Ενοικίαση αυτοκινήτου στο εξωτερικό

evi01

Member
Μηνύματα
1.090
Likes
1.660
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
μου την στειλανε αλλα ελληνια ταχυδρομια,δημοσιοι υπαλληλοι.καταλαβαινεις.σε επιμονα τηλεφωνα μου στην τραπεζα πηρα την εξης θεικη απαντηση: ειναι φυσιολογικο να κανει πανω απο μηνα να σου ερθει η νεα πιστωτικη.συμβαινει συχνα!!!!!!θα εχω προβλημα πιστευεις?
Αν η συναλλαγή που θέλεις να κάνεις πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 31/12 δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.
 

thespyros

Banned
Μηνύματα
391
Likes
32
Επόμενο Ταξίδι
ισπανια ΜΑΔΡΙΤΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
ΔΕΝ ξερω τι να κανω εκανα κρατηση απο νετ ενα αυτοκινητο στο σιτε eyope rent και ακομα δεν ξερωεαν εκλεισε:(
 

thespyros

Banned
Μηνύματα
391
Likes
32
Επόμενο Ταξίδι
ισπανια ΜΑΔΡΙΤΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
εστιελα και στην AVISεχει καλες τιμες ελπιζω =να μην με χρεωσει ,,,,το προηουμενο
 

alex_thess

Member
Μηνύματα
63
Likes
14
εστιελα και στην AVISεχει καλες τιμες ελπιζω =να μην με χρεωσει ,,,,το προηουμενο
Καλησπέρα Φίλε,
πρώτα επικοινωνείς με την εταιρία μου που έκανες κράτηση με το αυτοκίνητο (autorent .com ) και μετα με την εταιρεία μου εγινε η ενοικίαση (π.χ AVIS, HERTZ, NATIONAL κ.τ.λ)

Αν δεν έχει γίνει η κρατηση από την autorent .com επικοινωνείς με την τράπεζα που έβγαλες την κάρτα και ρώτας αν έχει γίνει η χρέωση,

ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Π Ι Σ Τ Ω Τ Ι Κ Η ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ! - ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ Η autorent .com ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!
 

nikol magic

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Γεια σε ολους .
θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχει νοικιασει αυτοκινητο μεσο της ryanair ,
ταξιδευω για μιλανο τον επομενο μηνα και φθανω 23.οο η ωρα , στο αεροδρομιο bergamo .Για την ενοικιαση γραφει οτι ειναι 123 eur. Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι για ολες τις ημερες ( 4 ημερες ) η για μια ημερα . Αν εχει νοικιασει καποιος αυτοκινητο με αυτο τον τροπο ας με βοηθησει . Επισης θα ηθελα να μαθω μεχρι τι ωρα εχει δημοσια συγκοινωνια στο Μιλανο και ειδικα τραμ , γιατι το ξενοδοχειο που εκλεισα ειναι κοντα σε σταση του τραμ . Ευχαριστω εκ των προτερων .
:D:D:D
 

rebellos

Member
Μηνύματα
163
Likes
17
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΝΝΗ
Καλημέρα! Δεν έχω νοικιάσει μέσω Ράιαν αλλά είναι μέσω χέρτζ η ενοικίαση, οπότε φαντάζομαι τα 123 είναι ολόκληρο το πόσο. Μου φαίνεται υπερβολικό για μια ημέρα. Επίσης τραμ και μέτρο λειτουργούν μέχρι πολύ αργά, νομίζω 00.30 στο Μιλάνο. Η σελίδα τους νομίζω είναι www.atm.mob.it
 

nikol magic

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Ενοικιαση αυτοκινητου

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου , αλλα φτανω απο Θεσσαλονικη Βεργκαμο στις
11 το βραδυ και ο γυρισμος ειναι στις 7 το πρωι . Το ξενοδοχειο που εκλεισα ειναι προσβασιμο με τραμ και με επικοινωνια μαζι τους μου ειπαν οτι το πρωτο τραμ ξεκιναει στις 6.30 ,οποτε το βλεπω πολυ δυσκολο να φτασω στο αεροδρομιο στην ωρα μου . Εξαλου ειμαστε παρεα 5 ατομων και θελουμε να παμε και προς τις λιμνες και αν προλαβουμε να ταξιδεψουμε για βενετια μονοημερη ετσι για να παρουμε μια γευση . Αν μπορεις να με βοηθησεις για το κοστος του αυτοκινητου με διοδια και βενζινες .
 

rebellos

Member
Μηνύματα
163
Likes
17
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΝΝΗ
Καλημέρα! Δεν μου ειπες ποσες μερες θα κατσεις Ιταλια; Για να σου πω τη γνωμη μου...Βενζίνες είναι οσο εδω, το ντιζελ τους ειναι ακριβο, φτανει και 1,80, η αμολυβδη γυρω στο 1,90. Τα διόδια είναι ακριβά, Μπέργκαμο - Μιλάνο γύρω στα 4 - 4,5 ευρω.
Αν καθήσεις μέχρι 3 -4 μέρες θα σου πρότεινα να μην πας και Μιλάνο και Βενετία, είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Εγώ πηγα δυο ΠΣΚ, το ενα Μπέργκαμο Μιλάνο Βερόνα (ηθελα λίμνη Κόμο αλλά εβρεχε πολυ και πήγα Βερόνα), και το αλλο κατευθείαν Βερόνα, Βενετια. Είναι μεγάλη ταλαιπωρία και Μιλάνο και Βενετία. Να πας ή δυτικά (Μιλάνο, λίμνες) ή ανατολικά (Σιρμιονε, Βερόνα, Πάντοβα, Βιτσεντζα και φυσικα Βενετία). Τα δε ταξίδια απο autostrada οσο ωραία κι αν ειναι, αυτος που οδηγει ειναι μεγαλη κούραση, εμεις εδω εχουμε συνηθηισει Πατρα Αθηνα στον σκατοδρομο με στροφες με λακουβες, ενω εκει ειναι μια απεραντη ευθεία, νυστα σκετη!
Για λιμνες χρειαζεστε οπωσδηποτε αυτοκινητο!
 

nikol magic

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
πες μου λιγο για το αυτοκινητο που νοικιασες μεσω της χερτζ εμεις θα το παρουμε απο το αεροδρομιο 12 τα μεσανυχτα και θα το παραδωσουμε 6 τα ξημερωματα μηπως υπαρχει καοιο προβλημα με τις ωρες γιατι ειναι η πρωτη φορα που νοικιαζουμε .
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.445
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom