vaggelakos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- salzburg?!
Πληροφοριακά τελικά έκλεισα από την εν λόγω εταιρεία ένα pegeuot 3008 για 6 μέρες με 26€ τη μέρα. Τώρα μπορεί να μου φέρουν μηχανάκι στο αεροδρόμιο αντί για το pegeuot
είναι νορμάλ τιμές για Ιταλία.Πληροφοριακά τελικά έκλεισα από την εν λόγω εταιρεία ένα pegeuot 3008 για 6 μέρες με 26€ τη μέρα. Τώρα μπορεί να μου φέρουν μηχανάκι στο αεροδρόμιο αντί για το pegeuot
Δε θα το έλεγα νορμάλ ένα 3008. Πολύ φθηνό είναι και με έκανε καχύποπτο αλλά το έκλεισαείναι νορμάλ τιμές για Ιταλία.
πρέπει να κάνεις ασφάλεια με πλήρη απαλλαγή στον γκισέ που πιθανότατα θα σου βγει περισσότερο από ότι η ημερήσια ενοικίαση του αυτοκινήτου. κάνα 50ρικο πάνω κάτω ίσως και λίγο πιο πολύ.
Συγνώμη τώρα που ρωτάω αλλά αν δεν κάνω ασφάλεια (δεν έχω κάνει)με πλήρη απαλλαγή, τι θα πάθω? Δε μιλάω να μου πέσει μετεωρίτης!είναι νορμάλ τιμές για Ιταλία.
πρέπει να κάνεις ασφάλεια με πλήρη απαλλαγή στον γκισέ που πιθανότατα θα σου βγει περισσότερο από ότι η ημερήσια ενοικίαση του αυτοκινήτου. κάνα 50ρικο πάνω κάτω ίσως και λίγο πιο πολύ.
|
|
Νοίκιασα από ΟΚ mobility το καλοκαίρι Βαρκελώνη ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο με σένα. Όλα πήγαν άψογα. Εγώ όμως πάντα παίρνω την πλήρη ασφάλεια.Κοίταξα χτες λόγω black Friday για ενοικίαση αυτοκινήτου μιας και έχουμε κλεισμένα αεροπορικά εισιτήρια για Μπέργκαμο. Και είδα εταιρεία χθες με τιμές τόσο καλές που με προβλημάτισαν για το κατά πόσο ευσταθούν. Έχει νοικιάσει αυτοκίνητο ποτέ κανείς με ok mobility?
Εγώ πάντως στην Ιταλία με γνωστές εταιρείες όπως Europcar, avis, sixt, hertz βλέπω ότι είναι ακριβή χώρα για ενοικίαση οχήματος.οι τιμές ενοικίασης στη γειτονική χωρα είναι αρκετά χαμηλές.
στην ασφάλεια τώρα.
θα πρέπει να πληρώσεις για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο αυτοκίνητο μέχρι το ποσό απαλλαγής από την τσέπη σου με την βασική ασφάλεια του αυτοκινήτου.
επίσης όλο αυτό το ποσό (άσχετα αν κάνεις ζημια η όχι) θα δεσμευτεί από την πιστωτική σου κάρτα. θα επιστραφεί στο τέλος της ενοικίασης αν δεν έχει γινει κάποια ζημια.
αυτό το ποσό μπορεί να είναι και 2000 ευρώ ίσως παραπάνω η παρακάτω. το γράφει στους όρους ενοικίασης.
η εταιρεία είναι μεγάλη και φαίνεται σοβαρή,
Δε θα το έλεγα νορμάλ ένα 3008. Πολύ φθηνό είναι και με έκανε καχύποπτο αλλά το έκλεισα
Όταν λες ακριβή; Εξαρτάται και απο την περίοδο βέβαια.Εγώ πάντως στην Ιταλία με γνωστές εταιρείες όπως Europcar, avis, sixt, hertz βλέπω ότι είναι ακριβή χώρα για ενοικίαση οχήματος.
Εγώ σε όλες τις περιόδους που έχω κοιτάξει από αντίστοιχα Γερμανία που νοικιάζω έχει τουλάχιστον 200 ευρώ διαφορά στη μικρή κατηγορία (mini) και εκτοξεύεται σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Πχ 300 ο ένας 500 ο άλλος για 7 ημέρεςΌταν λες ακριβή; Εξαρτάται και απο την περίοδο βέβαια.