Επιβραβεύσεις booking.com

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Αυτό και πολλά άλλα που γράφει και δεν πρόκειται να διαβάσω.
Εν τω μεταξύ δεν έφτασα καν μέχρι τη κράτηση. Φαίνεται οτι δεν δουλεύει με το άνοιγμα του συνδέσμου. Δεν αναφέρει πουθενά οτι μπορείς να κερδίσεις μέχρι 10%, ενω ο άλλος σύνδεσμος το γράφει.
Εγω παλιοτερα που είχα δοκιμάσει, μου εδινε την εκπτωση και μόλις εβαζα την κάρτα και έβλεπε τον τόπο έκδοσης, μου γύριζε την αρχική τιμή.

Οι κωδικοί που δίνει με μειλ στον καθένα μας η booking είναι κλάσης ανώτεροι και σου δίνουν εγγυημένα το ποσοστό που λένε σε όποια κράτηση και αν κάνεις απο 50€ και πάνω.
Εννοείται, αλλά δεν εχω λάβει ποτε κωδικό και στα τόσα χρόνια κρατήσεων έχω ενα τζιρο 5ψηφιο...
Ειχα φτιάξει και ενα αλλο account και είχα κάνει κατι ημιτελείς κρατήσεις μπας και στείλουν σε αυτό αλλά και πάλι τίποτα! Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τα κριτήρια της αποστολής των κωδικών...

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός

jimp

Member
Αγαπητές και αγαπητοί θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμος κάποιος κωδικός γιατί είναι στα σκαριά μια ιδιαιτέρως ακριβή κράτηση και κρίμα να μην υπάρχει ανταπόδοση.

Δυστυχώς δεν μπορώ να υποσχεθώ πως θα ανταποδώσω με κωδικό γιατί η booking δεν μου έχει στείλει ποτέ

ΑΛΛΑ

μπορώ να σας ενημερώσω για όλα τα αξιοθέατα της ομορφότερης πόλης της Ελλάδας, της Λάρισας φυσικά και να σας ενημερώσω για το που θα βρείτε 1) καλύτερο πρόβειο κεμπάπ (άντε κοντοσούβλι για όσους είναι από Αθήνα και κάτω από το αυλάκι) 2) καλύτερα πρόβεια παϊδάκια 3) τον καλύτερο χαλβά Φαρσάλων 4) την καλύτερη πουτίγκα που έχετε φάει στην ζωή σας.

Ευχαριστώ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.101
Μέλη
39.847
Νεότερο μέλος
lefteris06

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα