makisg
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησιά Φίτζι
Και εγώ κλείνω την ασφάλεια από τον γκισέ της εκάστοτε εταιρείας που νοικιάζω αμάξι.
Απο Goldcar νοικιάσαμε στην Ιταλία (Βερόνα), κατευθείαν απο το site τους και κάναμε μικτή ασφάλεια. Δεν είχαμε απολύτως κανένα πρόβλημα απο την εταιρεία.Προσγειωνόμαστε Μυλουζ παμε κολμαρ Στρασβούργο Παντεν Χαϊδελβέργη Μετά Παρισι. Ημουν ετοιμος να κλείσω απο goldcar ενα pegeuot 208 ,αλλα τρόμαξα διαβάζοντας τις κριτικές για απατη μςντα αυτοκίνητα και τις μικτές ασφάλειες
Με αρκετή εμπειρία σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο εξωτερικό σου λέω με βεβαιότητα την πλήρη ασφάλεια με 0 € απαλλαγή (zero excess) να την πάρεις από την εταιρεία επιτόπου όταν φτάσεις.Τι ειναι προτιμότερο :
Να παρει κανείς απο πλατφόρμα και την ασφάλεια του οχήματος ή να την πάρει απο τον γκισέ. Εχω ακούσει οτι εαν πχ πάρεις ασφαλεια απο την πλατφόρμα το rent a car δεν τι δέχεται
Ας πούμε ότι κλείνω από μεσάζοντα το αυτοκίνητο και θέλω να κλείσω την πλήρη ασφάλεια από την εταιρεία.Με αρκετή εμπειρία σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο εξωτερικό σου λέω με βεβαιότητα την πλήρη ασφάλεια με 0 € απαλλαγή (zero excess) να την πάρεις από την εταιρεία επιτόπου όταν φτάσεις.
Από την πλατφορμα του μεσάζοντα κάνω πια μόνο την ενοικίαση. Έτσι έχω ήσυχο το κεφάλι μου και έχω πάντα οδική βοήθεια ακόμη και για λάστιχο.
Το τονίζω αυτό με την οδική βοήθεια γιατί όταν αγόρασα παλιά την έξτρα ασφάλεια από την ενδιάμεση πλατφόρμα δεν την αναγνώρισε η εταιρεία ενοικίασης στο Βερολίνο και μου είπε ότι θα είχα οδική μόνο σε περίπτωση ατυχήματος.
...χοντρικά υπολόγισε 15-20 ευρώ την ημέρα για zero excess ....μηδενική συμμετοχή.Ας πούμε ότι κλείνω από μεσάζοντα το αυτοκίνητο και θέλω να κλείσω την πλήρη ασφάλεια από την εταιρεία.
Η τιμή της ασφάλειας που βλέπω online, για το ίδιο αυτοκίνητο, μέσω του σάιτ της εταιρείας (Sixt), θα είναι η ίδια που θα μου ζητήσουν και επιτόπου; Γιατί θέλω να ξέρω που θα κυμαίνεται μην βρεθώ προ εκπλήξεως.
Ευχαριστώ πολύ. Πάλι καλά μοθ έφυγε το άγχος αυτό.. Πάμε σε λίγο καιρό για το άγχος της βαλίτσας..Σχεδον απιθανο να μην βρεις διπλα διπλα θεσεις να κατσετε μαζι..μια φορα μονο σε πτηση εσωτερικου δεν εβρισκα διπλα διπλα γιατι μπηκα στις 24ωρες προ πτησης αλλα ευτυχως τελευταια στιγμη αδειασε η διπλανη απο μενα και μετεφερα τη θεση του αγοριου μου..παντως αν μπεις με το που ανοιξει θα βρεις 100%
Καλά είναι.Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αυτήν την εταιρεία.Ναι έχει την Hetzh και άλλη μια. Νομίζω πως είναι πολύ καλή εύκαιρια.
Παραλαβή από Hertz 20/1 και παράδοση 25/1 150€ με όλα μέσα. Ενώ από το Internet το βρίσω 140€ περίπου. Καλά δεν είναι?
Η τιμή της έξτρα ασφάλειας για μηδενική απαλλαγή διαφέρει ανάλογα με την κατηγορία του αυτοκινήτου, την εταιρεία ενοικίασης και τη χωρα που γίνεται η ενοικίαση.Ας πούμε ότι κλείνω από μεσάζοντα το αυτοκίνητο και θέλω να κλείσω την πλήρη ασφάλεια από την εταιρεία.
Η τιμή της ασφάλειας που βλέπω online, για το ίδιο αυτοκίνητο, μέσω του σάιτ της εταιρείας (Sixt), θα είναι η ίδια που θα μου ζητήσουν και επιτόπου; Γιατί θέλω να ξέρω που θα κυμαίνεται μην βρεθώ προ εκπλήξεως.