Ερωτηση για ταξιδιωτικο πρακτορειο

NTINA

Member
Μηνύματα
820
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Δυο ξένες γλώσσες ο καθένας;
Η τέλεια λύση είναι να ταξιδέψετε ξεχωριστά και σε διαφορετικούς προορισμούς...:rolleyes:
Στα βαθιά με τη μία,θες δε θες θα κολυμπήσεις:haha:
 

biopaokara

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Είναι η αγάπη στη μέση....

Νομίζω ότι αυτή θα ήταν εξαιρετική ιδέα vagantos σε περίπτωση όμως που δε γουστάρεις τον σύντροφό σου....
 

FAMEK

Banned
Μηνύματα
418
Likes
45
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Δυο ξένες γλώσσες ο καθένας;
Η τέλεια λύση είναι να ταξιδέψετε ξεχωριστά και σε διαφορετικούς προορισμούς...:rolleyes:
μη κανεις τετοιες προτασεις θα χαλασεις σπιτια
 

vagantos

Member
Μηνύματα
2.030
Likes
1.610
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Νομίζω ότι αυτή θα ήταν εξαιρετική ιδέα vagantos σε περίπτωση όμως που δε γουστάρεις τον σύντροφό σου....
Έλα τώρα....
Αφου απ το nickname φαίνεται ποια είναι η μεγαλύτερη αγάπη σου.
 

Bahari

Member
Μηνύματα
1.848
Likes
1.482
παιδιά συμφωνώ σε όλα αυτά που λέτε, αλλά πρέπει να συνυπολογίσουμε και τη γυναικεία ανασφάλεια σε όλα τα παραπάνω η οποία μας αναγκάζει εμάς τους άντρες να κλείνουμε με πρακτορεία άσχετα με το αν γνωρίζουμε ότι όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς αυτά! όσο και αν προσπαθήσεις αυτός ο παράγοντας είναι αδιαπέραστος!
επίσης να αναφέρω ότι γνωρίζω δύο ξένες γλώσσες εγώ και άλλες δύο η γυναίκα μου, για να δείτε σε ποιο σημείο φτάνει η γυναικεία ανασφάλεια!!!!!!!! Ήμαρτον πια!!!!!!
Ποια γυναικεία ανασφάλεια εννοείς;;; Μάλλον έχεις πέσει στην περίπτωση... για διάβασε τι λέει και η Dorotija πιο πάνω ;) Εντάξει δεν έχω οργανώσει κανένα extreme ταξίδι μόνη μου, αλλά τουλάχιστον τα της Ευρώπης και τα οργανώνω και τα εκτελώ πολλές φορές μόνη. Και φυσικά έχουν τύχει απρόοπτα, αναποδιές, δυσκολίες αλλά και αυτά μέρος του παιχνιδιού είναι :lol: Τώρα τα θυμάμαι και γελάω...


ολα εχουν και τα θετικα τους και τα αρνητικα τους...
τουλαχιστον στο πρακτορειο εχει ωρα αναχωρησης .. ενω σκεψου να παρακαλας την παρεα να ξυπνησει...
Μα ακόμα και αν έχει ώρα αναχώρησης τηρείται;;; Στο ταξίδι στην Ισπανία που ανέφερα και πιο πάνω, ενώ ο αρχηγός μας έλεγε ότι 9 με 9.45 θα τρώμε πρωινό και στις 10 θα έπρεπε να είμαστε στην είσοδο του ξενοδοχείου για να φύγουμε, υπήρχαν αρκετοί (κυρίως άτομα μεγάλης ηλικίας) που κατέβαιναν στις 10 για πρωινό!!! Οπότε φεύγαμε μετά τις 11!!! Κόλαση!!! Από τότε ακούω για ταξιδιωτικό γραφείο και παθαίνω... έμφραγμα :haha:
 

meli

Member
Μηνύματα
1.261
Likes
365
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Δεν νομιζω οτι η ανασφαλεια ειναι γενους θηλυκου,ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα. Εδω μεσα θα δεις πολλες γυναικες που αναλαμβανουν την ολη προετοιμασια του ταξιδιου! Και θα το ξαναπω οτι η προετοιμασια ειναι το καλυτερο μερος ενος ταξιδιου!! Οπως και τα ωραια απροβλεπτα!:clap:
Οχι,βρε παιδια και στις διακοπες να ξυπναω με προγραμμα και να με περιμενει όλο το γκρουπακι συσσωμο με τια παραξενιες του καθενος! Αυτο ειναι εφιαλτης οχι ταξιδι! :shock:
 

proedros46

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Γιατί μας δουλεύουν συνέχεια τα πρακτορεία
Συταξιδιωτες!!!!!!!!!!!!!

για αυτο τον λογο ειμασται εδω!!!
γιατι καλα μας τα φαγανε τα ευρουδακια μας τα γραφεια αλλα....ΤΕΛΟΣ
Τωρα με το internet ...την πατησατε !!! ολα τα γραφεια!!!
ειπανε στης ειδησεις (μου το ειπαι η πεθερα μου!!!!) οτι για πχ παρισι 4 μερες 550 ευρουδακια!!!! (ΤΟ ΑΤΟΜΟ)δεν της ειπανε ομως της ..πεθερας μου οτι τα 550 θα γινουν 670(με τους φορους των αεροδρομιον...)με της αλλαγες πτησεων και ξενοδοχιων
Οταν κλεισαμε τον γεναρη που μας περασε (4-10 του μηνα) βερολινο, εισητηρια ξενοδοχειο (οχι hostel) με πρωινο 380 ευρουδακια ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ
Λοιπον μηπως θα πρεπει να σταματησουν τα γραφεια να ψαχνουν για μακακες!!!!!!
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ!!!!!
 
Last edited by a moderator:

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μήπως να σταματήσουμε να γράφουμε λες και είμαστε σε γήπεδο; Έλεος επιτέλους με μερικούς. Και τα πρακτορεία εξυπηρετούν ένα συκγκεκριμένο κοινό, προφανώς και δε θα πάει ο ανεξάρτητος που έχει το ΧΡΟΝΟ και την ΕΥΧΕΡΕΙΑ να κανονίσει μόνος του το ταξίδι. Δεν είναι όμως όλοι έτσι, ούτε καν η πλειοψηφία.

Η γνώμη σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη, χαρακτηρισμοί όμως όπως οι παραπάνω ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ, σε όποιον και αν απευθύνονται.

Γκεγκε;
 

gwrget

Member
Μηνύματα
9
Likes
0
Παιδιά, γεια σας! Χαίρομαι που ανήκω πλέον στην παρέα σας! Είμαι καινούριο μέλος, όμως δεν πρόλαβα να σας συστηθώ. Θα το κάνω σύντομα, μόλις βρω περισσότερο χρόνο. Διαβάζοντας τη συζήτησή σας, χαίρομαι πολύ που θίγεται το συγκεκριμένο θέμα, της εκμετάλλευσης από τα πρακτορεία. Εμείς ενδιαφερόμαστε να πάμε Συρία μετά την Πρωτοχρονιά και ψάχνοντας σε διάφορα πρακτορεία, διαπιστώνουμε ότι τα χρήματα που ζητούν είναι υπερβολικα, χωρίς να προσφέρουν και ιδιαίτερες υπηρεσίες!
Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος από σας μπορεί να με βοηθήσει να οργανώσω το ταξίδι μόνη μου. Είναι κάτι τέτοιο δυνατό;Όσοι ταξιδέψατε στη Συρία πήγατε με πρακτορείο;Μπορεί εύκολα κάποιος να μετακινηθεί από τη μια πόλη στην άλλη;
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς ήρθες. Επειδή εδώ το θέμα αφορά την κουβέντα για πρακτορεία, για το ταξίδι σου άνοιξε ένα νέο θέμα στην αντίστοιχη ήπειρο να σε βοηθήσουν τα μέλη. :xmas_smile:
 

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Τι διαβάζεις εδώ μέσα ρε def!!!!!!!
Έκανα να μπω στο φόρουμ διόμισι μήνες και μόλις μπήκα, να το εγκεφαλικό!!!
Δεν ξέρω τι σας έχει πιάσει όλους και δυσφημίζετε έτσι τα πρακτορεία. Απορώ πως δεν έχει επέμβει με εξώδικα ο ΗΑΤΤΑ ακόμα, με όλες αυτές τις παπ..ιές που γράφονται από ...αγανακτισμένους πλην ΑΣΧΕΤΟΥΣ τύπους που παντού βλέπουν συνομωσίες και πλεκτάνες εις βάρος της τσέπης τους. Δεν το βλέπω να αργεί όμως, αυτή η συστηματική επίθεση και συκοφάντιση ενός ολόκληρου κλάδου κάποια στιγμή δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Βλέπω ανεκδιήγητα σχόλια από παλιά και νέα μέλη που νομίζουν ότι το ιντερνετ είναι πανάκεια και κλείνουν με ξένα πρακτορεία τις διακοπές τους. Δηλαδή όλοι οι ξένοι είναι τίμιοι και όλοι οι Έλληνες απατεώνες.
Μάγκες το τι έχετε πληρώσει παραπάνω σε Βιρμανούς/Βιετναμέζους/ Περουάνους/Λίβυους κλπ κλπ πράκτορες δεν έχετε πάρει χαμπάρι. Τα ξένα γραφεία δίνουν στα εδώ προμήθεια μέχρι 20 τοις εκατό, αν το ψάξει κανείς στην Ελλάδα, θα το βρει φτηνότερα και από τον ντόπιο.

Proedros 46 έκανες ποτέ πραγματική σύγκριση τιμών? Η συγκρίνεις φετινές χριστουγενιάτικες τιμές με τιμές περσινής νεκρής σεζόν? Και με τι πέταξες? με LH? ή με low cost τύπου skyeurope που παράτησε τον κόσμο σε όλες τις γωνιές της Ευρώπης? Και να στο πω αλλιώς: 550 ευρώ για Παρίσι μέσα στις γιορτές τα θεωρείς πολλά? Μάλλον θα πρέπει να ταξιδέψεις μέσα στο Γενάρη πάλι.

Η gwrget θεωρεί τις τιμές για τη Συρία υπερβολικές. Αυτή έτσι θεωρεί. Και το πετάει έτσι γιατί έτσι έκρινε. Και εμείς θα πρέπει να το δεχτούμε και να το υιοθετήσουμε αυτό. Δεν γνωρίζει το πόσο ανέβηκε το κόστος ζωής στη Συρία τα τελευταία χρόνια και ότι οι ντόπιοι μετά βίας τα βγάζουν πέρα με τις τιμές να εκτοξεύονται στα ύψη. Δηλαδή αγαπητή gwrget πόσα θα ήθελες να πληρώσεις για να πας στη Συρία? Για πες μας μια τιμούλα έτσι να μας βρίσκεται. Που νομίζεις ότι πας? σε νοικιαζόμενο στη Σίφνο? Και τι ιδιαίτερες υπηρεσίες θέλεις? όλα τα γραφεία σε πάνε σε 4άρια ή 5άρια, έχουν τις εισόδους μέσα, τα φαγητά, τις ξεναγήσεις. Δηλαδή εσύ τι θέλεις παραπάνω? Και να μη το πληρώσεις κιόλας!!!!! Σιγά μη πας μόνη σου φτηνά και μείνεις στα Cham, στο Sheraton, ή στο Four Seasons, που σε πάνε τα γραφεία. Ούτε απ'έξω δεν περνάς καλή μου.

Η christinag απ΄την άλλη πιστεύει ότι επειδή δεν τους πέταξαν με το τσαρτεράδικο που πλήρωσαν, αλλά με κανονική εταιρεία "αυτό ξεπέρασε κάθε όριο!" Αυτή έτσι πιστεύει. Επειδή το πιστεύει δεν σημαίνει ότι έτσι είναι όμως.
"Αυτό ξεπέρασε κάθε όριο!" Βαρύγδουπες δηλώσεις!!!
Δηλαδή πόσα όρια θα ξεπερνιόνταν αν σας παρατούσε σύξυλους στη Βενετία ο πράκτορας? Τι θα έλεγες τότε?
Αν σε ενόχλησε που έκανες έναν σταθμό για να πας στη Βενετία, σου δίνω μια συμβουλή: Μη μπεις στον κόπο να οργανώσεις κάτι μόνη σου. Τα απρόοπτα που μπορούν να σου συμβούν, θα είναι πολύ σοβαρότερα από μια τυπική αλλαγή πτήσης και από ότι βλέπω τα όρια σου είναι πολύ χαμηλά και ξεπερνιούνται εύκολα.
Δηλαδή δεν φτάνει που ο πράκτορας πλήρωσε παραπάνω για να σας πετάξει με κανονική πτήση, την ακούει και από πάνω!!!!! Αν σας είχε υποσχεθεί όμως κανονική εταιρεία και σας πετούσε με τσάρτερ κατευθείαν, τότε τι θα έλεγες αγαπητή christinag? Και φυσικά πουθενά δεν αναφέρεται ο πραγματικός λόγος αλλαγής της πτήσης, που "έκαψε" τον δύστυχο πράκτορα. Ο πράκτορας δεν έφταιγε αγαπητή christinag. Οι πελάτες φταίνε που δεν δηλώνουν νωρίς και έτσι ακυρώνονται οι κρατήσεις. Εσύ μπορεί να ήσουν συνεπής, αλλά οι περισσότεροι δεν ήταν γιαυτό και άλλαξε η πτήση. Εκτός αν νομίζεις ότι η κανονική πτήση ήταν φτηνότερη από το τσάρτερ.

Οι τιμές των πρακτορείων είναι σήμερα πολύ χαμηλότερες από ότι πέρσι και εξωφρενικά χαμηλότερες από πρόπερσι.
Το γέλιο το έκανα όταν παλιότερα μια άλλη μας παρότρυνε να ταξιδέψουμε με το GAP και είμαι σίγουρος πως ούτε διάβασε τους όρους συμμετοχής, που είναι εξοντωτικοί για τους πελάτες. Έχετε ποτέ διαβάσει τους όρους συμμετοχής των ξένων γραφείων? Προπληρωμή 6 μήνες πριν την αναχώρηση, ιατρικές βεβαιώσεις ως και βεβαίωση από ψυχίατρο θέλουν για τα πιο δύσκολα ταξίδια.
Αυτά διαβάζω εδώ μέσα ο δυστυχής και παίρνω τα βουνά, ακούς traveller?????
Def σορυ για το επιθετικό μου υφάκι, αλλά αυτό το ποστ ήταν overdose. Πόση ασχετοσύνη να αντέξω πια?
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.836
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom