Aegean Airlines Ερωτήσεις για Aegean

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
ΕΩΣ 60%.
Για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που θέλει η κοπέλα η έκπτωση ήταν 20%. Σε συνδυασμό με κάποιον κωδικό, ίσως μπορεί να γίνει καλύτερη.

Η AEGEAN έχει γενέθλια και προσφέρει έως -60% σε ΟΛΟ το δίκτυο - Airnews
20% έκπτωση εφαρμόζεται στο ναύλο Light για πτήσεις μεταξύ 01/07/2025 – 31/08/2025, 18/12/2025 – 11/01/2026 και 19/02/2026 – 24/02/2026
Για αρχές Δεκέμβρη ενδιαφέρομαι οπότε θεωρητικά μπορεί να είναι και αρκετά μεγαλύτερη η έκπτωση.

exploring

Member
Για αρχές Δεκέμβρη ενδιαφέρομαι οπότε θεωρητικά μπορεί να είναι και αρκετά μεγαλύτερη η έκπτωση.
Αν κρατήσει την ίδια προσφορά, η έκπτωση θα είναι της τάξης του 60% για την περίοδο που θέλετε να ταξιδέψετε. Στον καθαρό ναύλα φυσικά χωρίς τους φόρους.

60% έκπτωση εφαρμόζεται σε όλους τους ναύλους Economy για πτήσεις μεταξύ 10/11/2025 – 17/12/2025

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Η θέση Upfront αξίζει εφόσον έχουν διαθέσιμα τα κουπόνια; Δεν έχουμε κάτσει ποτέ και λέγαμε μήπως αξιοποιήσουμε τα κουπόνια για να είμαστε ποιο άνετοι που θα έχουμε και το μωρό μαζί μας.
Για μενα ειναι μειονέκτημα.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Σε οποιον αρεσει: ο μικροτερος χωρος για τα ποδια, να μην σερβιρεται πρωτος, ο θορυβος και να περνουν διπλα του για wc, η εντονοτερη αισθηση των αναταραξεων, να βγαινει απο τους τελευταίους,
τοτε ναι, ειναι μειονεκτημα.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Γιατί το λες αυτό; Τι μειονέκτημα έχουν;
Οι θέσεις αυτές όντως είναι λίγο πιο άνετες στα πόδια. Έχω επιλέξει 5η -9η σειρά αρκετές φορές.

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Γιατί το λες αυτό; Τι μειονέκτημα έχουν;
Οι θέσεις αυτές όντως είναι λίγο πιο άνετες στα πόδια. Έχω επιλέξει 5η -9η σειρά αρκετές φορές.
Το τι ειναι άνετο για τον καθένα ειναι σχετικό. Εμενα πρεπει λόγω πάθησης οι πατούσες μου να μην ακουμπούν το πάτωμα άρα πρεπει οπωσδήποτε μπροστά μου να υπάρχει θέση για να λυγιζω τα γόνατα μου, διαφορετικα θελω 2 μερες φυσιοθεραπεια και κυριολεκτικα δεν μπορω να πατησω.

Επισης συνήθως σε σερβίρουν πρωτο, δε μου κανει γιατι συνήθως εχω ντερλικωσει στο lounge και προτιμώ να φάω οσο πιο αργα γίνεται, επειδή δεν εχεις θέση μπροστά σου συχνά σε υποχρεώνουν να μην εχεις σακίδιο στα πόδια σου και να το βάλεις στο ντουλάπι απο πανω, που για μενα που κουβαλάω αρκετό υλικό για διάβασμα ειναι θέμα, πρεπει να σηκώνομαι και να αλλάζω βιβλία αρκετές φορές μεσα στην πτήση ενοχλώντας κι άλλους.

Επειδή οι περισσότεροι επιβάτες προτιμούν να κάθονται μπροστά, ακόμη και οι μεσαίες θέσεις ειναι γεμάτες, οσο πιο πίσω κάθομαι τόσο περισσότερες πιθανότητες εχω να ειναι η μεσαία θέση κενή.

