Ηνωμένο Βασίλειο Ελλάδα - Αγγλία με λεωφορείο

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
ειμαι και συνταξιουχος και πετοφοβικη οποτε η κλεινομαι μεσα η κανω οτι μπορω!ετσι η καλλιτερη λυση ειναι μεσω μιλανο..το καραβι εξ αλλου φτανει 16.30 συν 4 ωρες το τρενο συν χρονος για μεταφορες.τρενο για παρισι φευγει απο βενετια στις 8 αρα δεν προκανει ετσι κι αλλοιως,μη λεμε οτι μας ερχεται.
 

Orfeasraf

Member
Μηνύματα
581
Likes
484
Εγω δε μπλεκω με τι ειναι σωστο ή οχι απλα αναφερω πως το ταξιδι Ηγου - Αγκωνα - Βενετια μπορει να γινει και απ ευθειας. Ηγου - Αγκωνα 16 ωρες. Συν 3 ωρες να αφήσεις περιθώριο για το τρενο, παμε στις 19 ωρες. Συν 3.5 ωρες το τρενο για Βενετια παμε στις 22.5 ώρες. Εε το πλοιο Ηγου - Βενετια κανει 24 ωρες. Και δεν εχεις ουτε μετεπιβιβαση, ουτε αγχος να χασεις το τρενο ουτε τιποτα.

Τωρα αν το λογικο ςιναι να πας μεσω μιλανου, μεσω Βενετίας, μεσω Αυστραλίας δε με αφορα. Σιγουρα ομως δε θεωρω λογικο να πας Βενετία με τραινο απο Αγκωνα αντι να πας κατ ευθείαν νε το πλοιο. Εκτος αν υπάρχουν αλλοι λόγοι οπως η ωρα αναχώρησης ή αφιξης του πλοιου, η μερα κλπ...
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
πολυ ακριβοτερο εισητηριο,κοστος φαγητου κλπ.οταν εισαι στο καραβι δεν την βγαζεις με προχειρο φαγητο..εχει και μετακινηση απο το νεο λιμανι στην πιαζαλε ρομα για τρενο..γενικα το βρισκω ασυμφορο.τι δουλεια εχει καποιος να παει βενετια για να παρει βραδυνο για παρισι?το χω παρει κι εγω αλλα μονο επειδη οι δικοι μου ηθελαν να δουν βενετια!
 

Orfeasraf

Member
Μηνύματα
581
Likes
484
τι δουλεια εχει καποιος να παει βενετια για να παρει βραδυνο για παρισι?
Ειπα, δεν με αφορα καθολπυ. Αυτο που ειπα ειναι πως δε μου φαινεται λογικο να μην πας απ ευθειας Βενετια. Κινεζικα τα γραφω; Αν βαλεις και το κοστος του τραινου, ειδικα αν δεν γινει εγκαιρη κρατηση δε νομιζβ να υπαρχει μεγαλη διαφορά.
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
δεν απαντω ειδικα σ εσενα,απλα προσπαθω να δωσω τηε γνωμη μου για να βρει οποιος ενδιαφερεται την πιο σωστη λυση μεσα απο οσα γνωριζω!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.223
Μηνύματα
884.219
Μέλη
38.915
Νεότερο μέλος
katsanas1962@gmai

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom