Ρουμανία Ερωτήσεις Ρουμανία

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
1) ανάλογα την περιοχή 2&3) ξέρουν, ναι ,εχουν, 4) ανάλογα τον Δήμο, έχει πινακίδες με οδηγίες, χρεώσεις, κλπ 5) αν είναι γραφτό σου να πας από αρκούδα, μπορεί να είναι και του ρομά με το ντέφι, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΤΕ.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
5) αν είναι γραφτό σου να πας από αρκούδα, μπορεί να είναι και του ρομά με το ντέφι,
:haha::haha::haha: εσύ να πας να ταΐσεις τις αρκούδες εκεί που είσαι! Κοντά είσαι, μάλλον... :p Στη Mangalia είσαι ή είναι παλιά η φώτο;

touRocker

Member
Επόμενο Ταξίδι
Planet Earth
Ταξίδι-Όνειρο
Dark Side Of The Moon
Αγαπητοί patrizia, IrisAthens, spyros91, Sassenach77 και υπόλοιπα παιδιά και κυρίες ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας ... με βοηθήσατε πάρα πολύ!!!

Έβαλα διανυκτέρευση στο Μπράσοβ όπως μου είπατε ...
... και παρακαλώ πολύ να μου πείτε ποιος νομίζεται ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να πάω στο Κάστρο Μπραν από το Μπάσοβ;

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Αγαπητοί patrizia, IrisAthens, spyros91, Sassenach77 και υπόλοιπα παιδιά και κυρίες ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας ... με βοηθήσατε πάρα πολύ!!!

Έβαλα διανυκτέρευση στο Μπράσοβ όπως μου είπατε ...
... και παρακαλώ πολύ να μου πείτε ποιος νομίζεται ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να πάω στο Κάστρο Μπραν από το Μπάσοβ;
Έξω από το κάστρο, όταν βγεις και από τον χώρο με τα σπιτακια με τα σουβενιρ, υπάρχει στάση λεωφορείου ( ενα πετρόκτιστο με μια καντίνα , δες τα δρομολόγια πριν μπεις στο κάστρο) . Αν θυμάμαι καλά έχει δρομολόγια ανά 30' προς Brasov , αλλά αφήνει σε κεντρικό δρόμο, κάνα 15λεπτο με τα πόδια από κέντρο Μπρασόβ ( υπάρχουν και αστικά λεωφορεία από εκει που σε 5 λεπτά φτάνεις κέντρο) . Το εισιτήριο Μπραν Μπρασόβ το βγάλαμε μέσα στο λεωφορείο με μετρητα , κάπου στα 3-4 ευρώ..

touRocker

Member
Επόμενο Ταξίδι
Planet Earth
Ταξίδι-Όνειρο
Dark Side Of The Moon
Παιδιά συγνώμη που είμαι off-topic αλλά δεν βρήκα άλλο topic να ρωτήσω ... την "ανόητη" ερώτησή μου ... διότι γενικά κινούμαι με τα ΜΜΜ και δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά ...
Uber ή Bolt !!!

Ποιο από τα δύο θεωρείτε εσείς καλύτερο;;;
Προτείνετε κάτι άλλο;
Σκέφτομαι να πάρω ένα taxi (Uber ή Bolt) για Κάστρο Μπραν, μόλις κατέβω στον σταθμός του Μπρασόβ, για να μην χάνω χρόνο ... και να γυρίσω με το λεωφορείο όμως με συμβουλεύει ο Σπύρος.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Παιδιά συγνώμη που είμαι off-topic αλλά δεν βρήκα άλλο topic να ρωτήσω ... την "ανόητη" ερώτησή μου ... διότι γενικά κινούμαι με τα ΜΜΜ και δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά ...
Uber ή Bolt !!!

Ποιο από τα δύο θεωρείτε εσείς καλύτερο;;;
Προτείνετε κάτι άλλο;
Σκέφτομαι να πάρω ένα taxi (Uber ή Bolt) για Κάστρο Μπραν, μόλις κατέβω στον σταθμός του Μπρασόβ, για να μην χάνω χρόνο ... και να γυρίσω με το λεωφορείο όμως με συμβουλεύει ο Σπύρος.
Βάσει πληροφοριών που είχα μαζέψει στο φορουμ, αρχικά μην πάρεις ποτέ χύμα ταξί από τον δρόμο . Τώρα για εμένα uber και bolt είναι το ίδιο πράγμα. Τσεκαρε από τώρα ποια έχει χαμηλότερη τιμή να έχεις μία ιδέα !( Αν καποιο μέλος έχει αρνητικη εμπειρία ας το πει) . Είναι μια σχετικα φθηνή επιλογή , οπότε αν είστε δύο άτομα πχ ίσως βολεύει και το γύρνα να το κάνετε με ταξί ( αν και θεωρώ θα είναι 20+ το ταξί )..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.135
Μέλη
39.894
Νεότερο μέλος
sermich

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom