tatooine
Member
Σίγουρα μέχρι τη λήξη του.Δηλαδή αν έχω χρησιμοποιήσει κουπόνι για κράτηση και την ακυρώσω, "αναβιώνει" το κουπόνι; Και αν ναι, για πόσο, δηλαδή μέσα σε πόσο χρόνο μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί;
Σίγουρα μέχρι τη λήξη του.Δηλαδή αν έχω χρησιμοποιήσει κουπόνι για κράτηση και την ακυρώσω, "αναβιώνει" το κουπόνι; Και αν ναι, για πόσο, δηλαδή μέσα σε πόσο χρόνο μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί;
View attachment 498166 10%
Λήξη 16/5/25
Μόλις γίνει το check out πιστώνεταιΓνωριζει κανεις οι πιστωσεις ποσο καιρο μετα απο την πραγματοποιηση της κρατησης,πιστωνονται???
Στην τελευταία μου κράτηση που είχα πίστωση 10% έκανα check out 28/12/24 και ήρθε email στις 11/1/2025 ότι η πίστωση είναι διαθέσιμη στο πορτοφόλι μου, δηλαδή 14 μέρες μετά το check out.Γνωριζει κανεις οι πιστωσεις ποσο καιρο μετα απο την πραγματοποιηση της κρατησης,πιστωνονται???
Εχω κρατηση που εκανα τσεκ ουτ 12-4 κ ακομα να φανει κατι κ ειναι κ μεγαλο ποσο...μου φαινεται πρεπει να μιλησω με την εξυπηρετηση...Στην τελευταία μου κράτηση που είχα πίστωση 10% έκανα check out 28/12/24 και ήρθε email στις 11/1/2025 ότι η πίστωση είναι διαθέσιμη στο πορτοφόλι μου, δηλαδή 14 μέρες μετά το check out.
Δεν ξέρω εάν η καθυστέρηση οφείλεται στις αυξημένες κρατήσεις λόγω εορτών, αλλά μου έκανε εντύπωση η καθυστέρηση της πίστωσης.
Συνήθως, μετά από μια εβδομάδα την έβλεπα σε άλλες κρατήσεις.
Πάντως όχι και σε 1-2 μέρες.