Εξωτικο ταξιδι τον Ιανουαριο

CostaNastazia

Member
Μηνύματα
37
Likes
40
Τελικά αποφασίσαμε και έχουμε κλείσει τα εισιτήρια για Μεξικό παιδιά και σας ευχαριστώ πολύ γιατί ούτε που μας περνούσε από το μυαλό αυτό το μέρος. Όσο πιο πολύ ψάχνουμε και διαβάζουμε για την περιοχή τόσο πιο πολύ πορωνόμαστε!! Έχω πολύ τρέξιμο αυτή την εποχή και προσπαθώ να φιάξω πρόγραμμα με τι να κάνουμε την κάθε μέρα οπότε θα επανέλθω με ερωτήσεις.
 

CostaNastazia

Member
Μηνύματα
37
Likes
40
Σκέφτομαι να κλείσω το ξενοδοχείο La Tortuga hotel & spa στην πλαγια ντε καρμεν, το γνωρίζει κανείς και πως σας φαίνεται?
Θα έχουμε δυο βδομαδες σύνολο μαζί με τις μέρες πτήσης και αναρωτιέμαι αν προλαβαίνουμε να πάμε και στο Μπελιζ, αλλά μόνο στα νησάκια. Θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο, αλλά θα προτιμούσα να μην περάσουμε τα σύνορα με το όχημα. Νιώθω οτι δεν είναι πολύ ασφαλές διάβασα και κάποια αρνητικα σχόλια σε ξένα σαιτ και φοβάμαι μην μπλέξουμε σε περιπέτειες.
Υπάρχει εύκολος και ασφαλής τρόπος ή να το αφήσουμε καλύτερα και να μείνουμε στη χερσόνησο γιουκατάν? Αν τελικά δεν πάμε στα νησάκια στο Μπελίζ τι άλλο θα πρότεινατε παρεμφερές?
go2dbeach σου έχω στείλει μήνυμα προσωπικό.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.344
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Το ξενοδοχείο δεν το γνωρίζω, εμένα καλό μου φαίνεται, εξαρτάται από το τι ζητάτε εσείς στο γαμήλιο ταξίδι σας. Σαν τοποθεσία είναι μια χαρά αν θέλετε να είσαστε κοντά στην 5th avenue και γενικά στη δράση.

Στα νησιά του Μπελίζ Caulker και Ambergris μπορείτε να πάτε χωρίς να περάσετε με αυτοκίνητο τα σύνορα εφόσον δε θέλετε. Υπάρχει water taxi από Chetumal

εδώ είναι το σάιτ http://sanpedrowatertaxi.com/aboutus.html

Κάπου είχα διαβάσει πρόσφατα οτι μπορούσες και από το Xcalac να πας. Ψάξτο αν θες.
Εναλλακτικά μπορείτε να πάτε isla Mujeres αν δεν το έχετε βάλει ήδη στο πρόγραμμα και isla Holbox.
 

CostaNastazia

Member
Μηνύματα
37
Likes
40
Το ξενοδοχείο και η πρώτη εβδομάδα έχουν κλειστεί κομπλέ! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με τα νησάκια. Αποφασίσαμε να περάσουμε και τη δεύτερη εβδομάδα στο Μεξικό και να πάμε προς Μέριδα και Βαγιαδολιθ.

Εναλλακτικά μπορείτε να πάτε isla Mujeres αν δεν το έχετε βάλει ήδη στο πρόγραμμα και isla Holbox.
Εννοείται οτι είναι στο πρόγραμμά η isla mujeres!!
 

Nat ni

Member
Μηνύματα
101
Likes
139
Το ξενοδοχείο και η πρώτη εβδομάδα έχουν κλειστεί κομπλέ! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με τα νησάκια. Αποφασίσαμε να περάσουμε και τη δεύτερη εβδομάδα στο Μεξικό και να πάμε προς Μέριδα και Βαγιαδολιθ.


Εννοείται οτι είναι στο πρόγραμμά η isla mujeres!!
Στην ενδοχώρα του Γιουκατάν νοιώθεις το πραγματικό Μεξικό.Η Riviera Maya,όλη σχεδόν (οχι μόνο το Κανκουν),έχει τέλειες παραλίες Καραιβικής ,ωραία νησάκια ,πολλές δραστηριότητες να κανεις,αλλά είναι (Αμερική).Δεν το λέω για αρνητικό .Μολις μπαίνεις στο εσωτερικό αμέσως καταλαβαίνεις την διαφορά.Αν έχετε μια βδομάδα στην διάθεση σας προλαβαίνετε να πάτε και πιο μακριά ,Καμπετσε ή Παλενκε.Εμεις καθίσαμε δυο μέρες Μέριδα ,δύο Valladolid ,τις απολαύσαμε ,πήγαμε σε όλες τις γύρω πυραμίδες ,σε σενότες,κάναμε ωραίες βόλτες .Σας μένουν άλλες δυο- τρεις μερες να πάτε και πιο πέρα .
Όπως και να το κανονίσετε καλά να περάσετε.
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.767
Likes
18.143
... να προσθέσω Παλένκε, Σαν Κριστόμπαλ....μέρη μοναδικά. Παραλίες βρίσκεις και καλύτερες στη Καραϊβική από αυτές του Μεξικού, μιλάει ο παραλιολόγος τώρα:)
Άσε που ρίχνεις και μια βουτιά εδώ και λες ΟΚ, εδώ είμαστε
 

