groovecollector
Member
Αναμένουμε τον ετήσιο απολογισμό από τον @taver με αγωνία.
Έμεινες κάποιο ΣΚ του έτους σπίτι σου?Παντως φέτος δε θα είναι τίποτα εντυπωσιακό.

Όπως κάνω κάθε χρόνο, συγκέντρωσα τα ταξιδιωτικά μου στατιστικά για το περασμένο έτος (2025). Αυτή ήταν μια σχετικά ήσυχη χρονιά για τα ταξίδια μου, μετά τις χρονιές-ρεκόρ του 2023 και του 2024.
Το 2025 πραγματοποίησα συνολικά 23 ταξίδια, ακριβώς τα μισά σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Α
- 5ήμερο Κρήτη.
- ΠΣΚΔ Βερολίνο & Schwerin.
- 10ήμερο Κρήτη.
- 7 ήμερο Κρήτη και απευθείας από κει 5 ημέρες Βουλγαρία - Ρουμανία (Iasi, Varna, Bucarest).
- 5ήμερο Κρήτη.
- 3ήμερο Κρήτη.
- ΠΣΚ Λονδίνο.
- 3ήμερο Κρήτη.
- 6ήμερο Bologna - Innsbruck - Vienna με τρένα.
- ΠΣΚ Μόναχο.
- ΠΣΚ Βαρσοβία
- 15 ημέρες ακόμα Ισπανία (οι 8 το 2025) - Ο νέος χρόνος με βρήκε στη Σεβίλη.

τῷ ὄντι, ἀναντίρρητα (ἔστω στὴν σχετικότητά της) ἥσυχη, σὰν σχολικὴ τάξη τὸν δεκαπενταύγουστο – κάθε ποὺ χασμουριέται ἀναμένων πτήση σὲ σένιο lobby ἀρεοδρομίου ὁ ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ Τάβερ, κἄποιος κονιόρδος καράμπαμπας κορδώνεται καὶ ἐπαίρεται καὶ καμαρώνει νομίζων ὅτι ἄδραξε βατικανάρχου ὄσχεον διότι καὶ ἐπειδὴς μόλις ἔχει κάνει κράτηση σὲ πεταμένο κακοχεσμένων σινδονίων δωμάτιο ἐν παταρίῳ χασαποταβέρνας στὴν περιοχὴ τῆς λίμνης τοῦ ἀρνητοῦ τοῦ ΟΧΙ.Αυτή ήταν μια σχετικά ήσυχη χρονιά για τα ταξίδια μου, μετά τις χρονιές-ρεκόρ του 2023 και του 2024.
Όλοι αυτό περιμέναμε, κλειδώστε το νήμα τώρα, ολοκληρώθηκε!Όπως κάνω κάθε χρόνο, συγκέντρωσα τα ταξιδιωτικά μου στατιστικά για το...