Γενικώς ο καθένας εχει άλλες ανάγκες. Τους καταλαβαίνω κι αυτούς που τους βολεύουν οι upfront για μενα δεν ειναι απλά αδιάφορες, ειναξ και επιπονες. Σε πολλά αεροπλάνα και η business ειναι χειροτερη απο μια απλή οικονομική για μενα, είμαι η εξαίρεση αλλα ξερω κι άλλους, εχει τύχει σε πτήση που μας έκαναν upgrade να δώσουμε και τις δυο business σε άλλους και μας κοιτούσαν σα χάνοι, ουτε το συνταξιδιώτη μου βόλευε business που δε γινεται κρεβάτι.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Επισης συνήθως σε σερβίρουν πρωτο, δε μου κανει γιατι συνήθως εχω ντερλικωσει στο lounge και προτιμώ να φάω οσο πιο αργα γίνεται,
Σερβιρεσαι πρωτος=κοιμασαι πρωτος ενω οι αλλοι ακομα περιμενουν..
επειδή δεν εχεις θέση μπροστά σου
Το πολυ το 1Α ζαλιζει..οι upfront παντα εχουν θέση μπροστά τους..

IMG_1543.jpeg

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Σερβιρεσαι πρωτος=κοιμασαι πρωτος ενω οι αλλοι ακομα περιμενουν..

Το πολυ το 1Α ζαλιζει..οι upfront παντα εχουν θέση μπροστά τους..
Δεν εχω κοιμηθεί ποτέ, εκτός απο τις ελάχιστες φορές που ειχα κρεβάτι.

Δίκιο εχεις στο δεύτερο αλλα η απόσταση ειναι τέτοια που δε βοηθάει, δύσκολα βάζω τα γόνατα μου στην πλάτη του μπροστινού.

orestcrete

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Τις μόνες φορές που έχω χρησιμοποιήσει το upfront ειναι στο Ηράκλειο-Αθήνα στις πρωινές πτήσεις, με το σκεπτικό και την ευχή να σταθμεύσουμε σε γέφυρα μετεπιβίβασης για να φύγω από τους πρώτους γιατί πάντα βιάζομαι.

Κατα τ'αλλα συμφωνώ με Τζορτζ από 30η θέση και πίσω υπάρχουν αισθητά περισσότερες πιθανότητες να μην υπάρχει κάποιος στη μέση και δεν υπάρχει και ιδιαίτερη βιασύνη για το μπακλαβαδάκι ή τη κακοζεσταμένη τυρόπιτα.

giorgos vzr

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Μια ερώτηση, το Ταλίν το έχει βγάλει από το πρόγραμμα της η' μπαίνει αργότερα στο χειμερινό;το κοίταζα για Νοέμβριο και δεν βλέπω κάτι .

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Αυτές οι περίεργες πτήσεις λογικά υπάρχουν λόγω πακέτων ελληνικών ταξιδιωτικών γραφείων που θέλουν να βγάλουν το Πανόραμα Βαλτικής με απευθείας πτήσεις ή ως εναλλακτικές των τσαρτεράδικων που κατεβάζουν το καλοκαίρι ντόπιους τουρίστες στη Μεσόγειο. Θα μου έκανε εντύπωση αν συνέχιζαν και το χειμώνα.

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Μια ερώτηση, το Ταλίν το έχει βγάλει από το πρόγραμμα της η' μπαίνει αργότερα στο χειμερινό;το κοίταζα για Νοέμβριο και δεν βλέπω κάτι .
Αυτές οι περίεργες πτήσεις λογικά υπάρχουν λόγω πακέτων ελληνικών ταξιδιωτικών γραφείων που θέλουν να βγάλουν το Πανόραμα Βαλτικής με απευθείας πτήσεις ή ως εναλλακτικές των τσαρτεράδικων που κατεβάζουν το καλοκαίρι ντόπιους τουρίστες στη Μεσόγειο. Θα μου έκανε εντύπωση αν συνέχιζαν και το χειμώνα.
Πάντως μια χαρά υπήρχαν πέρυσι και πρόπερσι στο πρόγραμμα όλο τον χειμώνα οι πτήσεις για Ταλίν, η διαφορά είναι ότι υπήρχαν στον προγραμματισμό ήδη από Μάιο. Το πρόγραμμα Βαλτικής των γραφείων είναι κατά βάση από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο, πολύ σπανιότερα χειμώνα, ενώ οι πτήσεις γίνονται συνηθέστερα με Air Baltic παρά με Aegean. Και δεν νομίζω ότι ο αριθμός των ατόμων που πάνε με ταξιδιωτικό γραφείο Βαλτική να μπορεί να στηρίξει τις πτήσεις ολόκληρης σεζόν, προφανώς υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη περιοχή τη θερινή περίοδο. Τώρα, για χειμώνα, μετά από δύο χρόνια ίσως πράγματι να έχει κορεστεί το ενδιαφέρον και να μην βλέπει προοπτικές η εταιρεία, που συνεχίζει με απευθείας πτήσεις κοινού κωδικού με την Air Baltic για Ρίγα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα