Ρουμανία Ερωτήσεις Ρουμανία

Πολύ κράξιμο για το Βουκουρέστι, τι γίνεται; Για γρήγορα βόλτα (2 βράδια) τέλος Απριλίου καλά είναι;
πολλοί ζητιάνοι και κακός τουρισμός μάλλον, εγώ ένα ΣΚ κάποια στιγμή θα του αφιερώσω πάντως

Αν δεν έλεγες αρχικά οτι θα πάτε κάποια άλλη στιγμή Βουκουρέστι θα το καταλάβαινα οτι τώρα θέλετε να το δείτε λίγο. Αλλά για πιο λόγο να αφαιρέσετε χρόνο απο την επαρχία τώρα; Εκτός αν νομίζετε οτι θα βαρεθείτε. Εσείς ξέρετε όμως
εγώ το είπα για ευκολία, αλλά καλύτερα να μείνω έξω από την πόλη τελευταίο βράδυ και να πάω και στα λουτρά.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Εμένα πάλι μου άρεσε πολύ το Βουκουρέστι και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί λένε τόσο αρνητικά. Έχει πάρα πολλά πράγματα να κάνεις, για παιδιά είναι πολύ ωραίος προορισμός ειδικά και σίγουρα συνδυάζεις με άλλες πόλεις. Δυο τρεις μέρες πάντως αν μενεις και πας και στα λουτρά! Λίγους ζητιάνους έχει αλλά παντού έχει. Γιατί στο Παρίσι λιγότερους έχει;

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Πολύ κράξιμο για το Βουκουρέστι, τι γίνεται; Για γρήγορα βόλτα (2 βράδια) τέλος Απριλίου καλά είναι;
Για τόσο μια χαρά είναι. Και ωραίες μπυραρίες έχει, παλιά πόλη επίσης έχει, ωραία πάρκα για βόλτα έχει και παλάτι που χτυπάει στο μάτι έχει. Απλά η Ρουμανία δεν φημίζεται για τη πρωτεύουσά της αλλά για την επαρχία της και όχι άδικα

εγώ το είπα για ευκολία, αλλά καλύτερα να μείνω έξω από την πόλη τελευταίο βράδυ και να πάω και στα λουτρά.
Πολύ ωραία ιδέα αυτή με τα λουτρά στο τελείωμα της μέρας. Εγκρίνω!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.378
Μέλη
40.018
Νεότερο μέλος
Άννα 2026

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom