Επιβραβεύσεις booking.com

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μας έρχονται όταν δεν χρειαζόμαστε,
θέλοντας να κάνω κράτηση,την οποία έκανα Μάιο,δεν ξαναέλαβα ποτέ
Λέτε εδώ τελικά να κρύβεται η απάντηση για το γεγονός ότι δεν έχω λάβει ποτέ κωδικό; :rolleyes:
Από την άλλη όμως δε γίνεται να ψάχνει κανείς χωρίς να κάνει σύνδεση στο λογαριασμό του, γιατί βλέπει διαφορετικές κι ανεβασμένες τιμές. Πρόβλημα...

vitalogy

Member
Εγώ είμαι χρόνια πελάτης αλλά το μόνο που μου δίνουν κάποιες φορές κάποια λεφτά στο πορτοφόλι τα οποία θα τα εξαργυρώσω στο επόμενο ταξίδι.

Σ΄ εμένα πάντως βγάζει μόνο στις περιόδους που έχουν ολοκληρωθεί όλες οι κρατήσεις μου κι αρχίζω να ψάχνω για τις επόμενες. Μόλις κλείσω την πρώτη διαμονή δεν μου ξαναβγάζει.
Δεν είμαι βέβαιος ότι κατάλαβα αλλά υποθέτω ότι αν θέλεις μπορείς να ακυρώσεις μια υψηλή κράτηση χωρις ακυρωτικά και να τη ξανά κλείσεις αμέσως με τον κωδικό επιβαβρευσης εφόσον τον έχεις!

@psilos3 νομίζω οι επιβραβεύσεις αφορούν την booking.com σκέτο! Δεν έχουν σχέση με την συνεργασία της Aegean air. Δεν πιστεύω ότι έχει επιβράβευση με την booking com από το σάιτ της Αιγαίου. Το πλεονέκτημα να κλείσεις ξενοδοχείο από το σάιτ της αεροπορικής είναι ότι κερδίζεις μόνο μίλια.

με μικρή επιφύλαξη.

connosp

Member
Δεν είμαι βέβαιος ότι κατάλαβα αλλά υποθέτω ότι αν θέλεις μπορείς να ακυρώσεις μια υψηλή κράτηση χωρις ακυρωτικά και να τη ξανά κλείσεις αμέσως με τον κωδικό επιβαβρευσης εφόσον τον έχεις!

@psilos3 νομίζω οι επιβραβεύσεις αφορούν την booking.com σκέτο! Δεν έχουν σχέση με την συνεργασία της Aegean air. Δεν πιστεύω ότι έχει επιβράβευση με την booking com από το σάιτ της Αιγαίου. Το πλεονέκτημα να κλείσεις ξενοδοχείο από το σάιτ της αεροπορικής είναι ότι κερδίζεις μόνο μίλια.

με μικρή επιφύλαξη.
Το ότι μπορείς να ακυρώσεις την κράτηση σου χωρίς να χάσεις το 10ο/ο μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ, εφόσον δεν έχει λήξει. Συνέβη σε εμένα αν και σε τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιον εκπρόσωπο της booking με ανέφερε ότι δεν θα ισχύσει εκ νέου ο κωδικός έκπτωσης.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.081
Μέλη
39.827
Νεότερο μέλος
Mycenaean

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom