Aegean Airlines Ερωτήσεις για Aegean

GTS

Member
Μέγας Συγγραφέας
Είχα κλεισμένη πτηση Ιούνιο για Αζερμπαϊτζάν και σήμερα μου ήρθε μήνυμα ακύρωσης. Εν τω μεταξύ κοιτάω τώρα στην αναζήτηση και βλέπω ότι το Μπακού το έχει εξαφανίσει από τον προγραμματισμό της, άρα το έβγαλε τελείως?
Ακυρώθηκε και σε μένα, είναι η 3η φορά που μας το κάνει αυτό η αγαπητή εταιρεία με το συγκεκριμένο προορισμό-λόττο.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Ακυρώθηκε και σε μένα, είναι η 3η φορά που μας το κάνει αυτό η αγαπητή εταιρεία με το συγκεκριμένο προορισμό-λόττο.
Έκλεισα με Air Serbia. Δεν ακυρώνω το ταξίδι.

panosil

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Πρόκειται να ταξιδέψω από Αθήνα για Ηράκλειο και το αντίστροφο την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και επιστροφή αρχές Σεπτέμβρη. Με τα τωρινά δεδομένα σε flex είναι 108€. Δεν ξέρω αν βγουν πιο συμφέρουσες προσφορές σε ένα μήνα εν όψει των γενεθλίων. Τι λέτε;

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πρόκειται να ταξιδέψω από Αθήνα για Ηράκλειο και το αντίστροφο την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και επιστροφή αρχές Σεπτέμβρη. Με τα τωρινά δεδομένα σε flex είναι 108€. Δεν ξέρω αν βγουν πιο συμφέρουσες προσφορές σε ένα μήνα εν όψει των γενεθλίων. Τι λέτε;
Θα το έκλεινα, ακόμη κι αν όντως έβγαιναν χαμηλότερες προσφορές μετά, κάτι που δε πολυπιστεύω. Έχει ξεφύγει το θέμα με το κόστος καυσίμων, επισήμως τα αεροπορικά ανέβηκαν περίπου 20% μόνο μέσα στο Μάρτιο, οπότε δε ξέρω τι καλύτερο μπορούμε να περιμένουμε.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Εισιτήρια για Σαουδική Αραβία 300 ευρώ πηγαινε ελα για τέλος του χρόνου. Να τα κλείσω η να περιμένω προσφορές?

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Εισιτήρια για Σαουδική Αραβία 300 ευρώ πηγαινε ελα για τέλος του χρόνου. Να τα κλείσω η να περιμένω προσφορές?
Δεν είναι κατι τρομερό για να τα κλεισεις από τώρα εκτιμώ.

Επίσης κάποια στιγμή(έχω καιρό να τσεκαρω) για τους έχοντες μίλια είχε καλά deals για Σ.Αραβια.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Δεν είναι κατι τρομερό για να τα κλεισεις από τώρα εκτιμώ.

Επίσης κάποια στιγμή(έχω καιρό να τσεκαρω) για τους έχοντες μίλια είχε καλά deals για Σ.Αραβια.
Τα έφαγα τα μίλια μου. Ευχαριστώ!

exploring

Member
Η προσφορά γενεθλίων που γίνετε τέλη Μαΐου συνήθως δίνει έκπτωση 20% για την περίοδο των γιορτών.
Είναι βέβαια το ρίσκο αύξησης ναύλου, αλλά ποιος προγραμματίζει Σ. Αραβία με όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν στην περιοχή, τόσο μακριά;
Προσωπικά θα περίμενα. Μια μικρή αύξηση θα αφαιρεθεί από την έκπτωση. 😉

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Η προσφορά γενεθλίων που γίνετε τέλη Μαΐου συνήθως δίνει έκπτωση 20% για την περίοδο των γιορτών.
Είναι βέβαια το ρίσκο αύξησης ναύλου, αλλά ποιος προγραμματίζει Σ. Αραβία με όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν στην περιοχή, τόσο μακριά;
Προσωπικά θα περίμενα. Μια μικρή αύξηση θα αφαιρεθεί από την έκπτωση. 😉
Έτσι το σκέφτομαι κι εγώ. Ευχαριστώ!

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Πέρυσι έδωσε για τα γενέθλια, μεταξύ 28 και 30 Μαίου, 60% έκπτωση. Τουλάχιστον στα χαρτιά...

exploring

Member
Πέρυσι έδωσε για τα γενέθλια, μεταξύ 28 και 30 Μαίου, 60% έκπτωση. Τουλάχιστον στα χαρτιά...
ΕΩΣ 60%.
Για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που θέλει η κοπέλα η έκπτωση ήταν 20%. Σε συνδυασμό με κάποιον κωδικό, ίσως μπορεί να γίνει καλύτερη.

Η AEGEAN έχει γενέθλια και προσφέρει έως -60% σε ΟΛΟ το δίκτυο - Airnews
20% έκπτωση εφαρμόζεται στο ναύλο Light για πτήσεις μεταξύ 01/07/2025 – 31/08/2025, 18/12/2025 – 11/01/2026 και 19/02/2026 – 24/02/2026

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom