GTS
Member
4 καλοκαίρια εκεί δε συνάντησα το παραμικρό πρόβλημα....αν θες νησιά και θάλασσα μόνο να προσέξεις την εποχή.
Δεσποινις παρακαλώΚύριοι και κυρία σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Πολύ καλή ιδέα μου φαίνεται το Μεξικο. Θα αρχίσω την ερευνα για να δω τι προσφέρει σαν τόπος. Εξακολουθώ ομως να δεχομαι προτασεις.
Πραγματικά χαίρομαι γιατί ακούγονται πολλές απόψεις και ο κόσμος αφού διαβάσει κρίνει και αποφασίζει... για άλλους λοιπόν το 41 υπό σκιάν στη μέση της ερήμου είναι μια χαρά καιρός, για μένα είναι κόλαση... καμιά αντίρηση ο καθένας όπως γουστάρει...απλά αν πάτε τον Απρίλιο που πήγα εγώ και είχε 25 βαθμούς να πάρετε παλτό γιατί θα κρυώνετε...Μια χαρά εποχή είναι, μάλιστα το τριήμερο της 4ης Ιουλίου είναι και καραχάι σίζον, γεμάτα ήταν τα ξενοδοχεία (προφανώς από αστρονάυτες). Η αίσθηση καιρού ήταν σαφώς καλύτερη από την Κούβα το καλοκαίρι (δεν έχει καθόλου υγρασία το μέρος), προφανώς και οι πισίνες ήταν γεμάτες, όπως και το Γκραν Κάνυον. Από όλους αυτούς τους ανθρώπους περιέργως κανείς δε φορούσε σκάφανδρο έχω και τα σχετικά φωτογραφικά ντοκουμέντα..