rethimno
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λισαβόνα
- Ονειρεμένο Ταξίδι
- Γύρος του κοσμου
Κατι τέτοιο ψυχανεμίζομαι .......θα γυρίσουν ακόμα και τις πτήσεις με μίλια σε πιο ακριβή εξαργύρωση ?Οι Black Friday προσφορές ίσως?
Κατι τέτοιο ψυχανεμίζομαι .......θα γυρίσουν ακόμα και τις πτήσεις με μίλια σε πιο ακριβή εξαργύρωση ?Οι Black Friday προσφορές ίσως?
Δεν είχε κάποια προσφορά μιλίων τις τελευταίες μέρεςΚατι τέτοιο ψυχανεμίζομαι .......θα γυρίσουν ακόμα και τις πτήσεις με μίλια σε πιο ακριβή εξαργύρωση ?
Θα κάνουν κάποιο early bird για το καλοκαίρι, ειδικά για Ιούνιο. Εάν δε βρίσκεις κάτι λιγότερο από 150-160 ευρώ για την ώρα ίσως είναι καλύτερο να περιμένεις.Γεια χαρά,
Γνωρίζετε αν υπάρχουν κάποιες στάνταρ περίοδοι που η Aegean βγάζει προσφορές; Θέλω να πάω Λισαβόνα τον Ιούνιο και αναρωτιέμαι αν πρέπει να βγάλω εισιτήριο από τώρα ή να περιμένω.
Ευχαριστώ![]()
Ναι χρεωνει το 20ευρο η καργχια.Μήπως χρεώνεσαι το κοσάρι ? αυτό της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης ?
Εγώ μπαίνω κανονικά με το pin.Καλημέρα
Δεν μπορώ να μπω στην εφαρμογή της Aegean ούτε με pin ούτε με δακτυλικο αποτύπωμα ούτε με τους κωδικούς μου. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;
Τα ίδια κι εγω από την εφαρμογή στο κινητό. Από το σαιτ μπαίνω.Καλημέρα
Δεν μπορώ να μπω στην εφαρμογή της Aegean ούτε με pin ούτε με δακτυλικο αποτύπωμα ούτε με τους κωδικούς μου. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;