Επιλογή κατάλληλου προορισμού

maredia

Member
Μηνύματα
121
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
In my new place
Ταξίδι-Όνειρο
Φλοριανόπολις, Βραζιλία
Φυσικά και δεν είναι αδύνατο αφού θα διαθέσετε άλλα 1000 ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, απλά όπως εἰπε και η go2dbeach ρωτήστε πρώτα το συγκεκριμένο πρακτορείο για τα πιο φθηνά εισιτήρια σε τέτοιους προορισμούς κλπ και στη συνέχεια ψάξτε το παραπάνω για ξενοδοχεία και το κόστος της ζωής εκεί ώστε να γίνει ένας καλός συνδυασμός.Αυτό που άκουσα από πολλούς πάντως είναι ότι οι Σευχέλλες είναι πολύ "ακριβές", ενώ η Ταυλάνδη και το Μπαλί αρκετά φθηνἀ, έτσι δεν είναι forum experts?Summer σου έστειλα και π.μ. με τις λεπτομέρειες του δικού μας ταξιδιού.
 

SUMMER

Member
Μηνύματα
19
Likes
0
Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ maredia. Μας βοήθησες απίστευτα. Από το π.μ. που μου έστειλες βλέπω ότι έχεις καταλάβει τι ζητάμε.Δυστυχώς δεν μπόρεσα να σου απαντήσω και εγώ σε π.μ. γιατί δεν μου το επέτρεπε το forum. Είχαμε αρχίσει να απαγοητευόμαστε. Νομίζαμε ότι είμαστε εκτός πραγματικότητας όταν ζητούσαμε με αυτά τα λεφτά να πάμε σε τέτοια μέρη. Απ' ότι μας λές όμως είναι εφικτό.

Ξέρουμε καλά τι θέλουμε και από ότι βλέπω έχεις καταλάβει και εσύ τι είναι αυτό που ζητάμε. Όταν μίλησες για Μαυρίκιο τρελαθήκαμε. Είναι ακριβώς αυτό που σκεφτόμαστε αλλά δεν τολμούσαμε καν να το συζητήσουμε γιατί ξέραμε ότι είναι απλησίαστα από θέμα τιμών. Μακάρι να βρίσκαμε και εμείς εισιτήρια στην τιμή αυτή. Θα ήταν ιδανικά. Φυσικά και θα πηγαίναμε. Εσύ πως τα βρήκες μέσω πρακτορείου ή από το νετ? Ποιά είναι η κατάλληλη εποχή από θέμα τιμών αλλά και καιρού για αυτό το μέρος?

Το άσχημο στη δική μας περίπτωση είναι ότι είμαστε δεσμευμένοι σε ένα πρακτορείο όπου μας έχουν ήδη πελάτες και επομένως μπορούν να μας πασάρουν ότι θέλουν. Όπως είπα και πριν δεν έχουμε ξαναταξιδέψει στο εξωτερικό και επομένως δεν ξέραμε από που να ξεκινήσουμε.Να δώσουμε κάτι παραπάνω αλλά να αξίζει τον κόπο.

Μας βοήθησες να ξεκαθαρίσουμε πολλά πράγματα. Έτσι όπως το βλέπουμε πλέον το σκεφτόμαστε για Ταϋλάνδη (δεν αγχωνόμαστε για σεισμούς-έχουμε συνηθίσει) αλλά αυτό που θα μας ξετρελένει όπως είπα και πριν είναι ο Μαυρίκιος. Μακάρι να κάτσει κάτι τέτοιο.

Και πάλι ευχαριστούμε!!!:p
 

maredia

Member
Μηνύματα
121
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
In my new place
Ταξίδι-Όνειρο
Φλοριανόπολις, Βραζιλία
Χαίρομαι που σας βοήθησα!Μακάρι να καταφέρετε να πάτε όπου θέλετε!Εγώ βρήκα τα εισιτήρια από πρακτορείο εδώ στην Αθήνα. Να φανταστείς ότι η εταιρεία (Emirates) έδινε το ίδιο εισιτήριο στο ιντερνετ 630 ευρώ παραπάνω..
Γιαα πάρε ένα τηλέφωνο το πρακτορείο σας και ρώτα πόσο κοστίζουν εκεί τα φθηνότερα εισιτήρια για τους μήνες που θέλετε! :)
 

SUMMER

Member
Μηνύματα
19
Likes
0
Έχεις δίκιο. Θα μιλήσουμε με το πρακτορείο να ξέρουμε τι μας γίνεται. Απλά είπαμε να το τρενάρουμε μέχρι τέλη Ιουνίου που θα κατέβουμε Καλαμάτα για να μιλήσουμε από κοντά μαζί τους.Βλέπεις τα γραφεία δεν είναι στην Αθήνα. Σιγά μη μας δώσουν ιδιαίτερη σημασία από το τηλέφωνο. Βέβαια μία προσπάθεια δεν βλάπτει.Τέσπα και πάλι ευχαριστώ για τον κατατοπισμό. Μας βοήθησες πάρα πολύ!

Eυχαριστούμε!!!!!!!!!!:clap::clap::clap:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.224
Μηνύματα
884.285
Μέλη
38.917
Νεότερο μέλος
drsofika

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom