Επιβραβεύσεις booking.com

tatooine

Member
Δηλαδή αν έχω χρησιμοποιήσει κουπόνι για κράτηση και την ακυρώσω, "αναβιώνει" το κουπόνι; Και αν ναι, για πόσο, δηλαδή μέσα σε πόσο χρόνο μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί;
Σίγουρα μέχρι τη λήξη του.

fdara

Member
Επίσης αν υπάρχει κάποιος που να έχει κωδικό και να μην το χρειάζεται. ευχαριστω

8avos

Member
Μάλλον μπαίνουμε σε περίοδο που κάνουν άπαντες booking ώστε να "προωθήσει" μέσω κωδικών η εταιρεία κρατήσεις.

Ήθελα κ γω να ζητήσω για μια κράτηση υψηλή που τελικά έκανα,θεωρώντας πως δεν κινείται το νήμα κ αυτό για τους από πάνω λόγους

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Διαθεσιμος κωδικος για 10% με ληξη μεθαυριο.

Θα προτιμηθει να δωθει σε μελος που δεν εχει λαβει απο μενα ξανα στο παρελθον!

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι

maria91

Member
Γνωριζει κανεις οι πιστωσεις ποσο καιρο μετα απο την πραγματοποιηση της κρατησης,πιστωνονται???

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Γνωριζει κανεις οι πιστωσεις ποσο καιρο μετα απο την πραγματοποιηση της κρατησης,πιστωνονται???
Στην τελευταία μου κράτηση που είχα πίστωση 10% έκανα check out 28/12/24 και ήρθε email στις 11/1/2025 ότι η πίστωση είναι διαθέσιμη στο πορτοφόλι μου, δηλαδή 14 μέρες μετά το check out.
Δεν ξέρω εάν η καθυστέρηση οφείλεται στις αυξημένες κρατήσεις λόγω εορτών, αλλά μου έκανε εντύπωση η καθυστέρηση της πίστωσης.
Συνήθως, μετά από μια εβδομάδα την έβλεπα σε άλλες κρατήσεις.
Πάντως όχι και σε 1-2 μέρες.

maria91

Member
Στην τελευταία μου κράτηση που είχα πίστωση 10% έκανα check out 28/12/24 και ήρθε email στις 11/1/2025 ότι η πίστωση είναι διαθέσιμη στο πορτοφόλι μου, δηλαδή 14 μέρες μετά το check out.
Δεν ξέρω εάν η καθυστέρηση οφείλεται στις αυξημένες κρατήσεις λόγω εορτών, αλλά μου έκανε εντύπωση η καθυστέρηση της πίστωσης.
Συνήθως, μετά από μια εβδομάδα την έβλεπα σε άλλες κρατήσεις.
Πάντως όχι και σε 1-2 μέρες.
Εχω κρατηση που εκανα τσεκ ουτ 12-4 κ ακομα να φανει κατι κ ειναι κ μεγαλο ποσο...μου φαινεται πρεπει να μιλησω με την εξυπηρετηση...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.034
Μέλη
39.752
Νεότερο μέλος
Vassilis123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom