Γερμανία Ενα μωρο στο Βερολινο! (μεσα απο τα ματια του junior)

tripakias

Member
Μηνύματα
8.024
Likes
12.125
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Απο που να αρχισω! Μα ειναι δυνατον; Δωματιο χωρις ζωγραφισμενους τοιχους, χωρις παιχνιδια στο πατωμα και μπαλονια; Μονο ενα ηλιθιο crib που ειχε θυμιζε το δωματιο μου. Αυτη η βλακεια μεσα στην οποια βρισκομαι οταν ξυπνω καθε πρωι. Τελοσπαντων, τουλαχιστον ειναι διπλα με το κρεβατι της μαμας. Για να δειξω στον μπαμπα ποσο δεν μου αρεσε εκανα εμετο και λερωσα ολα μου τα ρουχα και τη μοκετα. Αλλα ο μπαμπας γελουσε...Πως να το πω; Δεν μου αρεσει εδω, θελω να φυγουμε.

Ευτυχως οι μεγαλοι γρηγορα πεινασαν και ηθελαν κι αυτοι να φυγουμε. Εμενα με βολευε αυτο αλλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν πινουν απο το γαλα της μαμας; Σκετη λιχουδια ειναι. Τον μπαμπα τον εχω δει να πινει καμια φορα.

Η θερμοκρασια εξω ηταν αρκετα καλη, ηλιολουστη μερα. Με κρυο μεν αλλα υποφερτο οπως ακουσα να λενε. Το καροτσι μου το οδηγουσε ο μπαμπας! Μ' αρεσει πολυ αλλα το κανει σπανια. Κανουμε σουζες, σβουρες και μπαλαρινα με τον μπαμπα! Μετα η μαμα τον φωναζει και σταματαμε να παιζουμε. Εκεινη τη μερα ομως η μαμα ηταν απασχολημενη, μιλουσε με την Α. και δεν προσεχε που καναμε μπαλαρινα.

Αφου κατηφορισαμε λιγο προς Alexanderplatz σταματησαμε σε ενα Block House που ειχε στο δρομο μας. Ηταν ωρα φαγητου και ειχε αρκετο κοσμο το μαγαζι αλλα ο ευγενικος κυριος που μας υποδεχθηκε στην εισοδο μας τακτοποιησε σε ενα ωραιο τραπεζι στο αριστερο διαζωμα του καταστηματος.

Οι γυναικες πριν καλα καλα μπουμε στο μαγαζι κατευθυνθηκαν προς τις τουαλετες συνεχιζοντας την παρλα που δεν ειχαν σταματησει καθολη τη διαδρομη ουτε λεπτο.
Να μην σας τα πολυλογω εγω εφαγα μια φρουτοκρεμα της Νεστλε και την συνοδευσα με γαλα. Οι μεγαλοι πηραν για πρωτο μπρουσκετες, γκουλας και γαλλικη κρεμμυδοσουπα, για κυριως steak με λαχανικα, το κλασσικο Block Burger και ο θειος ζητησε γαλοπουλα με βραστα λαχανικα, ενω το γλυκο ειχε σουφλε σοκολατας, τιραμισου και παγωτο με ζεστη σοκολατα. Ολα αυτα συνοδεια γαλλικου κρασιου λευκου Rhone-Alpes και κοκκινου Saint Estephe.

Ξεχασα να πω πως η σερβιτορα ηταν πολυ καλη μαζι μου! Συνεχεια μου εριχνε ματιες και μου χαμογελουσε. Κι οταν εριξα το μπουκαλι με το νερο στο πατωμα και εσπασε δεν με μαλωσε καθολου. Μονο μου τσιμπησε μαγουλο και μου χαιδεψε τα μαλλια. Και δεν αφησε τη μαμα να μαζεψει τη ζημια.

Κι ο μπαμπας με το θειο πρεπει να χαρηκαν γιατι τους ειδα που την κοιτουσαν απο πισω οσο καθαριζε γυαλια και νερο και κατι σχολιαζαν. Και της αφησαν και μεγαλο τιπ φευγοντας. Και η μαμα δεν πηρε χαμπαρι γιατι μιλουσε συνεχεια με την Α.
Τρεις ωρες εκει γλωσσα δεν εβαλαν μεσα. Και να φανταστειτε δεν τους εφτασαν και συνεχισαν εξω. Μα ποσα εχουν να πουν πια; Εγω σε τρεις ωρες μπορω να σας πω ολη την ιστορια της ζωης μου!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και ο θειος ομως ..μονο πρωτεινη τρωει ο καημενος για να διατηρησει τα μουσκουλα.Μα ουτε ενα γλυκακι ..δεν εβαλε στο στομα του?
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.024
Likes
12.125
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Και ο θειος ομως ..μονο πρωτεινη τρωει ο καημενος για να διατηρησει τα μουσκουλα.Μα ουτε ενα γλυκακι ..δεν εβαλε στο στομα του?
Εφαγε μια μπαλα παγωτο...
 

EIRHNH2

Member
Μηνύματα
1.279
Likes
1.348
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Αχ! Περιμενω τη συνεχεια μπας κ παρουμε κ τη μικρη μαζι... Τα Χριστουγεννα που κλεισαμε τα εισιτηρια λεγαμε να την παρουμε , μετα ειπαμε καλυτερα ζευγαρι.... Τωρα που διαβαζω την ιστορια το ψιλοσκεφτομαι παλι... Με καροτσι κινεισαι ανετα σε λεοφωρεια και μετρο; (Αν και εμας πλεον περπαταει κ δνε θελει καροτσι οποτε εχει κυνηγητο και πεσιματα ... - δυσκολη φαση)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.218
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom