Να ρωτησω κι εγω κατι μηπως ξερει κανεις να με διαφωτισει...Ο μικρος μου που ειναι 2 χρονων περιπου χρειαζεται διαβατηριο για να πεταξει για Κυπρο? Για εσωτερικο νομιζω μπορει κ μονο με το βιβλιαριο υγειας..
Χρειάζεται διαβατήριο για Κύπρο.Να ρωτησω κι εγω κατι μηπως ξερει κανεις να με διαφωτισει...Ο μικρος μου που ειναι 2 χρονων περιπου χρειαζεται διαβατηριο για να πεταξει για Κυπρο? Για εσωτερικο νομιζω μπορει κ μονο με το βιβλιαριο υγειας..
Χρειάζεται.Για τήν έκδοση πρέπει να υπογράψουν και οι δύο γονείς.Να ρωτησω κι εγω κατι μηπως ξερει κανεις να με διαφωτισει...Ο μικρος μου που ειναι 2 χρονων περιπου χρειαζεται διαβατηριο για να πεταξει για Κυπρο? Για εσωτερικο νομιζω μπορει κ μονο με το βιβλιαριο υγειας..
Παιδια σιγουρο αυτο με τα 15 χρονια ,προσπαθω να προχωρησω την αιτηση με την easyjet και δεν με αφηνει αν δεν βαλω ημερομηνια ληξεως .απο ελλαδα προς Αγγλια.Οι ελληνικές αστυνομικές ταυτότητες ισχύουν για 15 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσής τους.
15 χρόνια ισχύουν και επίσημα.Παιδια σιγουρο αυτο με τα 15 χρονια ,προσπαθω να προχωρησω την αιτηση με την easyjet και δεν με αφηνει αν δεν βαλω ημερομηνια ληξεως .απο ελλαδα προς Αγγλια.
Κανένα πρόβλημα.θα αντιμετωπίσουμε κάποιο θέμα εκεί ?
Σε ευχαριστώ για την απάντηση Chris7!Κανένα πρόβλημα.
Καλά να περάσετε.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!! Να αρχίσω να κλείνω ξενοδοχεία...............Αρκεί η ταυτότητα.Πριν δυο μήνες τη διέσχισα με μία διανυκτέρευση κοντά στο Νόβι σαντ.