CostaNastazia

Member
Μηνύματα
37
Likes
40
Μπουένος ντίας :haha:
Αγαπητοι φίλοι είναι λίγες μέρες που επιστρέψαμε :cry: από αυτό το υπέροχο ταξίδι. Δεν έχω συνέλθει ακόμα o_O από όσα είδα! Η πρώτη εβδομάδα ήταν κανονισμένη και μείναμε στην Playa Del Carmen στο http://www.hotellatortuga.com/ το οποίο ήταν μια όαση με τις πισίνες και τους κήπους και μας φέρθηκαν άψογα!
Η πλάγια ήταν αυτό που θέλαμε, και χαλάρωση και νυχτερινή ζωή το βράδυ,όπως τα περιγράφει η go2dbeach ακριβώς την οποία ευχαριστώ μια ακόμη φορά για τη βοήθειά της. Το Κανκούν έχει υπέροχη παραλία με τα νερά να αλλάζουν χρώματα με τα σύννεφα και τον ήλιο. Αλλά τη χαλάει πολύ το υπερβολικό χτίσιμο, τα αυτοκίνητα και η βαβούρα από τα ξενοδοχεία.
Ευχαριστηθήκαμε την Ακουμάλ, πανέμορφος κόλπος, μεγάλη παραλία για χαλάρωση και μαύρισμα και φοβερό υποβρύχιο με χελώνες να κολυμπάνε στον ύφαλο!! Ακουμάλ σημαίνει το μέρος της χελώνας στη γλώσσα των μάγια.
Το χαιλάιτ αυτής της εβδομάδας ήταν η μέρα στο Xcaret, όλη η μέρα, κάθε στιγμή της μέρας μέχρι το βραδυνό σόου :clap::clap:

Τη δεύτερη εβδομάδα ακολουθήσαμε τη συμβουλή της Natni προς Μέριδα και Βαγιαδολίδ και περίχωρα με τις πιραμίδες Chichen Itza και το Cenote Ik Kil να μας ξετρελαίνουν! Απογευματινοί περίπατοι στις πλατείες της Μέριδα με κρυα μπιριτσα και τορτίγιες αχχχχ!!
Το ταξίδι τελείωσε στο ίσλα Μουχέρες, ένα καταπληκτικό νησάκι με σούπερ παραλία και υφάλους. Βουτιές στο γκαραφόν και πλατσούρισμα στην πλάγια νόρτε μέχρι δυο ώρες πριν την πτήση :bleh:
Μακάρι να είχαμε πιο πολλές μέρες να πάμε και παραπέρα γιατί είναι όπως τα λέτε: Όσο πιο μέσα στην ενδοχώρα πας, τόσο πιο πολύ Μεξικό βλέπεις. Ερωτέυτηκα τη Μέριδα :)
Πάντως το Γιουκαταν είναι ανεξάντλητο για ταξίδι είναι ένα μέρος που έχει τόσα πολλά και διαφορετικα πράγματα να κάνεις και να δεις. Είχαμε δυο βδομάδες αλλά πραγματικα οι μέρες δε φτάνουν γιατί θέλαμε και να ξεκουραστούμε αλλά και λυσάγαμε να δούμε όσο πιο πολλά γινόταν.
Δεν είμαι καλή στις περιγραφές όπως άλλοι εδω που είναι αστέρια για να σας γράψω περισσότερα,αλλά έτσι κι αλλιώς είναι ένα μέρος μαγικό που πρέπει να το ζήσεις για να καταλάβεις.
Ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τη βοήθεια σας και καλά ταξίδια να έχουμε :)
 

alma

Member
Μηνύματα
3.717
Likes
15.010
Φαίνεται να περάσατε υπέροχα....

Αν μπορούσες να γράψεις και καμιά ιστοριούλα με φωτογραφίες και περισσότερες λεπτομέρειες για το πως το οργανώσατε, πως περάσατε εκεί κλπ, καλά θα ήταν...
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.552
Likes
12.363
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Αμερική
Συμφωνώ εντελώς με την @alma και θέλουμε πολλές φωτογραφίες και πολλές λεπτομέρειες :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.648
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom