
Likes
1.019
Ωραίο το όλο εγχείρημα! Μπράβο! Συμπλήρωσα και τη φόρμα...

Προσωπικά αυτό που θα ήθελα περισσότερο να δω, είναι η προσωπική ματιά του ταξιδιώτη σε ένα προορισμό και όχι τόσο οι γενικές πληροφορίες. Όλες αυτές οι γενικές πληροφορίες υπάρχουν στο φόρουμ (γι αυτό και η ύπαρξή του). Πιο πολύ με εξιτάρει να ακούσω για τα κίνητρα ενός ταξιδιού, τι βίωσε εκεί , τι αποκόμισε αφού έφυγε. Εξάλλου οι γενικές πληροφορίες, ειδικά σε μέρη με έντονες κοινωνικοπολιτικές διαφορές, αλλάζουν διαρκώς με αποτέλεσμα να είναι παρωχημένες. Σκοπός είναι να δημιουργηθούν εκπομπές που θα μπορείς να τις δεις ανά πάσα στιγμή και όχι να έχουν ημερομηνία λήξης με out-of-date γενικές πληροφορίες.

Επίσης, θα ήθελα να ακούσω και για ταξίδια μελών που δεν έχουν γραφτεί σε 'ιστορίες' μέσα στο φόρουμ, και όχι μόνο ιστορίες που έχουμε διαβάσει και γνωρίζουμε περί αυτών των ταξιδιών. Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν ταξιδιωτικές εμπειρίες για τις οποίες δεν έχουν γράψει ιστορίες και έχουν πολλά να μας πουν.

Εύγε και καλή συνέχεια! :clap:
 

taver

Member
Μηνύματα
12.459
Likes
28.733
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iles Kerguelen
Ωραίο το όλο εγχείρημα! Μπράβο! Συμπλήρωσα και τη φόρμα...

Προσωπικά αυτό που θα ήθελα περισσότερο να δω, είναι η προσωπική ματιά του ταξιδιώτη σε ένα προορισμό και όχι τόσο οι γενικές πληροφορίες. Όλες αυτές οι γενικές πληροφορίες υπάρχουν στο φόρουμ (γι αυτό και η ύπαρξή του). Πιο πολύ με εξιτάρει να ακούσω για τα κίνητρα ενός ταξιδιού, τι βίωσε εκεί , τι αποκόμισε αφού έφυγε. Εξάλλου οι γενικές πληροφορίες, ειδικά σε μέρη με έντονες κοινωνικοπολιτικές διαφορές, αλλάζουν διαρκώς με αποτέλεσμα να είναι παρωχημένες. Σκοπός είναι να δημιουργηθούν εκπομπές που θα μπορείς να τις δεις ανά πάσα στιγμή και όχι να έχουν ημερομηνία λήξης με out-of-date γενικές πληροφορίες.

Επίσης, θα ήθελα να ακούσω και για ταξίδια μελών που δεν έχουν γραφτεί σε 'ιστορίες' μέσα στο φόρουμ, και όχι μόνο ιστορίες που έχουμε διαβάσει και γνωρίζουμε περί αυτών των ταξιδιών. Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν ταξιδιωτικές εμπειρίες για τις οποίες δεν έχουν γράψει ιστορίες και έχουν πολλά να μας πουν.

Εύγε και καλή συνέχεια! :clap:
Πότε είπαμε είναι η δική σου συνέντευξη;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.073
Μηνύματα
879.669
Μέλη
38.806
Νεότερο μέλος
xeniagousia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom